Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of, nu e Carpatina pe aici sa imi zica iar ca am limbarita. Dar deh, ma plictisesc ca astept sotul cu ceva de papa. Si oricum anunase si azi sesiune de "practica". V-am zis eu ca de aia slabesc asa.

Revenind la chestii serioase, voi mai dati picaturele la bebelusi? Al meu nu mai are nici urma de parturi sau colici, poate doar foarte rar. Insa ii mai dau Espumisan ala, de 3 ori pe zi cate 5-6-7 picaturi. Parca nu i-as mai da degeaba. Am uitat de cateva ori sa il iau cand am plecat de acasa si nu mi s-a parut sa ii duca lipsa. La noi scandalul mare e cu somnul, mai putin cu burta.

Si tot legat de burtica, pana acum i-am dat NAN HA1, insa a zis pediatra sa il trec treptat pe NAN 1. Cine mai dadea Nan1? E totul ok? Eu intreb ca la Alex mi-au recomandat sa o tin pe HA pana pe la 4-6 luni.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rox si noi facem o groaza de balutze si balonase, dar cred ca sunt normale.
Apropos si al meu azi s-a ridicat de tot in manutze cand era pe burtica si am crezut ca nu vad bine....cat de repede se dezvolta.

Nu stiu cine spunea de bebe care isi tine caputul....cred ca toti fac asta....bebe Mario la maternitate cand l-au pus pe burtica s-a ridicat putin si si-a intors caputul de pe o parte pe cealalta. Asa ca se pare ca bebici din ziua de azi sunt mult mai dezvoltati decat eram noi pe vremea lor

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Of, nu e Carpatina pe aici sa imi zica iar ca am limbarita. Dar deh, ma plictisesc ca astept sotul cu ceva de papa. Si oricum anunase si azi sesiune de "practica". V-am zis eu ca de aia slabesc asa.

Revenind la chestii serioase, voi mai dati picaturele la bebelusi? Al meu nu mai are nici urma de parturi sau colici, poate doar foarte rar. Insa ii mai dau Espumisan ala, de 3 ori pe zi cate 5-6-7 picaturi. Parca nu i-as mai da degeaba. Am uitat de cateva ori sa il iau cand am plecat de acasa si nu mi s-a parut sa ii duca lipsa. La noi scandalul mare e cu somnul, mai putin cu burta.

Si tot legat de burtica, pana acum i-am dat NAN HA1, insa a zis pediatra sa il trec treptat pe NAN 1. Cine mai dadea Nan1? E totul ok? Eu intreb ca la Alex mi-au recomandat sa o tin pe HA pana pe la 4-6 luni.

Rox ,

Poze

eu i-am dat ed la inceput Nan1, dar ce-i drept completare din cand in cand.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, si Maria face uneori clabuci, zici ca i-am dat detergent , eu am observat ca-i face de obicei cand iesim afara, dar sotul ma contrazice, el cica a mai vazut ca facea si in casa. Ma rog, asa o fi cum zice el, deci nu cred ca are nici o legatura cu iesitul afara. Si da, legat de adormitul greu, chiar in seara asta am patit-o, ca era asa de obosita incat nu mai reuseam s-o adorm, m-am chinuit o ora si degeaba, pana la urma am renuntat si m-am apucat sa-i pregatesc baia, desi era cu mult prea devreme fata de ora ei obisnuita. Totusi la baie s-a calmat instant (pana atunci plansese neconsolat) si dupa baie i-am dat sa pape si in sfarsit a adormit. Acu' astept sa se trezeasca pt prima masa din noaptea asta ( in mod normal se trezea pe la 3, dar se culca la ora 22.30 ). In seara asta s-a culcat de la ora 20.30, asa ca astept ca pe la ora 1 sa faca ochii mari.
Si eu am limbarita la ora asta, ca am lipsit pana acum si "am tinut in mine". Dar de ieri dupa-amiaza mi-a cazut netul si abia azi dupa-amiaza s-a rezolvat. Nici n-am apucat sa mai postez la odisee...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Abia acum am scapat de musafiri. Daca asa i-am obisnuit sa o lalaim pana dimineata... Ma mir ca nu i-a apucat cantatul cocosului pe scaunul meu...
Am muncitara ceva azi. Sunt curioasa cat ne va tine...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Apropos de "cea mai", cred ca tu, Annisia, ai viata sociala cea mai intensa, ca numai in vizite, petreceri si excursii o tii. Auzi,nene, musafiri joia pana la ora 12 jumate noaptea...
Auziti, cred ca trebuie sa facem o pauza de scris pana de dimineata, cand s-o trezi una dintre fetele cuciete care stiu sa deschida capitol nou. Las' ca e fumos, ati gatat un capitol intr-o zi... Adevarate gospodine, ce sa mai vorbim, sunteti niste harnicute !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si ca tot am recitit impresionanta telenovela made by HaveF8, iata ce dulceata de fetita are:
http://good-times.webshots.com/album/560710868efjGae

Ce mamica darza, mai nene!!!! Multa fericire si liniste sufleteasca le doresc!!!!

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
...Si tot legat de burtica, pana acum i-am dat NAN HA1, insa a zis pediatra sa il trec treptat pe NAN 1. Cine mai dadea Nan1? E totul ok? Eu intreb ca la Alex mi-au recomandat sa o tin pe HA pana pe la 4-6 luni.

Rox, vezi ca si mie mi-au spus ca daca voi trece pe lapte praf, sa fie HA.
DAR: daca incepi cu HA, ajunge sa dai o singura data, din greseala unu normal (in graba la o amica, sau tocmai nu mai ai etc.) si se duce pe garla tot efectul HA. Asta zicea pediatra in clinica: e f important sa tzii strictissim HA altfel e ca si cum nu i-ai fi dat.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)

(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)

Mergi la inceput

Revenit, dar vad ca voi sunteti la nanita si se termina si capitolul. M-am lamurit cu bulbucii, deci nu e ceva neobisnuit. Eu la Alex am vazut bulbuci mai tarziu. Oricum sigur nu au legatura cu iesitul afara ca al meu face numai in casa, si de regula in scoica. Dar sigur nu au treaba nici cu asta.

Luy, asa e si la noi cu plansul neconsolat si cu nervozitatea de oboseala. Este cam singurul motiv pentru care mai plange Andrei. In rest de foame rar apuca sa planga, deja are ore fixe, dupa kk nu sta prea mult neschimbat, colici nu prea mai are. La baie si la imbracat nu zice nici pas, apoi ce facea sora-sa cand o imbracam, ne stia un bloc intreg, nu doar scara noastra.

Betty, nu ati avut probleme cu Nan1 dat asa direct, nu?

Annisia, tot petrecareata ai ramas. Chiar asa, cine a venit nenica joia la orele astea in vizita?

Doamne ce finuta si frumoasa este Ana Martina a lui Have! Este frrrrrrrrrumoasa foc, un ingeras de fetita!

Ma duc la nani ca sa nu va mai obosesc cu ale mele. Pupici de noapte buna si linistita.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Piciulika, asa stiam si eu si asa mi-au zis cand ii dadeam HA lui Alex. Acum m-a surprins putin recomandarea pediatrei, tocmai de aceea am si intrebat. Nu prea stiu ce sa fac, parca l-as lasa si pe el ca pe Alex pana la 6 luni cu HA.

Si ultima chestie, promit. Nu mai stiu daca v-am povestit ce am patit dupa nasterea Alexandrei cu dantura. Ei bine mi se spargeau maselele pe capete. Mi-a cazut si parul, dar mai rau a fost problema cu dintii. Ei bine tocmai mi s-a rupt o bucatica de dinte, din fata chiar. Nu se vede mare lucru dar ma zgarie la limba. Nici nu stiu ce sa fac, as trece repede pe calciu si fluor, ca parca vad ca ajung sa imi pun iar dinti. Daca va vine sa credeti, pana la Alex nu imi pierdusem nici un dinte, doamne ce am plans la prima coroana la masea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput