ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Aerlilian...pai o plimbare prin oras, o inghetata sau un suculetz, o iesire prin padure,pasi pe frunzele cazute si poate o zi la fel de frumoasa cu soare caldutz, neste zug zug...stat in brate cu sosul in pozitia bursuci inamoratzi si privim ceva de dragoste la tv si mai rontaim ceva bun...de-astea
Boo au dreptate:vizualizeaza!Ce pantaloni ai pe tine cand faci de-astea?Sa nu ai surpreze...Si sa spui un Doamne ajuta cand faci duminica prima injectie...Poate ar fi bine sa meri si la bise sa aprinzi o lumanare si sa te rogi in liniste.Incarca si asta cu energie BUNA!Unde-i cap ala?
Mada Brava!!!Asa trebuie sa fim toate.Stim clar ca avem si altfel de zile,dar trebuie sa ne fortam si atunci sa vedem partea plian.Cum sa n-o vedem cand e soare?

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

lucia, multumesc mult pentru raspuns. asta inseamna ca nu ar trebui sa mai iau BU. sper sa nu-mi fi facut mai rau decat eram. n-am luat decat cateva zile.

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Andreyutza stai caaaaalma!!! Adeca ai cetet tot si n-ai cantat cu noi?Si tie asemenea!
Diana SEDATIF PC! Incearca si daca nu-i bun arunci cu ele dupa mine.Le iei exact cum scrie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Andreyutza, iau si poza TA .

vei fii in primul album

va pup

p.s. Lucia, pot sa arunc dupa tine, pen'ca am luat din ala si nu m-a calmat deloc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Diana, Lucia

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Diana imi pare rau.Mai incearca si altceva sau mai multe dropsuri de-alea.
In alta ordine de idei...eu am glumit bre.Tu chiar dai?Vezi ca ma lovesti la sentiment,ca mi-e sentimentul varza,ca inca mai am rushi in scutece...Glumesc bre glumesc.Vreau sa te fac sa uiti de necazurile astea,macar sa incerc.Eu ieri am avut o izbucnire de pitici rushi pe sos.Asa ca azi mi-s spasita
Andreyutza stai ca tu n-ai scapat neciufulita pe ziua de azi.Cum adica "mosul" mey?(vezi ca fac pe proasta ).Sosul ce spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

uite ca sa va distrati un pic

http://www.220.ro/Animale_razacioase-22893.html

sau asta :

http://www.220.ro/Animale_minunate-30830.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Lucia Stiam eu ca esti de-a mea, ce mai, ar trebui sa facem portretul robot al femeii cu endo, frumoasa, desteapta, sensibila si ochelatista, si f sufletista, nu?
Draga mea, eu nu prea am avut timp sa ma documentez despre endo, am citit asa in mare cam ce e si cu ce se mananca, sau mai degraba cu ce nu se mananca, asa ca nu prea am ce sa va invat.Deocamdata ma invatati voi pe mine. Dar promit ca in curand ma mai pun la punct cu informatia, desi se supara sotul pe mine, ca citesc prea mult despre asta, el zice ca-mi face rau. Da ce stiu barbatii?
Gina Imi pare rau ca ai prins un virus de coada,dar da-i in cap cu naturiste si cu paracetamol, ca e permis in sarcina, just in case ca ar fi ceva acoloSanate multa!
Ioanagtus Sa ne ti la curent, cum merge treaba cu Fiv!, vorba lui BOO, trebuie sa vizualizezi succesul
Mada23 Uraaa! e week-end, ce bine! Am fost atat de ocupata ca nu am bagat de seama cum a trecut saptamana. Scoateti-ma si pe mine la aer, nu ma lasati sa lenevesc acasa!
Alexia28 Da, iubito, jeleste acum, hormonii oricum isi fac de cap, ca dupa ce vine bebeul iti garantez ca nu o sa mai ai vreme de depresii. acum macar ai o scuzaGlumeam, bineinteles! Alunga gandurile negre ca nu sunt binevenite la noi, niste femei lupatatoare si optimiste
Diana Eu iti recomand ceaiuri, nu incerca calmante tablete, ca nu sunt prea bune, numai daca situatia o ia razna rau de tot. Pup fata nervoasa!
Boo Ai dreptate cu vizualizatul, sa stii! Prietena mea cea mai buna isi dorea mult un fiat galben pe care il vazuse intr-un catalog. Il pusese ca afis si se tot uita, isi imagina ca e al ei. Si ce sa vezi, ii facura parintii cadou o masinuta, si si-a ales ultimul fiat galben de pe stoc. Asta dupa ce nu reuseau sa le aprobe un imprumut, au fost refuzati de mai multe banci, numai piedici au avut, ca isi luase gandul. Ce ziceti daca vizulaizam in grup are efect mai bun? Sau am luat-o razna?
Week-end placut si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Se vede ca e vineri dupa-masa .. bate un vant pe la noi !! unde ati disparut cu toatele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

weekend placut, fetelor !!!

pupici de la cluj

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput