Iasule, mandra cetate (61)
Raspunsuri - Pagina 16
Darria spune:
tot io
poate stiti pe cineva.
Vreau sa cumpar un pui de ciobanesc german pt. paza curte. Nu vreau pedigree.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Sper sa nu mi-o iau de la barbat diseara cand vine acasa,ca am luat cine stie ce minune.
pana la urma, ai scapat sau esti cu vanatai acum?
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,erau braduti,dar din fuga calului din varful dealuluicum eram noi n-am apucat sa vad mare lucru. Promit ca data viitoare ma uit.
multumesc de intentie, apreciez gestul, dar nu mai este cazul.
quote:
Originally posted by Darria
Ral: pana la urma tb. sa ajungi la selgros
da, pana la urma am fost si noi in seara asta... ca altceva si-asa nu aveam de facut. Nu am luat bradut. Ce era mai ieftin, nu ne-au placut. Ce ne-a placut, depasea bugetul alocat... Asa ca am lasat-o balta si pana la urma ne ducem sa ne luam din Kaufland, probabil.
In schimb am luat o mie de alte chestii, 2 milioane s-au dus si daca ma intrebati pe ce, habar nu am. Sotul a zis ca daca nu stiu pe ce, sa scot bonul din geanta si sa citesc acolo.
Oricum, mi-am luat niste chestii pentru impodobit bradul, dragute zic eu. Aime, ai avut dreptate. Am crezut ca nu ma mai dau dusa de acolo. Stau si ma intreb oare cum e cand te duci cu cei mici pe acolo? La fel cum a patit sotul cu mine?
Sper doar ca pana la urma sa nu raman fara bradut si sa ma impodobesc pe mine.
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
ralnied1 spune:
LA MULTI ANI, VLADUT! Sa cresti mare si sanatos, sa fii cuminte, sa-ti asculti parintii, sa le faci multe bucurii si sa ai noroc mult in viata!
Aime, sa va traiasca piticul!!!!
aime spune:
Multumim frumos, Ralu
, esti o draguta si iti dorim si noi sa ramai vesnic un "copil" fericit, chiar si cand ii vei avea pe ai tai
.
aime si
Vladimir, 3 ani
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI VLADUT! Sa cresti mare,frumos si sanatos,viata sa-ti aduca numai bucurii si fericire! Mii de pupici de la noi! 
Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
Raluca,se pare ca aseara am scapat...Nu pentru ca ar fi fost bun suportul
ci pentru ca sotul a venit obosit de la munca si n-a mai avut chef nici macar sa-l descfaca sa vada ce e acolo.
Oricum,dac n-o sa-l bat nitel la cap
sunt convinsa ca ma prinde Craciunul cu televizorul la locul lui si nu pe suport. ![]()
Miha
si Robert 
ralnied1 spune:
'Neata!
Am facut un Jacobs fierbinte, cand am vazut ce vreme e afara...
Mihaela, ai avut noroc ieri!
Da' sper, totusi, sa rezolvati inainte de Craciun![]()
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
ionika spune:
Am o rugaminte, imi puteti recomanda o croitoreasa buna si cat de cat ieftina?Imi trebuie garderoba noua si vreau sa o fac la comanda.
Multumesc mult.
Ioana
Darria spune:
La multi ani! Vladut
Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucurii impreuna cu parintii 
Ionika: nu cunosc nici croitoreasa si nici o croitorie.
alic spune:
quote:
Originally posted by Darria
tot iopoate stiti pe cineva.
Vreau sa cumpar un pui de ciobanesc german pt. paza curte. Nu vreau pedigree.
Darria, in general in Targul de animale gasesti tot felul de proprietari care vand pui de catel, numai sa cunosti, sa nu fie corciti; alta varianta ar fi cabinetele veterinare, oamenii transmit dr. veterinar faptul ca au pui de vanzare (de ex. CLinica Slavanim de pe Uzinei, poti da un tel acolo sa intrebi); sau, daca nu esti pretentioasa, ai putea sa cauti la Padoc, poate gasesti puiul pe care ti-l doresti si faci si o fapta buna!

ALICe

http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=36353&cid=33114