ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Inteleg ca esti imbracata doar in cizme si incaltata cu ce esti ???

am facut io febra si ati luat-o si voi ???

Lucia, si eu vreau sa mergi la MEGA STAR :)). TE PRINDE NENEA despot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy daca n-ar lasa cacareze prin casa si matzul meu nu le-ar confunda cu maslinele pe care le adora...l=as lua
Diana focuseaza bine termenul cu ochii mintii"IMBRACATA doar cu cizmele...nu e febra e deliirrrrr si la noi pe ziua de azi pe forum si la sotul lui Cristy cand vine acasa si-o vede
Cristy esti sigura ca vrei sa provoci omul in halul asta? Faci fatza?
Diana acum ca zici tu de Despot parca suna altfel

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

si mie imi place de nenea DESKTOP

MA DUC ACASA LA UN MASAJ , CA SUNT PLina de virusi , aoleuuuuu , auuuuuuuuu

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

pai diana, asta si era ideea, ca imbracaminte nu exista, da' na ca cum m-a luat frigu si el tot n-a venit, asa ca imbrac..
lucia esti o scumpa, voiam sa scot in evidenta cizmele, da' m-am gandit mai bine si mi-e mila de el sa-l supun la asa ceva, o las pe saptamana viitoare, la ovulatie, cat despre masline... ce sa zic ... ai dreptate, nu m-am gandit la asta, iti dai seama ce cuplu ar fi facut?
diana mai putem sa-ti trmitem poze pentru album, na ca m-am trezit si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Diana pe maine!
Cristy pai eu zic ca e buna ideea si cu cizmele si cu pe haltadata.Noua dupa laparo ne-o dat interdictie 3 saptamani.Acum pe bune:stiu ca esti mandra de cizme si sa le porti sanatoasa!dar stai un picut in pauza sa nu faci ceva rau pe acolo.Poti sa-i mai trimiti poze Dianei.
O zi buna tuturor!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucia, pe bune, crezi ca o sa-mi dea si mie repaos sexual asa de mult, o sa-l intreb maine, eu m-am operat in z1 si speram ca pana in ziua 12-13 cand incepe ovulatia sa-mi revin si sa prestam, ca de luna viitoare voiam sa incep tratamentul. mai aveam o farama de speranta cu luna asta, ca pana la anu in vara o sa-mi imbatranesc si o sa albesc de atata asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete frumoase,nu mai ziceti nimic???Sau profitati ca e vremea asta cainoasa si "munciti" de zor?Daca e asa,va las si spor la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Cristy , stai linistita ca eu prestam la greu la cateva zile de la laparo, cu firele inca nescoase, ca doar nu am vrut sa pierd ovulatia. Bebe nu a iesit, dar macar ne-am simtit bine
Lucia Eu par numai serioasa, ca sunt ochelarista, dar dupa ce ma cunosti mai bine...
Erai nedumerita cum pot sa iti iasa 2 analize diferite. Hemoleucograma este doar o analiza orientativa, nu poti sa tragi niste concluzii asa imediat. Sa-ti spun si de ce, leucocitele se mai lipesc de peretii vaselor, daca papam multe grasimi si suntem sedentare, si nu numai. Cand iti recolteaza sange, in circulatie gasesti mai putine, desi tu ai cate trebuie, dar raman lipide de vase. Daca-i tragi o alergatura pana la etajul 9 pe scari, inainte de recoltat numarul lor o sa fie cu siguranta mai mare, se desprind, se agita si cand iti recolteaza surpriza, alt nr... Asa ca nu mai ocari laboaratoarele ca oricum numaratoarea se face la aparat, asa ca eroarea umana e exclusa. Mai iau si eu apararea colegelor de breasla, ce sa fac
aerlian, boo, Diana, andreyutza,lilisor, ioana si voi toate Va pup cu drag, fete dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Vai fetelor,dar ce active, ce optimiste,ce vesele.................oare pe ce forum am intrat?Nu va recunosc fete dragi.Eu am avut ceva probleme cu netul,aseara v-am scris si eu de mama focului cat m-am mai strofocat si pe cand sa il trimit...........pica netul.Acum nu mai stiu ce v-am scris dar cred ca nu era interesant.Maine a promis sotul meu ca ma ajuta sa trimit si eu o poza............desi nu prea am decat cu finuta mea dar si aceea e buna nu?Deci pe ce adresa?Eu nu am febra dar sunt cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete frumoase si vesele! Ce rau i-mi pare ca nu mai am timpul de altadata, cand citeam tot si raspundeam la toata lumea. Nu va suparati pe mine ca nu mai sunt asa de prezenta, sunt inca intr-o perioada mai plina de evenimente, dar ma gandesc mereu la voi si trag cu ochiul.
In alta ordine de idei, pot sa va anunt ca m-am hotarat sa incep si eu primul FIV din viata mea si sper sa ma ajute Dumnezeu sa mearga totul bine, cel putin asa cum a inceput.
Deocamdata mi-am facut toate hormonalele si mi-au iesit f. bine, am obtinut o programare la prof. Marinesc pe 28.11.2007 si continui cu restul de analize, care sunt multe rau. Sper sa le fac pe toate pina pe 28, ca sa incep repede FIV-ul.

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput