ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alexia28...sa fiti sanatosi, mai aveti inca pe atat, usurel si trece. Pup burtoiul ala frumos, nu stiu cum erai inainte dar acum esti super draguta.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mada saru mana, tu esti draguta
...... aoleu nu mai am inca pe atat, vreo trei luni, trei luni si un pic, eu sper sa o fac varsatoare ca nu stiu ce o sa se faca taica-su cu doua pestoaice in casa

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

nu am stiut ca e bebelina, scuze ,
cum zici tu,in legatura cu data nasterii, eu am zis asa cu aproximatie, sunt buni si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

A inviat Mada!!!Mai zi o data partea cu WE ca mi-a placutImi vin idei
Alexia daca poci sigur ne vedem.Si daca veti putea si voi(fetele de aici).Asa v-ati pus problema?Ce sa se faca sosul?Siren?Ca in atata mediu acvatic si cu populatie specifica nu-l vad bine daca n-are branhii Salutam BB-lina crescatoare
Diana ma umflu si suflu ca lupu.Au trecut caldurile?Ia ceva pentru cap.Eu zic ca tot ar fi bine sa iei homeopat pentru bufeuri,migrene,alea alea...Intereseaza-te.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,abia asteptam sa mai intru si eu pe la voi...La mine la serviciu e ca la nebuni,parca nici nu ar fi vineri...
Diana,ramane cum am stabilit!!!
Lucia,cam ce idei ai tu pt WE,draga mea?Poate imi dai si mie cateva...
Boo,where are you???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aici aici, prezent .. Am vazut ca nu e miscare si citeam de la alte capitole Bine ca sunt la servici si mi-e rusine sa scap cate o lacrima, dar asa m-a impresionat ca am gasit un capitol "cum iti schimba viata un copil". Vreau sa fiu pozitiva si sa cred ca o sa iasa FIV-ul asta ! Toata lumea mi-a zis ca trebuie sa "vizualizez" succesul si reusita si incerc sa fac asta

In alta ordine de idei la pranz ma duc sa-mi iau injectiile cu D de la farmacie, le-am comandat aseara. Duminica o fac pe prima.

In rest, incerc sa ma puc repede in forma acum cat mai am timp (v-am zis ca vizualizez succesul) asa ca am fost si ieri la sala si merg si azi.

Mergi la inceput

Lucia...trebuia sa revin la viata, vad si eu partea plina a paharului, caci altfel... .... ma motivat soarele
Aerlilian..., da-i incolo pe nebuni

Mergi la inceput

...vine acum si liniutza de mai sus "-"
Boo...tin pumnii la fetiza, o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

nu pot sa va scriu numele pe rand si imi cer scuze , dar

Aerlilian , mi-am uitat mobilul acasa, cand ajung acasa TE SUN !!! NE VEDEM AZI !!

LUCIA, multumesc mult, acuma nu am bufeuri, ma ia , ma lasa , mai mult ma deranjeaza durerile de cap si cel mai mult nervozitatea :(((( , ceva de calmare sa iau ca nu mai pot :(((

Boo , fata curajoasa, eu Duminica viitoare fac pe a doua fiola, PAZEAAA

in rest , fetelor , lucrez sa stiti , la poze , va pup cu draaaaagg

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

salutare fete dragi!!
acum am reusit si eu sa ma mai eliberez si sa citesc toooot ce ati scris de ieri.

Diana, asa cum ti-am promis, ti-am trimis cateva poze. abia dupa ce le-am trimis am citit ca ora limita era 12.00 si eu le-am trimis dupa 12.00. asa ca o sa-mi astept randul pt. a aparea in album. si asa sunt cam zapacita pt. ca prima data ti-am trimis mailul fara sa atasez pozele. dar sper sa ma ierti!

Sa aveti un weekend foarte frumos, cu mult soare, dragoste si liniste sufleteasca!!!!!!!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput