Iasule, mandra cetate (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Am uitat,as avea o rugaminte celor care au librarii in cale,daca intrati in ele,intrebati de "Aventurile lui Habarnam" editura Humanitas,ma intereseaza si nu gasesc.
Am cautat la libraria de la Fundatie,la Humanitas in Piata Unirii si la cea de pe Independentei..in alta parte n-am reusit sa ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,stie cineva ce piese sunt sambata si duminica la teatru Luceafarul?

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, da Aime, vrem sa vedem tortuletul. Colaborand cu Adriana sigur a iesit ceva frumos
Adriana: nu am gasit catel dar nici timp de cautat(doar pe net) nu am avut dar gasim noi un urecheat in tot Iasul. Daca nu: imi pun cockeritza sa faca paza
Mergi neaparat la medic. Multa sanatate.
Carmen: distractie placuta.
Ral: da' parca nu mai bei cafea. Sau: doar oferi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Adriana, ai grija de tine si mergi neaparat la medic. Mai ales ca nu cedeaza durerea.
Daca imi apare in cale cartea, iti spun. Pe net ai incercat?
Eu ma inscriu la prajitura... Ce bine suna... Si la coltunasiiiii!!! Ca de vreo 3 saptamani tot zic ca fac si nu mai reusesc. Poate maine, daca tot mi-ai dat impuls...

Darria... m-am reapucat de la o vreme Ca nu mai faceam fata somnului... Dar lasa ca in decembrie va fi mai lejer la munca si atunci cred ca iar fac o pauza...

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

ADRIANAAAAAAAAAAAAA, uite:
http://habarnam.org/?to=habarnam
Asta vrei tu???

sau aici:
http://www.librarie.net/carte/aventurile%20lui%20habar%20n%20am

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by g_ioana

Neatza,stie cineva ce piese sunt sambata si duminica la teatru Luceafarul?

ori nu mai stiu eu sa caut pe net, ori astia de la Luceafarul nu mai au spectacole. N-am gasit nimic sa te pot ajuta. Incearca cu un telefon la 0232 276 311. Sper ca macar asta sa fie valabil. Poate afli acolo mai multe detalii.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ral: multumesc si eu pt. carticica. O sa salvezi diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi, astazi vine cu costumele de craciunei....si sper luni sa ajung la gradi sa arat sa vad ce parere au parintii.
Sanatate multa,
Gabriela

Am un Matei cu durere de urechi si nasuc infundat....

Mergi la inceput

tocmai ce am aflat:
21-25 noiembrie, la Sala Sporturilor, Targ de imbracaminte si incaltaminte. Program: 21-24 orele 10-19; 25 noiembrie orele 10-16. Intrarea libera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adriana - nu mai zi nimic de parjituri si tort... ca incerc sa tin regim o saptamana macar, sa mai slabesc un pic...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput