***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)
Raspunsuri - Pagina 9

Carmen_So spune:
Am uitat sa-ti spun ceva, ALyna24. Am vazut ca ii dai supica pe la 15, nu e putin cam tarziu, de la 10 cand are masa anterioara? Eu am observat ceva, la fetita cea mare: asa cum i-am dat mesele atunci cand am inceput diversificarea, asa a ramas. Ma refer la orele la care i le-am dat. S-a obisnuit cu orele alea si asa a ramas pana tarziu. In acelasi timp, vedeam in parc mamici care dadeau masa de pranz mai tarziu si se plangeau ca nu mai doarme copilul dupa-amiaza, sau ca impinge somnul pana tarziu spre seara si ca urmare, tot programul e decalat. Daca ii dai masa pe la 13, incet-incet il aduci catre programul "normal", in care copilul ar trebui sa doarma de pe la 2 pana pe la 4. Mie mi-a folosit foarte mult programul asta la Mara, fetita cea mare, a mers asa pana acum, la gradinita (unde are acelasi program). Doar vara isi mai facea de cap cu bona, fiindca nu voiau sa vina acasa nici una, nici alta , stateau gura cascata prin parc si se intampla sa manance de pranz pe la 2-3, foarte tarziu, zic eu.
E importanta si structura meselor, adica fructele la gustare (pe la 10) si legumele la pranz, ca sa se obisnuiasca asa si mai tarziu. La fel, am observat prin parc copii care mancau legumele la 10-11 si care ciuguleau apoi la pranz ceva, apoi iar ii apuca foamea pe la 3-4, iar bietele mame sau bone se plangeau ca tot programul e dat peste cap.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara

Vali5 spune:
Ninutza, ti-am trimis un mesaj privat cu adresa si parola pentru mail-ul comun.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie

Alyna24 spune:
Carmen_So, mersic mult de info!
Cam asa mi-a zis si mie doctora cu aprox insa
mi-era teama totusi ca va papa preA putin lapte si vroiam sa stiu
voua ce v-au zis dr-ii.M-am mai linistit!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Alyna24 spune:
Ninutza, ti-am trimis un PM cu mailul comun si parola!
Carmen_So, ai dreptate cu orele insa nu e mereu asa!Depinde cat papa fructe si cat ii tine!Si...uneori, dar nu zilnic,ii dau si lapte pe la 12.30-13 cam 120 ml, gandindu-ma ca macar asta ii tine de foame!Iar apoi la o ora jumate-doua ii dau supica.E adevarat ca eu i-am bagat la pranz masa asta de lapte ca-l vedeam ca e cam hamesit de foame mititelul pana ajungem seara la 17-18 la masa de laptic(eventual cu cereale).La David , supica nu-i tine mai mult de 2 ore, max 2h jumate.O sa incerc sa-i mai schimb un pic programul!
Oricum cand ii dadeam si lapte , de regula, eram afara si...preferam sa iau lapte la mine decat supica!Nu de alta dar....ne facem una cu supica cand o papam!Mersi mult de sfaturi!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

petit_ange spune:
Ninutza ti-am trimis PM.
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ckristina
despre slabit...daca intereseaza pe cineva, eu in sarcina m am ingrasat 30kg si acum mai am vreo 5-6kg. am facut un tratament de remodelare corporala(masaj+electrostimulare +impachetari ) care m a subtiat vizibil(puteti vedea in pozele de la cununie si botez).
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Cristina, pe mine ma intereseaza, ca mai am si eu de dat jos ceva din sarcina si dinainte. Cum se numeste clinica unde ai fost si in ce a constat tratamentul exact? Cat a durat si cam cat a costat?

ali24 spune:
mersi mult ptr urari
la multi ani sarbatoritilor zilei
kayspor la .si mi e mila de sotul tau
(ma gandeam la reactia sotului meu daca ii spuneam si eu ca trebuie sa facem mai mult
)
ar trebui sa incerc intr o zi sa vad ce zice
pepsisi eu vreau la aquafitnes cu bobo.si eu mergeam acum vreo 2 ani(singura) si era tare fain
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

kid spune:
CHOWPERSA Noua drne-a recomandat 60-80 ml suc pe zi, dar eu acum ii dau cat vrea el sa bea. Cateodata bea 80-100ml, cateodata bea chiar 170-180 ml suc de morcov cu mar.
Da,e periuta speciala pt bebei. E din cauciuc, moale si imi place ca poate sa o tina singur si sa o bage la gingii pe unde il deranjeaza. Cateodata ii mai pun si calgel pe ea. Am si jucarii pt dentitie, dar sunt cam marisoare si nu le poate manevra prea bine.
numai_eu Eu ii fac sucul la storcator.
ckristina Si pe mine ma intereseaza tratamentul de remodelare corporala.
Am facut si eu un filmulet scurt juniorului aseara aici
Nu stiu cat de bine se vede, ca era cam intuneric.
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

petit_ange spune:
Chowpersa
Liviana imi pare tare rau pt dinte!
Micae o scumpa Maya la primul ei haloween.
Madi eu imi amintesc ca dr mi-a zis sa-i pun compresa cu musetel la temperatura camerei in primele 24 ore si daca se face o umflatura in locul vaccinului sa nu masez decat dupa o saptamana.
Roxicucusper ca de acuma sa fiti sanatosi!
Addinel Isa are toane, nu pot sa zic ca dimineata manaca mai mult decat seara sau invers, e dupa are chef dra.Vad ca aseara a mancat 150ml in schimb dimineata la 6 de abia a vrut 80ml. E tare frustrant.La Maria ce fel de lapte ii dai? si cereale de care? Cate linguri pui in laptic?
Pepsi daca ar fi alergie, oare nu ar trebui sa apara pe piele bubitze sau sa aibe o reactie oarecare? Nu stiu ce sa zic, o sa vorbesc cu pediatra sa vad ce zice.Merci ca te-ai gandit la noi. Ea a mancat lapte Nan de cand s-a nascut si in primele 2 luni jumate chiar a mancat foarte bine, apoi a inceput sa manance cum are ea chef, adica cateodata termina biberonul de 150ml iar cateodata de abia daca mananca 80ml si apoi incepe sa rade si se joace cu biberonul si nu e chip sa mai vrea sa manance. Dr nu e de acord sa-i schimbam laptele, zice ca nu are rost, ca pana acum l-a acceptat fara probleme, si ca asa e ea, se satura cu putin. O s-o intreb cand mergem si de alergie. Dar vad ca nici in greutate nu prea mai ia si asta ma ingrijoreaza.
Ella multa sanatate la Boby, dar e de groaza soacra asta a ta. Parca n-ar mai fi crescut un copil!
Ca tot vorbeam mai devreme de cereale, vroiam sa va intreb cum faceti ca sa nu se faca cocoloase??? si cate linguri de cereale puneti ? Eu am inceput de 2 zile sa folosesc Burtica sanatoasa de la Nestle.

petit_ange spune:
Vali si la Isa i s-a inchis repede fontanela, am fost si la neurologie si ne-a zis ca e ok, si sa-i urmarim sa creasca diametrul capului in fiecare luna cu 1 cm. Acum diametrul are 39,5 cm. Andrei are niste ochi superbi. Si Isa ii are (inca) albastri-gri, sper sa-i ramana asa.