***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Gabiu, nu te mai lua dupa "ce ar trebui sa faca la varsta lui"!! In afara ca o se te imbolnavesti de nervi (ca mine) nu o sa reusesti decat sa stresezi copllul. E foarte bine ca mananca diversificat. Si eu m-am dat cu capul de pereti ca al meu manca maxim 120 ml la o masa ( numai bibe, de la 2 luni) pana avea aproape 5 luni. Apoi a avut un salt la 180-210 de m-am speriat si eu. Dar era masa de seara, cea cu cereale. Si in rest suntem la fel 120 ml. Si nici macar nu plange de foame, daca nu ii dau eu , el nu zice nimic. Azi de ex. s-a trezit la 6 si a papat 120, a atipit 15-20' apoi s-a trezit si s-a jucat pana la 9.30-9.45 cand au inceput sa i se inchida ochii. Si atunci i-am dat eu piureul de fructe, mai mult cu ochii inchisi, ~100ml. Daca ar fi sa ma iau dupa ce vad la alti bbei, m-as da cu capul de pereti. ( de fapt am si facut-o, am fost pe la 3 pediatri care mi-au spus sa las copilul in pace si sa ma caut la cap, ca in fiecare luna a luat f bine in greutate)
Important e sa ia in greutate, incet dar sigur.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor stiti ce mi+a zis mie pediatra_Ca bebeii nu se compara.iti faci mai mult rau asa daca ii compari.Fiecare are ritmul lui de dezvoltare si daca ne strsem noi nu si+l va accelera!Cel mai important este sa fie sanatos !
Si io ma stresam inainte ca avea 4 luni si nu se intorcea de pe spate pe burtica.Ma gandeam al meu de ce nu o face daca alti copii la varsta lui o fac.EEEEE acum se intoarce si are aproape 5 lui.Asta era ritmul lui.M-am hotarat sa nu il mai compar caci fiecare mama stie ca are cel mai cel dintre copii!
V-am pupat mamici de capsunici

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

dicirstea, de cateva zile sunt stresata rau. M-a mai si enervat maica-mea ( care-i mai rau decat soacra-mea) cand mi-a zis ca-s inconstienta, nu vad ca a slabit copilul, de ce nu-i dau mancare?
Si ca un facut, e si marait, nu doarme deloc ziua s.a.m.d.
Sunt cu nervii la pamant

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

daca nici maine nu mananca si nu doarme chem pediatra sa vada ce are. Si poate ma invata sa-i dau biberon ca nu suge din el nici batut.

minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

gravidutza foarte frumoase hainutele pentru Mara.

gabiu nu te mai stresa. Asa eram si eu acum vreo 2 saptamani. Daca ia in greutate de ce te stresezi???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

mica, in ultimele zile parca a dat inapoi cu vreo 200gr

minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Gabiu, sa stii ca si eu am trecut prin asta. Cand avea Ana 2 luni. Nu manca (atunci era inca la tzatza), nu aveam cum sa masor cat mananca, plangea, nu dormea, nu lua in greutate. Nu voia nici biberonul, ca asta m-ar fi ajutat, in situatia data, macar sa manance ceva. Si am insistat cu biberonul, si pana la urma, cam in doua saptamani, a inceput cat de cat sa mai manance. Toata lumea cu gura pe mine, ca de ce nu-i dau sa manance, de parca io eram aia care nu-i dadea.

Nu mi-am dat seama de ce plangea si nu manca; la tine, acum, n-or fi dintii de vina? Sau am citit ca atunci cand sunt bolnavi, inainte sa apara simptomele unei raceli, de exemplu, copii sunt maraiti si nu mananca. Ia-i temperatura, sa vezi cat are.

Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ella, vroiam sa-ti spun ceva, dar nu mai stiu ce... Stai sa ma uit inapoi si revin. A, da. Dermatolog bune Ioan Nedelcu care are cabinet pe Veronica Micle, dar e cam greu sa-ti faci programare la el. Daca te intereseaza, iti dau nr de tel. Pe Mara a rezolvat-o pediatra ei. Avea in vara niste bubite rosii si pielea aspra pe piept, coapse, gatut si a zis sa-i dam cu Trixera de la Avene si sa o spalam cu galbenus de ou. Asa am facut si a scapat de bubite si i s-a catifelat pielea. Era deshidratata de la caldurile alea. Acum, depinde ce are bobul tau... Nu ai vb cu pediatra(ul)?

Legat de combinezoane, Mara are 6 .

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Salutare fetele.Intru si eu sa ma bag in seama.
GABIU si piticul meu a avut o perioada in care refuza sa manance.L-am dus la dr si avea rosu in gat.Sper k puiul tau sa nu aiba nimic.Poate e doar o perioada..
Nu deschide nimeni capitol nou?

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, multumesc ca mi-ai relatat impresiile de la intalnirea cu chirurgul. Deocamdata las treaba asta in stand by caci au intervenit alte belele. Ca si cum totul era roz, azi am fost cu Matei la Budimex caci avea o umflatura la testicolul stang. Verdictul: trebuie operat ca sa i se extirpe acea punguta de lichid din scrot. Nu e urgent, dar trebuie sa o facem acum cat mai sunt acasa...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput