ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ioanatugs, iti doresc succes cu FIV-ul , sa fie BEBE , dar sa fii sanatoasa , sa ai grija de tine. Ti-am spus ca am fost la tine la restaurant cu sotul si am mancat , dupa dieta , foaaarte gustos si foarte bun. Felicitari !!

Dragi fete, toate fetele , o sa iau azi toate pozele care ajung pana la ora 12:00 azi , acasa inca nu am net ca sa mai iau poze pana Luni, nu mi-am pus pt ca sunt informatician si la servici pana la ora 18:00 chiar numai calculator si internet vad in fata ochilor. Dar voi pune internet acasa cat de curand.
Asa ca astept poze de la toate fetele, Luni pun pozele care sosesc pana azi la ora 12:00 si daca mai vreti , voi aduga de Luni incolo, dar trebuie sa fac deja albumul si sa il dau fetelor care astteapta pana acum. Dar pot adauga si dupa aceea poze , voi face doua tipuri de albume, veti alege voi care va place mai mult.
Deci voi adauga si dupa aia poze , nici o problema, pentru cine doreste .

dbostan@ase.ro

va pup si ma pun pe treaba

p.s. maine iar mananc mancare chinezeasca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Succes, Ioana, cu analize si FIV si sa fie cu reusita!
Baga mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy noua asa ne-a scris pe foaia de externare.Eu oricum aveam dureri si nu-mi statea mintea la ovulatie.Si imi luasem gandul fiindu-mi recomandat diphe.Trebuia intai sa ma repar.Daca corpul iti permite go for it!
Anca si eu port ochelati cand citesc/scriu/bla/bla.Deci esti in bransa si taci ca soricelul in ascunzatoare.Merci de explicatie!Sedentara sunt.Colesterolul e marisor.Nu prea imi permit miscare in ultimul timp.Chiar ma fortez sa stau cat mai mult in picioare cand am treaba care cere asta.Si daca tot esti in bransa poate tu esti lamurita cu unele chestii legate de endo.Sigur ti-ai tras niste concluzii mai docomentate.Ce-ar fi sa ne inveti si pe noi?
Ioana muuuuuuuult succes!Sa nu uiti sa ramai optimista si calma!Cred ca sunt doua chestii de baza in FIV.Nu te mai scuza.Ne dai pagini de mazgalit,la speranta de viata pe care a constatat bine Fireyes,a capitolelor te facem noi sa fi prezenta
Ginamaria iar nu ne-am intalnit!Cum esti?Vad ca te-am inveselit otarica!Vezi ca Diana si-a pus mailul o pagina/ doua inainte.
Fireyes,Aerlilian
Dianet asteptam!
O zi excelenta!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimineata dragalasele!
A iesit soarele, eeeeeeee , si vine WE-ul .
Hai iesiti din amorteala , va pup dulce si un sfarsit de saptamana plin de bucurii.

"Rasul este doctorie pentru suflet"

Ioana...te-am trecut cu verde ca sa inmuguresti, bafta multa

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ioana, Doamne ajuta !!!!! tinem pumnii !!!!!

n'am gasit nici o poza care sa "ma satisfaca" asa ca, diana, iti trimit una de la un concert la care am fost recent. eu n'am iesit tare bine in poza, eram si ingrozitor de obosita, dar mai important e cu cine sunt in poza ... hai, nu mai fiti curioase... o sa vedeti in curand . un singur indiciu: e printre putinele mari voci care ne'au mai ramas...

diana, vrei sa'ti fac resize, sau trimit originalul si ti'o customizezi tu ?

fug la treaba, da's prin zona. va pup si va doresc o zi faina !

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Alexa, mersi, nu ii face nimic , o "aranjez" io .

p.s. au aparut bufeurile si durerile de cap , dar asta e , va trece

Mergi la inceput

Tocmai am mai primit de la Alexa Ioana si Alexia28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Diana, ti-am trimis si eu pozici, de abia astept sa va vad pe toate, pupici

Ioana, Doamne Ajuta sa fie cel norocos

Lucia sa nu crezi ca daca nu scriu nu sunt la curent cu noutatile si totusi nu ne vedem in decembrie?

Ralu de ce erai tu suparici, ca te-ai certat cu sotu? Spune-i saracului de el sa se pregateasca ca asta-i doar inceputul....joaca hormonii nene nu jucarie, cred ca depresiile de la dipher erau mici copilite, pe bune, daca e ceva de care sa ma plang in sarcina asta sunt starile astea super nasoale de depresie, plansete din senin, crize pentru orice fleac, moamaaa cate mai suporta saracu meu sot, citeam intr-un studiu ca majoritatea femeilor au mai frecvent depresia asta pre natala decat post natala, io sper ca m-am saturat de jelit in asta pre si sa nu mai am nimic post...

Noi azi am intrat in saptamana 25 si burta parca mi-a explodat saptamana asta, a crescut deodata f mult, aseara imi probam haina de iarna si nu ma mai incape la burtoi, kg nu stiu cate am luat si nici nu vreau sa stiu.
Va pup si haideti cu teste pozitive

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Dienutza...nasol, dar trece, iti transmit multa racoare
si vezi poate arat aiurea in poza ca...te pap cu tot cu calduri

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

sa nu ma papi , daca esti la dieta , ca e nasol de tine

Mergi la inceput