Informatii utile Constanta 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eu va salut din Paris....si va si pup de 1000 de ori...
Nu v-am uitat, cum sa va uit, numai k imi pare tare rau k nu mai pot fi de folos... chiar ma depasesc chestiile cu spermograma si FIV.... Va citesc meru si ma rog k visul sa vi se implineasca repede, repede....
Eu cred totusi k s-a cam epuizat acest subiect si k nimeni nu prea mai are nimic de zis despre medicii si medicina din constanta....

Ioana: cred k daca ati tratat cauza, de-acum inainte totul va fi simplu. asa a fost si la mine...ne-a luat mult timp pana am depistat si inlaturat cauza[septul]..apoi totul a venit de la sine. Sa dea d-zeu si la voi sa fie la fel.
Cornelia ce mai face?
Crisis: tu ce mai faci? cat mai ai de asteptat pana la urmatoarea incercare?
imi pare rau k nu mai scrii dincolo...odata ce ai aprtinut acelui grup, cred nimeni nu iti poate lua acel drept...
Si chiar si fetele care n-au apartinut pot scrie si pune intrebari acolo...Vad k moderatorii au devenit mai permisivi si inteleg atunci cand abordam si alte subiecte oarecum off topic..

va pup din nou pe toate aspirantele si nu uitati k sunt aici, langa voi, mereu.

Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

crisis, am fost la pol iriadi si mi-am facut programare pentru joi. oti voi spune dup-aia cum a fost!

Mihaela
7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mada ma bucur ca ai mai scris si aici!
Intr-adevar, s-au cam epuizat discutiile de la acest subiect, din pacate, nu prea mai avem ce scrie despre medicii din Constanta, eu cel putin nu prea mai am incredere, dar ce sa facem, daca avem nevoie trebuie sa mergem si la ei.
Eu pentru probleme minore (o cons, un papanic, un echo) voi merge aici, sper ca macar la atata sunt buni.
Insa pentru analize,nu mai stiu unde sa merg, am fost dezamagita de Synevo, dar neavand incotro cred ca tot acolo o sa merg...cu speranta ca nu se va mai intampla
Dar am auzit multe si despre medici unii chiar renumiti din Bucuresti care au mai dat rateuri..cred ca e ceva specific romanesc..probabil din cauza lipsei lor de interes pentru pacient si a interesului pentru bani..
De-asta eu mi-am ales un medic strain, Chazli Fawaz, care mi s-a parut un om deosebit, f. rabdator si care chiar daca pt bani isi face meseria ( ca oricine, de altfel) nu da deloc impresia asta, este f atasat de profesia lui.
Uite un ex, am fost odata fara programare la el, imi trebuia neaparat un echo in ziua aia, ca plecam apoi sa fac fiv, m-a primit, desi astepta multa lume cu programari si a avut multa rabdare, putea sa-mi zica doar ce ma interesa pe mine -adica dimens ovare si endometru- ii lua un minut, dar nu, el a vrut sa vada tot, sa vada eventual daca mai sunt ceva probleme, a durat echo 10 minute, timp in care imi si explica ce vedea.

Nu neg, sigur mai sunt si alti medici buni in Constanta, nu generalizez, insa cei la care am mers noi ne-au dezamagit in primul rand cu superficialitatea lor. Ma refer in primul rand aici la dr. Tode, despre care am mai scris..

M-am cam lungit, (mereu ma lungesc cand vine vorba de astfel de subiect) dar sunt la servici azi si nu e treaba, dar mai bine, ca stau pe forum

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

LA MULTI ANI va urez tuturor, sa aveti un an plin de bucurii, impliniri, multa sanatate si bineinteles ce e cel mai important sa dea Dzeu sa va binecuvanteze anul acesta cu bebele cel mult asteptat!

Ma puteti ajuta si pe mine cu niste explicatii cine a facut un test postcoital, ce inseamna, cum se face si in ce conditii? Am auzit de acest test ca s-ar face in completarea spermogramei si am vrea sa incercam si noi. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Gata am venit!!!
Si raspundem in ordine inversa
vulpitza25 un medic din Constanta iti va spune ca este foarte important acest test si ca rezultatul este decisiv pentru voi. Un medic bun din Bucuresti sau din afara nu va cere niciodata asa ceva pentru ca este "apa de ploaie" si nu are nici o relevanta. Mai asteapta si alte pareri.
ioana_p76 sper sa nu-ti mai greseasca astia analizele. Eu am avut noroc. Ale mele au dat aici ca si cele facute la Szeged.
Ingerash_M abia astept sa-mi spui ce parere ti-a facut
madaluta stiam ca esti departe pentru ca eu citesc zilnic la subiectul pentru burtici si mamici, dar de scris... voi scrie cand voi fi iar , acum ma simt in plus, sau mai bine zis in munus . Ma bucur enorm ca mai scri si aici te si te astept acasa.
pentru constantence

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza!!!

Imi puteti spune unde are cabinet Dr Soescu si un nr de telefon, va rog!
Va multumesc!!!

Revin mai tarziu, acum fug ca am treaba!!!

toate fetele!

aniversare nunta; in asteptarea unui ingeras

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Dear_bambie am sa copiez aici ce a scris Mokika la odisee:"dr. Soescu are cabinet pe str. Fulgerului aproape de Lutesti (nu stiu sigur numarul) dar este exact unde se infunda perpendicular str. Andrei Muresanu si este o casa frumoasa cu curte cu o firma pe care scrie parca NATURA. Am gasit un nr. de telefon pe reteta: 543358."

Nici o stea nu ar putea straluci cu inima zdrobita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Ralina, multumesc frumos ptr raspuns, esti o scumpa!!!

O saptamana frumoasa!!!
toate fetele!

aniversare nunta; in asteptarea unui ingeras

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ralina multumim pentru informatii, le-am trecut si pe prima pagina.
Vulpitza din pacate nu stiu sa-ti raspund exact ce inseamna test post coital, cred ca se refera la analiza anticorpilor antispermatici prelevati dupa contact, dar cum se face nu stiu.
Cred ca totusi este bine de facut acest test, daca se face inseminare artificiala.

Fetelor care mai aveti informatii despre medici care nu sunt pe prima pagina, va rog sa scrieti, sa putem completa lista cu cat mai multe informatii!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dear Bambie, inseamna ca ai ovulatie tarzie, asa si eu, medicii ma monitorizau pana in ziua 16, 17 si declarau ca nu ovulez, pac imi dadeau progesteron ca sa imi vina CM si gata. Si culmea e ca eu cand ovulam (fff rar ce-i drept) ovulam in ziua 20-21. Cand am ramas gravi am avut ovulatie in ziua 19

Vulpita, Crisis are dreptate, nu e ilustrativ deloc testul post coital...

Pup toate fetele!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput