***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

petit_angeeu folosesc de la milupa si vad ca nu se face cocoloase oricum l as prepara

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,

Cristina, si pe mine ma intereaza unde ai facut tratamentul/programul de remodelare!

Noi tot cereale de la Milupa cumparam si nu fac cocoloase. Mariei, fetita cea mare, ii dau si de la Milupa si de la Nestle si am observat ca daca le pun in lapte rece presarate ca faina in prajituri nu se fac cocoloase.

Eu va citesc cu mare drag pentru ca recunosc multe din problemele/situatiile pe care le intalnesc...:)

Pupam mamici si capsunici!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ckristina, si io sunt interesata de parerea cuiva care a beneficiat de astfel de tratamente si nu de balivernele din reclamele saloanelor.Eu din fericire am luat 7 kile in sarcina si am pierdut 8.5, deci nu ma plang deloc.Am alta problema:celulita.Tratamentul asta te scapa si de asa ceva(daca ai avut si tu astfel de minuni)?sa stiu dc merita banii ca voiam sa sun la o clinica din asta.Te pup!

Fetelor, e oribil la serviciu fara galusca mea!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am si eu o curiozitate. Cred ca acum 2 capitole am intrebat si eu de parola mailului comun ( adresa e pe prima pagina a capitolului, nu?) si nu m-a bagat nimeni in seama. Acum vad ca s-au grabit 3 fete sa raspunda. E ceva in neregula cu mine?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Dicirstea, nu te supara, ti-am trimis eu PM.Pup!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

dicirstea, si eu ti-am trimis PM. Scuze, nu am vazut ca ai intrebat si acum 2 capitole.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Dicarstea, ti-am dat PM.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

am scris un mesaj mareeeeeeee si s a sters.
ma duc sa i dau fetei sa pape si revin

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri!Mi-am facut deja p parere despre ce sa cumpar.Mi-ati fost de mare ajutor ca intotdeauna de altfel.
Fetelor voi ce faceti cu puii vostrii cand afara ploua?Al meu urla ca vrea afara si nu stiu ce sa fac.I-am facut program cand era frumos si el vrea acum saa-l pastram!!!!!!!!!!!!!

V-am pupat si va doresc o zi buna!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

am facut tratamentul in pitesti la sanovital si a costat 6 mil(am prins o reducere)acelasi tratament e la alte saloane si 10-13 mil. cica in functie de aparatura... e foarte important ca 2 ore sa ni bei nici apa, sa nu mananci.
dupa ce am nascut am pierdut 8kg, apoi am mai slabit eu vreo 7-8 kg si eram cu toata carnea lasata... ca mamaie.daca alergam ziceai ca am stegulete.
a constat in 10 sedinde de masaj anticelulitic+10 sed de electrostimulare (niste electrozi pusi pe fese, pe abdomen si pe coapse care vibrau si si faceau treaba singuri)+10 sed de impachetari cu parafin(imi dadeau cu un ser care favoriza transpiratia, apoi cu parafin, ma infasurau in folie si in patura electrica)
eu mergeam de 2 ori pe sapt si stateam 3 ore ca sa fac cate o sedinta din fiecare.
in kg am slabit putin acolo.. vreo 4-5 kg dar m am subtiat 3 cm peste tot; la jumatatea tratamentului m au incaput niste pantaloni pe care ii ridicam doar pana sub fese.
eu am fost foarte multumita! blugii pe care i am luat acum 3-4 luni trebuie sa i schimb pt ca nu mi mai vin bine(si plesneau)

stie cineva de ce un bebe nu asimileaza calciu???? chiar daca ii dai ca si vit d??? pepsi?????

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput