Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
karligutza spune:
Hopaaaaaaaa ce mi-au vazut ochii!
ati trecut la scutece fetelor!
FELICITARILE MELE si sa va fie de bine in noul CLUB (cel al mamicilor)!
Am citit-o pe Sabina ca zice ca avea de schimbat un "kaki" asa incat va doresc ce imi doresc si mie: SPOR LA SCHIMBAT SCUTECELELE!
si o copilarie fericita alaturi de bebelusii vostri!
va pupik
karligutza
sunt mamica Adelutei 
sim_stoian spune:
Hai ca am culcat bebe si am reusit sa intru putin. Am alegat dupa cumparaturi (Carpatino, nici aici nu ma dezmint
) si diverse alte treburi. Dimineata l-am lasat pe bb cu mama si am fugit sa spal masina (desi afara ploua). Si se pun baietii pe treaba, aspira interior, in portbagaj, imi spala si rotile de la trasurica lui bebe (ca, de, trebuia sa fie curat si carutul). Buuuuun, dupa ce pulverizeaza solutia aia pentru spalat, se ia curentul
. Asa ca se apuca baietii sa clateasca masina cu galeata
. Imediat ce au terminat a venit si curentul si au luat treaba de la capat. Mie imi venea sa mor de ciuda cand am vazut, mai ales ca facusem ceva eforturi sa ajung la spalatorie. M-am dus si pe la Mall sa ii mai iau lui bb un set de body-uri de la Debenhams (i-am luat roz) si sa ma uit dupa un cadou pentru nasi.
Pana la urma am gasit pe site lucrusoarele de la Okaidi (erau la sectiunea pt fete
. Uitati aici www.okaidi.com/VAD/AffichageProduit?MarqueID=2&LangueID=1&StoreID=1&produitId=83899" target="_blank">geaca, www.okaidi.com/VAD/AffichageProduit?MarqueID=2&LangueID=1&StoreID=1&produitId=94643" target="_blank">caciulita si www.okaidi.com/VAD/AffichageProduit?MarqueID=2&LangueID=1&StoreID=1&produitId=94644" target="_blank">manusile.
Tomasa, mi-a placut tare mult mesajul pe care l-ai scris la mamicile de nov-dec. 
Annisia, lacrimi nu mi-au dat, dar ai descris tare frumos niste sentimente pe care cred ca le-a trait fiecare dintre mamicile de aici 
Fetelor, ma bucur enorm ca am trecut impreuna prin odiseea celor 40 saptamani si sunt sigura ca si perioada pe care o vom petrece aici va fi una cel putin la fel.
Si acum, din ciclul 'tara arde si baba se piaptana', pe bebe al meu il doare gingia, isi musca mainile si face bale. Mugurasii de la dintisori se vad tot mai bine, e precoce tare. Cred ca vor fi primii dintisori de la scutece 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Ma duc si eu langa tati care se simte neglijat. Va pup pe toate, sunteti minunate
.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Roxana_G spune:
Of, greu a adormit puiul meu azi, mi-a rupt cocoasa. Am observat ca e atat de cumintel in general pana vine momentul de adormit. Nu mai adoarme in brate, adica uneori da, alteori merge pus in patut cand e linistit si adoarme. Dar oricum necesita o purtare in brate in ritm alert. Si daca ii ratez primele semne de oboseala si se suprasolicita nu mai e chip sa adoarma si plange chiar si in brate. Voi patiti asa?
In rest bubitele au disparut in mod miraculos (mai putin cateva din barbita unde se scurge mereu lapte) si nu le-am tratat cu altceva decat indiferenta. Cojitele pe cap mai sunt, insa nu le-am dat cu nimic, il spal cu Mustela si insist la limpezit.
Ma uitam la el ca face mereu balute, balonase asa la gura. Bebelusii vostri fac asa? Stiu ca Stefan al lui Sim e posesor de 2 dintuci, dar la noi nu e cazul. Nu prea inteleg ce e cu bulbucii aia.
In rest ce sa spun, rade la mine, asa ma topesc dupa el. Scoate sunete, uneori chiuie. Nu ii iese mereu. Mai nou se ridica mult mult cand e pe burta, nu doar pe coate, ci intinde mainile si asa arcuit studiaza cearsaful si patutul. Ieri am crezut ca e intamplare, azi l-am surprins la fel. Pe salteluta nu se omoara ca nu ii place pe spate, trebuie sa ii zgudui zdranganelele, numai una il distreaza si daca e nemiscata. Rar de tot ridica piciorusele la 90 de grade, uneori numai stangul si il rasuceste peste celalalt. Este mai activ pe burta decat pe spate.
Eu prestez la greu masajul si gimnastica, uneori plange, alteori nu, pare ca s-a mai obisnuit. Azi l-a umplut si Alex de crema, bietul de el, cica ii face ea masaj. Culmea ca asa a stat mai linistit decat de obicei. Mie mi se pare mult mai bine piciorul, dar nu cred ca avea cum sa se indrepte asa brusc si dupa putine exercitii (desi am facut si saptamana trecuta de cand scos gipsul cu mare zel) si ma tem ca nu mai pot fi obiectiva, asa de mult imi doresc sa fie bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Annisia, pe 18 iulie ne aniversam intalneala. Nu mai stiu dc am povestit cu ocazia intalnelii sau cu ocazia casatoriei, cred ca am postat totusi undeva pe un 19-20 iulie.
Sabina, pare ca ti-ai revenit ca iti arde de glume cu hrisca. Pupici fetei bolnavioare, sa scape usor. Cum nu a mai dormit Gheo de la 14.30? Delooooc? Al meu parca e muscat de musca tzetze in ultima vreme, sta o ora jumate treaz, apoi mai trage o aghioasa. Si uite asa.
Picca, asa fu si la noi prima data dupa Alex, mai rau ca prima data in viata. Acum a fost normal, doar o mica jena. Eu zic sa perseverezi, eu stiu din experienta ce am patit data trecuta. Ma tot duceam la dr cu vaicareli, pana la urma am facut o chestie psihica, mi se contracta un muschi automat numai la gandul ca...si ma durea ca naiba. Doctorul a fost haios, a recomandat practica si relaxare.
Acum totul a fost ok, dar cred ca din pricina ca m-a taiat fix pe aceeasi cusatura ca data trecuta si probabil nu e mare diferenta. Dupa Alex aveam impresia ca tine la cusatura si ca e altul formatul.
Rox ,
Poze
luy spune:
Aoleu, ati scris 19 pagini deja !!! Sa apuc sa scriu si eu doua randuri in primul capitol de gospodine ![]()
Bine v-am regasit in calitate de MAMICI, de-acum asta vom fi pentru tot restul vietii. Si este minunat sentimentul de a fi mama, nu-i asa ?
Imi doresc sa regasesc si aici PRIETENIA pe care am simtit-o la Odisee, este un lucru pe care fiecare si-l doreste, nu ? Sa aiba un prieten cu care sa poata vorbi, sa-i poata spune framantarile sale, sa primeasca un sfat atunci cand are nevoie, un umar pe care sa planga atunci cand are o suparare, un suflet care sa-i impartaseasca si astfel sa-i sporeasca bucuria atunci cand ceva frumos i se intampla, o mana de ajutor atunci cand are nevoie... Da, e minunat sa ai un prieten pe care sa poti conta, iar in zilele noastre, cand viata e traita cu o viteza ametitoare, cati dintre noi ne mai facem timp sa intretinem relatiile cu prietenii? Dar iata ca aici am reusit sa gasim locul unde prietenia exista si ne incalzeste sufletele.
Imi doresc ca aceasta prietenie sa creasca asa cum vor creste copiii nostri si, de ce nu, asa cum a zis cu umor una dintre fete, sa fim tot impreuna peste cateva zeci de ani la clubul pensionarilor ![]()
Va imbratisez cu drag pe toate
si va multumesc pentru faptul ca m-ati facut sa ma simt un om bogat (bogatia nu se masoara in bani, nu credeti ? )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
prisi spune:
Rox balute face si Miru si face multe cu balonase, dar cred ca e normal, iar bubitei mai ies dar ii trec, eu o tamponez cu apa termala zilnic
pupicei, ma duc la somn ca treb sa produc ![]()
noapte buna
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Annisia, cum sa fii mai largareata? Eu nu cred in asa ceva sa stii. Dar ma rog...bine am facut ca am insistat la nea doctoru ca eu vreau sa fiu functionala. El a ras si a zis ca o sa fiu. Iar eu ii spun ca vreau sa fiu functionala din acel punct de vedere. L-am amuzat copios si a zis ca la acel punct de vedere se referea si el. Si ca voi fi functionala din toate punctele de vedere. Si cred ca sunt, ca la noi se recupereaza la greu perioada sarcinii.
Daca erau nemultumiri, cred ca ma culcam si eu mai devreme mai des. 
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Prisi, deci nu suntem singurii balosi? Of, daca incep de acum sa inainteze dintii aia sub gingii e cam neplacut.
Luy, sa stii ca bogatia nu se masoara in bani. Eu m-am simtit cea mai bogata de ziua mea cand am primit atatea telefoane si mesaje de la prieteni.
Rox ,
Poze
prisi spune:
deja avem o zi la Scutece yupiiiiiiii
iar sarbatoritilor de azi 

Matteo de Piccaflor
Ebonee de Danielle
David Andrei de Mami25_7
Andrei de Carmenita

sa cresteti voinici si sanatosi
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)