Colectia de toamna-iarna 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, e de rau, e posibil sa nu reziste pana luni sau sa nu reziste la operatie. (Are pb cu coagulare, azi noapte a avut hemoragie digestiva).
Plecam la Timisoara.

Nu asteptati vesti, va voi da cand voi putea.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua!!!

Multumesc celor catorva fete care s-au gandit la noi si care si-au exprimat un gand bun. Aveam nevoie de gandurile voastre si va multumesc.

Urez si eu cu intarziere copilasilor Alexia, Krisztian, Cristian Andrei, Natalia, Maya si Tudor muuulta sanatate si o viatza plina de bucurii si realizari!

Ioana felicitari pt pitic, sa fie cumintel si tu sa te refaci rapid.

Acum va poop ca am o gramada de treaba la servici!

Diana 13+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, sa il ajute Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi sa fie bine si sa se insanatoseasca tatal tau. Drum bun si aveti grija de voi.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LAVI, va dorim numai bine! sanatate tatalui tau si aveti grija de voi !sa dea Domnul sa fie totul bine !

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Miri
Nu are rost sa intoduci abstractia (cifra) inaintea concretului (cantitatea). Intai trebuie sa simta, inteleaga, concretul si apoi ii introduci abstractia.

asa ma gandeam si io dar nu stiam sa spun in cuvinte Corect

EDIT: SANATATE TATALUI. ACUM VAD CE PLECATI SPRE TIMISOARA.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

tocmai ce ma uitam si eu la tanar si nelinistit, facea unul streptess. fi-miu in bucatarie ce facea? a scos cutia din masina de spalat rufe, unde se pune detergentul si vine cu ea la mine" a cazut". in bucatarie balta mare, nu suficienta sa inunde vecinii.

Mirela si David - 23.12.2005
Tania ai dreptate. nu poti sa nu-l iubesti.
P.S. acum e flesca ca s-a tavalit in balta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Miri spune-i mamei tale asa: invatatul sa numere "pe de rost" are aceeasi utilitate ca si invatatul unei poezioare (exersarea memoriei); invatatul sa numeri are sens atunci cand copilul face legatura intre numar si cantitate, cand poate spune care e mai mare, care mai mic, unde sunt mai multe obiecte, unde mai putine.

Nu are rost sa intoduci abstractia (cifra) inaintea concretului (cantitatea). Intai trebuie sa simta, inteleaga, concretul si apoi ii introduci abstractia.

Apoi: Prima oara se invata 1 - 2, pe obiecte. Copilul trebuie sa spuna unde e 1 obiect, unde sunt 2 obiecte. Nati inca nu stie

(Intre 2 si 3 ani, cam la nivelul 1-2 sunt in general copiii. Cifrele pana la 10 (cu legatura evidenta cu cantitatea sunt de nivel grupa mare. Adunari si scaderi pana la 10 sunt de nivel grupa pregatitoare. Exista si copii precoci, desigur.)

Sa-l inveti sa numere pe de rost pana la 10 daca el nu face legatura dintre numar si cantitate, repet, are aceeasi valoare cu "Catelus cu parul cret".

Am reluat mesajul caci mi se pare si mie ca are fff mult miez.

De-abia acum il inteleg pe Chichi, care daca-i dau ceva ce-i place (de ex. un sticks), cere "doi", daca are multe in mana spune "doi-tei" - geniu' lu' mama
Si eu care eram frustrata ca nu stie cate sunt 2 si cate sunt 3 .

Pentru invatarea relatiilor mic-mare, pe noi ne ajuta tare mult un www.simbatoys.de/world_of_toys/simba_baby/katalog.php?id=lernen&start=12" target="_blank">set de vasute de genul asta (al doilea de pe pagina), care se pot baga una in alta sau face turn.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi sanatate multa tatalui tau, numai ganduri bune ptr voi!

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Tania ai pachet, a plecat acum, pana maine la pranz trebuie sa soseasca la usa voastra...impreuna cu pupicii nostrii virtuali.
Lavi tinem pumnii sa fie bine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput