LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
m_monique spune:
quote:
Originally posted by almo
Lauracand nu demult nicole a inceput sa bage cilindrul si e f mandra cand o apaludam, am zis "vai ca mai desteapta ca ea nu exista" dar acum nu mai pot sa spun asta decand zici ca dani baga mai multe forme. Asa ca weekendul asta ii tai distractia de ziua ei si o pun sa bage cuburi si triunghiuri :)
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
andrei nici nu e pasionat de cuburi, cilindri. daca ii dau se apuca se le roada si sa le arunce prin casa.
in schimb pasiunile lui sunt: deschisul de sertare si cotrobait, mutat scaune si masute prin casa. acum cand scriu mesajul stau in genunchi ca zmeul imi plimba scaunul prin camera.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dandusa daca bagi o visinata, ceva, pe aici, iti garantez ca iese o petrecere de numa-numa. desi, sunt sigura, ca a fost ffff frumos si cu bb-ii
1.nu te abtine de la a spune ce stii...,parerea mea...,stim toate sau aproape toate ,cit de "idi" sint unii dr pediatrii...,asa ca nu te supara...,te rog...
2.daca desfac butoiul cu visinata,promiti ca bagi o brasoveanca cu sora ta?simt ca te-am corupt deja...,asadar...,noroc!...,sa ne traiasca copilasii ,sa fie sanatosi
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Lavinia_P spune:
dandusa,
Eu merg la aceeasi pediatra cu Laura si nu m-a dezamagit pana acum..as zice kiar ca e foarte buna si renumita.
Nu vreau acum sa zic ca da..are lipsa de calciu,dar sigur pediatra nu e "idi".
Pozeeeeee.... vrem pozeeee cu sarbatoritele si mamicile lor frumoaseeee
minunea mea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
dandusa,
Eu merg la aceeasi pediatra cu Laura si nu m-a dezamagit pana acum..as zice kiar ca e foarte buna si renumita.
Nu vreau acum sa zic ca da..are lipsa de calciu,dar sigur pediatra nu e "idi".
Pozeeeeee.... vrem pozeeee cu sarbatoritele si mamicile lor frumoaseeee
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
probabil de aceea Laura era asa de sigura ca ne ajuta,spunindu-ne ce stie ,pentru ca avea incredere in ea...,atunci pupam tare pe voi si pe pediatra... si trimitem multe floricele sa nu va suparati pe mine,ca m-am exprimat aiurea...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
asiza spune:
Se pare ca a venit si randul nostru: Denis are febra. La ora 20.30 avea 38.2. I-am administrat 2.5 ml Nurofen. Pe prospect scrie ca nu se administreaza mai mult de 3 doze de 2.5 ml in 24 h. In cazul in care febra creste in noaptea asta, va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac??? V-am tot auzit ca voi administrati tot din 4 in 4 ore alternativ cate ceva. Ce pot administra alternativ cu Nurofenul??? Supozitor paracetamol pot baga daca creste febra??? Nu ma trimiteti sa citesc protocolul ca am facut-o deja. Va pup. Aaaaa, in casa am doar Panadol , Nurofen, algocalmin fiole si Paracetamol supozitoare pentru sugari!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dolores spune:
ti-am lasat mesaj pe mess
quote:
Originally posted by asiza
Se pare ca a venit si randul nostru: Denis are febra. La ora 20.30 avea 38.2. I-am administrat 2.5 ml Nurofen. Pe prospect scrie ca nu se administreaza mai mult de 3 doze de 2.5 ml in 24 h. In cazul in care febra creste in noaptea asta, va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac??? V-am tot auzit ca voi administrati tot din 4 in 4 ore alternativ cate ceva. Ce pot administra alternativ cu Nurofenul??? Supozitor paracetamol pot baga daca creste febra??? Nu ma trimiteti sa citesc protocolul ca am facut-o deja. Va pup. Aaaaa, in casa am doar Panadol , Nurofen, algocalmin fiole si Paracetamol supozitoare pentru sugari!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dolores si David Cristian -22.11.2006-
a_deju spune:
beut combinatia magica de lapte cu suc de mere si in seara asta.. incep sa cred ca mi-a mostenit papila perversa :))
ma duc sa intind treij' de kile de rufe, si apoi.. nani :)
pupici!!!!!!!!!!!!!!
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
carla2005 spune:
Vin si eu tot cu febra, Alexuta mi-a facut azi noapte 29,2, i-am dat nurofen si i-a scazut, azi toata ziua nu i-a scazut sub 38,6 (luata rectal), plus ca a facut si 29,6, am jelit toata ziua, pediatra zice ca e de la dinti ca nu are si alte simptome, i-am zis sa vina sa o vada si nu poate , la spital la nebunii astia de aici nu as duce-o ca sigur cine stie ce ii fac sau cu ce boli mai vin de acolo! E posibil sa faca febra asa mare de la dinti?!! Nu tuseste , nu are muci, nu haraie, are scaun normal, e cat de cat vesela si mananca in afara de atunci cand ajunge la 29 de grade cand e moale...nu stiu ce sa fac...imi e frica de noaptea asta!!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
carla2005 spune:
AAA pediatra mi-a zis asa din 4 in 4 ore nurofen alternativ cu panadol, in caz de ceva grav novocalmin (novocalmin i-am bagat deja un supozitor si dupa o ora febra era la loc!)
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
roxanica2006 spune:
Asiza, imi pare tare rau ca Denis e bolnavior. Dar totusi 38,2 nu e febra mare, la valoarea asta dr. mea nici nu recomanda sa incepem administrarea de antitermice. Daca va creste febra poti sa ii dai Nurofen alternativ cu Paracetamol(supozitor) sau Panadol la 4 ore, DAR NU MAI REPEDE. Desi nu cred ca va fi cazul. poate incerci din 6 in 6 ore, depinde de evolutie.
Scriai ca ai in casa si Algocalmin fiola, asta nici intr-un caz sa n-o folosesti.
Va doresc multa, multa sanatate!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu