Informatii utile Constanta 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Da Kris, din pacate asta s-a intamplat din cauza ca dr la care am fost (Tode) a fost superficial..si cred ca nu suntem singurii care am patit asa..oricum important e ca am descoperit pana la urma si sa speram ca se vor vedea imbunatatiri
Te

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele prietene!

Ioana, cu siguranta se vor vedea imbunatatiri si ai sa vezi, ca vei ramane cand nici nu te astepti!!! Monitorizarile le fac cu dr Stanca Razvan, tot el m-a operat- miomectomie- mai 2007
Si noi am fost tare dezamagiti de " marele" dr Tode! fata frumoasa!

Angi, am citit povestea nasterii lui Pupi!Foarte emotionanta povestea! Sa fiti fericiti alaturi de Pupi! mamica curajoasa si grasunul Pupi
La noi mosu' nu a venit cu II asa ca , voi continua monitorizarile, numai ca, pe cele din ianuarie le-am ratat din cauza viscolului. In schimb, mi-am facut teste de ovulatie in zilele 10, 12, 13, 14, 15, 16, care evident au iesit negative! Am mai facut 2 teste de ovulatie ieri si azi( Z=19,20) si au iesit pozitive!
Sambata am programare la doctor, dar pana atunci, muncim cu drag si spor! Poate, poate se intampla minunea!!!

toate fetele!

aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

crisis81 multumesc mult pentru raspuns!
Cred ca la el la cabinet ma voi duce.

Mihaela
7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

draga Ioana, Dr. Torok este fosta Daduianu de la policlinica Ava!
mai merge cineva la ea?

http://www.tickercentral.com/view/9b4k/6.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

nu vreau sa ma bag ca si musca in lapte pe aici pe la voi, dar mi se pare corect sa se faca o actualizare a preturilor de pe prima pagina...de exemplu, la cabinetul Lutescu, o eco de sarcina acum costa 1.500.000 (din decembrie)

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Adriana, nu te bagi ca musca in lapte, orice graviduta sau mamica de Constanta e binevenita sa mai scrie si aici, sa mai ajute cu un sfat sau o informatie aspirantele, care am ramas cam putine pe-aici si de-asta nici nu s-a mai actualizat listuta, ca n-a avut cine sa dea informatii
O sa actualizez si daca mai sunt si alte modificari de facut ref la preturi, spuneti-ne si noua, unele dintre noi n-am mai ajuns asa des la medic in ultima vreme
oricum informatiile ref la preturile de la obstretica nu stiu daca-si mau au rostul la acest subiect, ca gravidutele gasesc informatii la celalalt subiect de Constanta de la odisee

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by miruna22

draga Ioana, Dr. Torok este fosta Daduianu de la policlinica Ava!
mai merge cineva la ea?

Eu am fost la Dr. Torok (asa o cheama dupa divort), ea s-a ocupat de chiuretajul meu. Si mai am prietene care sunt la ea si sunt foarte multumite. Acum 2 luni a nascut cu ea o prietena si acum abia i se mai vede operatia. A facut cezariana mendru ca are miopie.
Adryana_4u subscriu la ce a zis Ioana, noi abia asteptam sa ne mai scrie o gravidutza sau o mamica aici, din experienta ei.
maria08 La Multi Ani si tie. Si cel mai mare vis sa ti se implineasca!
Ingerash abia astept sa-mi spui cum a fost!
dear_bambie
toate constantentele!

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuby68 spune:

Hello la toata lumea. O mica intrebare. Am vazut pe site-ul dr. Lutescu este trecut la servicii si FIV .Se face cumva si in Constanta?Multumesc anticipat de raspunsuri!

Mergi la inceput

Tuby68 bine ai venit!
Dr. Lutescu nu face fiv aici in Constanta, ea colaboreaza cu o clinica din Bucuresti unde trimite pacientele. Aici da tratamentul, face doar monitorizarile dar fiv-ul efectiv (punctie si transfer de embrioni) se fac la Bucuresti la Med New Life.
Pentru mai multe amanunte, intra si la subiectul fiv sa intrebi fetele care au facut acolo.

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna.

Ce pustiu este la noi!!!
Fetelor, unde sunteti???
Ioana
Crisis

toate fetele!

aniversare nunta; in asteptarea unui ingeras

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput