Colectia de toamna-iarna 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

HAi ca fac si eu ca Noki si scriu o data la trei ore, cind am timp.

Din surprizele placute de azi: fii-mea a mincat broccoli!!! Probabil ca miine nu o sa-i mai placa, dar azi tzopatim.

Feli, chiara asa par eu de nemultumita? :-( Cred ca la biberon te referai. Mie mi-ar placea sa reduc cantitatea de plastice din viata Smarandei, dar uite ca taman asta nu se poate. E legata trup si suflet de biberon si suzeta.
Iar cu Halloween, pai da, si eu o inteleg. Nici mie nu-mi place foarte mult sarbatoarea asta, dar am zis sa fie si ea in rind cu lumea. Singurul lucuru care imi place e colindatul pe strazi - la noi se inchide strada principala si toata lumea iese pe strada si ma intilnesc cu majoritatea mamicilor pe care le stiu de cind era Sma mica. Iar seara tot asa, imi place colindatul pe la vecini.

Sanatate mamei tale.

Anda, hai ca esti haioasa.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pumba , vreau poze de la Halloween, asa mult i-mi place sarbatoarea asta Ce costume le-ai facut la fete?
Nici noi nu am scapat de suzy si nici de pampers deja simt ca o iau razna, face si vine si spune senina "pipi"..."caca", de ce nu o spune inainte numai ea stie!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

poze de la Halloween - supermen-ele lu' mama (si mai ales ale lu' tata) (mai jos, la "trick or Treat")

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Monet-Maya seamana cu mine cand eram mica!aceeasi tunsoare, falcute, sorry ca n-am o poza!bine ca nu se speria de Lia, ma gandesc ca nu-i vedea fata.
Bic asa sunt toti, una calda, una rece. sau aia rece prima.
ma gandeam eu acu ca o sa ma trezesc la aceeasi ora cu CristinaH

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

azi e mare sarbatoare in colectie...
Sarah, Daria, Bianca, iulia implinesc doi anisori....LA MULTI ANI!!!

Sa petreceti frumos cu multe cadouri si multa zbenguiala
pentru mamici.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI IULIA by teo_banu!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Heloooo din nou!

Leea ce mai face T??? I-a trecut vanataia? Dar tie sperietura?

Sper sa nu mai fie copilasi bolnaviori ! Ma rog la Dumnezeu sa nu mai fie !

Pentru cine este interesat, iata mai multe informatii despre www.grotasalina.ro/" target="_blank"> grota salina din Cluj.
Corap multumesc de raspuns!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau!
catutza, nu am inceput serviciul pt ca a picat afacerea cu totul. dar eu m-am bucurat, sincer vorbind

mama, ce de sarbatoriti azi. LMA tuturor fetelor cucuiete de 2 noiembrie

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Haideti fetelor cu tortul!

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mi s-au lungit urechile asteptand o bucata de tort ..ma duc sa va pun niste poze noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput