Iasule, mandra cetate (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Vladut!
Petrecere frumoasa pui mic si iubit!

Ioana,daca gasesti croitoareasa buna si cat de cat ieftina,baga si mie o pila,am si eu nevoie de o multime de haine si nu gasesc de gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Alice: multumesc pt. sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani Vladutz!!!!! Sa cresti mare pui mic, sa fii sanatos si norocos, iar parintiisa se bucure nereu de tine.

Croitoreasa buna stiu eu...dar nu stiu ce inseamna ieftina...depinde in raport cu cine sau cu ce, nu? Mie imi este peste mana in ultimul timp caci sta tocmai in Alexandru. Daca vreti va dau nr de tel...si vedeti care sunt preturile.

Pupici si o seara placuta,
Gabriela si baietii
[s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare!

Apelez la voi cu o rugaminte!
Caut o persoana din loc.Tomesti, am doar un nume, si as vrea sa stiu daca este cineva din aceata localitate.

AM sa incerc maine sa caut si in cartea de telefoane daca reusesc sa obtin un numar.

Cunoaste cineva localitatea? Am mult de explicat, daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Crixia, din pacate, printre noi parca nu este nimeni din Tomesti...
Dar poate se iveste, totusi, cineva, care sa te poata ajuta...

Adriana, ce mai faceti? Catalina?
Gabi? Baietii?

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Veniti la o cafea cu aroma de week-end?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

io, io, vreau cafea...am plecat de dimineata de acasa....si abia acum am ajuns inapoi. N-am apucat sa savurez cafeaua...asa ca multumesc Raluca pt cafeaua de wk-end.
O zi frumoasa...,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Vladut! Sa cresti mare si sanatos si fericit! Si norocos! Si sa iti dea Domnul i viata fericita si luminoasa alaturi de cei dragi!
Ghiocel, pupicei pentru cel mic si tie! - nu ai mai spus de ce ai fsot bolnava si nici cum te simti... asteptam vesti bune...

Azi am doua sarbatori si maine inca una... asa ca trebuei sa termin repede ce am de facut si sa incerc sa ma pregatesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineata!
Am servit si eu cafea cu voi,azi sunt oarecum libera.
Eu am inceput serviciul si din pacate nu mai reusesc sa fac fata la toate ale casei,de aceea va rog care stiti pe cineva pt curatenie,asa avea nevoie de 2 ore pe zi sau 3-4ore la 2 zile...depinde de timp.Bineinteles ca asa prefera sa fie din cug ..ca altfel drumul ar dura mai mult decat curatenia....daca stiti pe cineva...help me!

La multi ani Vladut!

va pup si o zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata,cafea dau si eu,tocmai ce-am facut-o,bag si-o prajiturica langa ea,o negresa cremoasa cu mot de frisca cu ciocolata.
Mai tarziu va invit la coltunasi cu branza,va plac? Azi vine mama pe la mine si-i fac pofta ,c-a zis ca n-a mancat de muuulta vreme.

Raluca,multumim de intrebare,facem bine in general,mai putin eu care sufar de ceva timp.Cred ca am una sau doua saptamani de cand am dureri de cap,nici nu mai stiu ce sa iau,vad ca ma lupt cu morile de vant,orice as lua,chiar daca trece ptr cateva ore,revine.Cred ca luni imi fac o programare la dr,doar la cel de familie deocamdata,sa vad unde ma trimite.

Gabi ce-ai aflat despre costumele ptr gradinita?

Carmen,distractie placuta!

Daria,ai gasit catel?

Aime,cum a fost petrecerea?Unde vad tortul?

Eu am probleme cu calculatorul,unul din harduri face figuri si-mi da reset wind-ul din cand in cand,ca sa nu mai zic de net ca "vine cand poate si pleaca cand vrea",asa ca mai rarut cu scrisul ,dar va citesc cand apuc...

Mergi la inceput