Tratament anti-matreata
Raspunsuri - Pagina 3
Edessa spune:
...Hai ca mi-am mai amintit ceva: in faramaciile de la noi era o chestie de se numea SELSUN BLUE - nu stiu cine il producea exact-care era mult mai putin eficient decat Selsunul fabricat in Turcia si cumparat chiar de la ei din tara. Am constatat asta cand nu mai aveam<<original>> si am luat Blue- tot pentru sot...ca nu avea acelasi efect rapid. Asa ca , atunci cand am ajuns si eu singura data in viata in Turcia , am adus 8 flacoane din astea si am facut fericita o groaza de lume.( A fost un cadou eficient!!!)Si nu era scump, vreo 5 dolari flaconul ...dar in comun aveau doar mirosul. Asta de care va zic este galben-ocru si e in recipiente mai mici, cilindrice. Celelalte erau in ceva plat, trapezoidal parca...
Bine, poate ca nu mai e de actualitate subictul, dar am vrut sa dau detaliile ca sa ma explic...
denisabia spune:
Edessa si eu am incercat Selsun Blue am insistat o luna si ceva cu tratamentul , dar mi s-a parut apa de ploaie.Cu siguranta n-am avut parte de originalul din Turcia , nu era fabricat acolo si avea o culoare albastra ziceai ca o folosesc pentru vopsitul oualelor sa numai zic de textura lui ![]()
Carrye vroiam doar sa dau o informatie cat se poate de corecta si completa.Offtopic Asa cum tu ai fost la endocrinolog si pentru prescrierea AC ti-a pus o mie de intrebari , mai putin un set de analize care s-ar fi impus , dar la noi in tara se cam trece cu vederea.Nu o lua personal , ma dezamagesc oamenii din sistem si in cativa ani voi lucra si eu.
revenind la subiect sigur ca am incercat cateva spalari produsul , daca n-am vazut imbunatatiri si am observat ca imi face mai mult rau l-am oprit.Ma bucur ca prietenul tau a scapat de aceasta problema.Fiecare trebuie sa incerce pe pielea proprie pentru a vedea rezultatele.
Carrye spune:
Si de unde ai tras tu concluziile cum ca nu mi-as fi facut analizele necesare? Nu obisnuiesc sa frecventez cele mai proaste clinici si spitale. Sa inteleg ca esti studenta la medicina?
Nu inteleg de ce generalizezi in privinta sistemului medical...e ca si cum mi-ai jigni parintii....:(
Recunosc ca am fost o rasfatata si am avut parte de cei mai buni medici intotdeauna. Mi s-a acordat o foarte mare atentie medicala, eu nu am nimic de reprosat.
denisabia spune:
Imi retrag cuvintele ma gandeam ca endocrinologul nu te-a indrumat sa-ti faci investigatiile necesare , asa cum patesc multe tinere , ca apoi sa isi deregleze organismul cu AC.N-o sa dezbat tema sistemului sanitar , fiindca nu e locul , cert e ca ar trebui facute multe schimbari.Nu ti-am jignit parintii , incep sa cunosc cat trebuie sa muncesti pentru meseria asta , eu studiez stomatologia.
Fetele laudau si Vichy-ul eu am avut acum cativa ani si mi s-a parut bun , insa eu nu-l luasem pentru matreata.Si Neutrogena da rezultate si are un pret acceptabil.
Carrye spune:
Asa este, nu este locul potrivit. Daca am spus ca nu am intampinat dificultati in sistemul asta, nu inseamna ca nu stiu ce se intampla. Si eu am dat la medicina impinsa de parinti dar spre norocul meu am intrat la locurile cu plata si am fugit. Am preferat ingineria chimica.
Mentionasem mai sus pe la cate specializari am trecut ca sa iau niste pastile anticonceptionale. Uita-te cate fete le iau asa dupa ureche!
Referitor la subiectul nostru, cred ca pana la urma depinde de cat de mult dorim sa rezolvam o problema. Din pacate nu s-a inventat samponul care sa lupte impotriva stress-ului si a tuturor factorilor care duc la matreata. Trebuie sa incercam pana gasim cea mai buna solutie.
De asta eram asa bucuroasa pentru iubitul meu, tocmai pentru ca stiu cat am cautat ceva care sa i se potriveasca.