Tratament anti-matreata
Raspunsuri - Pagina 2
denisabia spune:
Matreata m-a terorizat de vreo 5 ani , de cand au inceput schimbarile hormonale.Am incercat majoritatea celor scrise mai sus si multe altele.
Rezultate am avut cu tratamentele din saloane gen Dermocalm , mai nou am o solutie acasa de la Londa va costat putin 30 roni cu care ma dau pe parul umed dupa spalat.Ca sampon an de la Joico pentru un par sensibil , cu probleme , ii sunt fidela de vreo 3 ani.Chiar se vad efecte la solutie, fiindca pe mine sampoanele antimatreata de pe piata nu m-au ajutat , ci mai mult rau mi-au facut.Pacat ca la mine nu merge cu produse de la farmaciile naturiste , as iesi mai ieftin si ar fi mai putine chimicele.
P.S. Stiati ca sampoanele impotriva matretii contin mercur?
tierry spune:
Am tot cautat si eu sampon si alte produse de la Favisan, dar pe la magazinele naturiste pe unde am intrebat, nu avea nimeni. Parca e un facut..Oricum o sa mai insist.
Mi-am adus aminte ca Vichy a avut (din cel albastru, sebo-corector parca asa se chema), a avut efect dar nu cine stie ce.
Mi-a trecut prin minte...poate o fi luat vreun parazit ceva de la tuns? Poate nu sterilizeaza aia ustensilele?
Nu m-ar mira...
Bratu Monica spune:
Ati incercat CLEAR?
A aparut de curand ,puteti vedea reclama din 10 in 10 minute cred.
Si culmea...FUNCTIONEAZA!
Monikka
Carrye spune:
Cel mai bine este sa vorbesti cu o farmacista. Eu am fost sa ii iau iubitului un sampon anti matreata si la a treia intrebare ma simteam penibil ca nu mai stiam sa ii raspund...N-am stiut ca si matreata asta este atat de complicata :P
I-am luat atunci Klorane si acum foloseste Ducray care este tratament. Este foarte bun, pretul putin piperat dar in perioada asta este o promotie in farmacii.
Eu voi spune un mare NU produselor cosmetice, le-as da foc, mai ales Avon!
madina71 spune:
Eu am scapat de matreata cu un sapun f. ieftin, dar extrem de eficient: sapunul cu sulf care se gaseste la orice farmacie....nu miroase el tocmai frumos dar e f eficient...si apoi dupa spalare eventual clatit cu apa in care s-a pus otet de mere....Poate ca este o metoda mai "babeasca" dar da rezultate...si eu am folosit produse care mai de care mai renumite si cu preturi pe masura si nu am avut rezultate decat dupa 2-3 spalari cu sapunul cu sulf...Incercati ca nu va costa decat aprox. 30-40 mii lei (vechi)...si o sa vedeti ce eficient este acest sapun cu sulf....
Cristina.C spune:
Da, sulful e f.bun impotriva matretei...dealtfel, samponul Selegel din gama Ducray pe care-l mai amintea Edyna aici si pe care il folosesc si eu impotriva matretei uscate, e pe baza de sulf. E ff.bun.
Edessa spune:
Mai exista in farmacii( am inteles ca in Romania nu mai au ca s-au certat cu importatorul)SELSUN. Am mai scris mai demult despre el. Efectul este miraculos! Il produc turcii si se bazeaza pe sulfura de seleniu.
Carrye spune:
Revin cu mentiunea ca iubitul meu a scapat in sfarsit de matreata dupa indelungi cautari de solutii. Si avea una destul de urata, extrem de inestetica.
Si-a facut toti banii Ducray!
Pe de alta parte, avem un prieten care se pare ca are o problema endocrinologica si nu poate scapa de matreata :(
Tierry, cred ca cel mai bine se poate pronunta un medic endocrinolog nu dermatolog.
Dar poti incerca Ducray inainte de un control, insa sa aiba rabdare vreo 2 saptamani pentru a vedea efectele, sper pozitive.
denisabia spune:
Carrye eu sunt un exemplu ca nu functioneaza acelasi tratament la toata lumea , am folosit si Ducray si Selsun despre care scria o fata mai sus si flacoanele au ramas intacte.Pentru probleme ale scalpului se merge la dermatolog , nu la endocrinolog aici doar cand se banuie o posibila conexiune cu un dezechilibru hormonal sau la farmacista care e interesata sa-si vanda produsele si atat.
Carrye spune:
Pai daca flacoanele au ramas intacte, cam cat timp ai insistat? Orice tratament dureaza si el, doar nu te astepti sa dispara ca ti-ai spalat parul cu Ducray sau mai stiu eu ce. In fine...
Hai sa nu ne contrazicem pe specializarile medicilor pentru ca exista cazuri si cazuri.
Nu am spus niciodata ca acelasi tratament functioneaza la fel pentru toata lumea, doar imi scriam bucuria ca iubitul meu a scapat de ceva de care nu credeam ca mai scapa. N-am inteles de ce ai luat-o asa personal.
Eu de exemplu, am avut parte de farmaciste care m-au ajutat, asta nu inseamna ca o sa neg ca ar exista si farmaciste care se axeaza pe vanzarea anumitor produse.