ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21
Raspunsuri - Pagina 5

ralu_t spune:
diana...sar-mana, esti o draguta...oricum, pozele alea devin incet si sigur o amintire fiindca eu ma transform in popica
booin ideea unei sarcini cu probleme inteleg temerile, si restrictiile, ideea e ca slava Domnului eu n-am avut nici o problema pana acum, sangerari, dureri sau mai stiu eu. daca as fi avut, crede-ma ca acum stateam in pat, nici la birou nu mai veneam. in sensul asta mi se parea ciudata restrictia. bine, medicul de familie a dedus iminenta de avort in baza tratamentului cy pregnyl pe care tutu il da oricarei gravidute, just in case...poate d-aia s-o fi gandit femeia, nush ce sa zic.
lucia eu am pierdut pasajul....s-a hotarat data venirii la bucuresti ne cunoastem???
fetelopr, cum v-am laudat de harnicie v-a apucat lenea? se poate???
a venit toamna...cu un bebe!!! 10+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

unducthable spune:
io sunt gripata rau , am febra , da nu de la concert, de cateva zile
va pup, sunt foarte obosita ..., ma doare capul
revin

lucialu spune:
Raaaaalllluuuuuuuva anunt din timp daca ne vedem.Vin de mos Nicalaie!Pai cum sa se vada frunze de patrunjei la morcovi?
Nici eu n-am vazut asa ceva
Zbor lin!
Alexa nici sa nu mai zici asemenea prostii.Aici este loc pentru toata lumea.Nu vezi ca eu de-asta scriu mult ca sa vorbesc cu toate?
Suntem aici sa ne ajutam,sa fim noi.Daca nici aici nu suntem intelese?Sunt din TM.Si normal ca vrem sa VA vedem.
Andreyutza eu zic ca BU nu e buna la noi.Creste fertilitatea,cresc foliculii-estrogen,la noi si asa e mult si gaunos.Si la masculi depande.Eu zic sa intrebi naturistele.Sunt pe domeniu si se stiu.Si napraznicul numai dupa ovulatie.E progesteronic.
Cristy te iert de data asta
.Suna interesant Cucia
Si mielul lasa-l mai sa traiasca,ca la mine sigur moare berec batran.
Diana ia ceva, nu sta asa.Bine nebunatice,tu si Boo si Ralu.De ea n-am mai zis ca a intrat mai rar cu motivare.Atunci sunt singura si neserioasa.Sau nebunatice cum sunt si eu pufoasa
si nu grasa?
PS:zilele astea am gandit eu ca exista un cantec pe care il putem face imn cred pe tot forumul aspirantelorI-am facut la al meu paru cret cat i l-am cantat ca un copil tembel.Stiti si voi melodia:Ia-ma,ia-ma,iamaiamaia,ia-ma.....
Foliculii foliculi foliculiiii fliculaaaaaaaaaa
Iamaiamaia foliculii foliculaaaaa
Na!V-am si cantat!Pentru incurajarea foliculilor :hip hip!Ura!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

ralu_t spune:
luciaaa bestial cantecul....
nu m-as fi gandit 100 de ani, brava, bine, eu intelegeam iapa, nu iama...da e mult mai bine ca tine
a venit toamna...cu un bebe!!! 10+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

lucialu spune:
Iapa?!!!!
Va las pe voi sa le gasiti la gigei ceva stimulente melomane.Mameloanele stiu ca sunt stimulente vizuale,dar trebuie ceva sa gadile si urechea ritmat, ca aia ce canta in armata americana cand fac aplicatii sau cum le-o spune
Diana
Boo

lucialu spune:
Ai pe mail asa ceva?Nope stai linistita.De obicei e starea mea naturela

cristy1977 spune:
gata, fetelor, m-am intors, mi-am cumparat o pereche de cizme italienesti superbe, iar al meu nu a lesinat cand a auzit cat au costat asa ca... acu'il astept acasa imbracata doar in cizme
lucia, eu ziceam ca ti-l fac cadou da' pe post de pet, sa-l iei in casa, sa-l indragesti, etc, repede tu te-ai gandit la mancare, se vede ca esti la regim