Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)
Raspunsuri - Pagina 19
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Crina_mio
La multe lunisoare pentru Tudor si pentru toti bondareii si albinutele nascute intr-o zi de 1, nu m-am dus pe prima pagina sa vad care, dar stiti voi mamicile, asa ca primiti de la noi.
Vazut si premergatorul multifunctional gasit de karra ... f. frumos, sa ne spui daca Winnie este incantata de el, ca si eu vreau. Aveam de gand sa-I iau un Playgym de la chicco, dar asta mi se pare mai fain.
Crina si Maya Georgia
Am dus-o ieri la mall si am pus-o langa unul asemanator...si saraca inca nu se ine bine pe picioare si avea tendinta sa pice in bot...asa ca mai astept vreo 2-3 sapt sa-l iau....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
roxanici spune:
Sherbi, mai frica imi este sa nu fie raresu alergic la matze sau sa aiba astm ceva si sa tb sa o dau afara pe doamna matza. Nu prea se intalnesc decat fortat, adica il duc io la matza ptr ca pisica se cara imediat ce e rares prin zona (tine la blana ei). Il clatesc pe manute dupa ce pune mana pe ea, in rest, aspirat, spalat pe jos...
Cum mai e David? ti-a mai facut scene? mai pune poze noi.
Am vazut Vladut de Magddalena care are o pleataaaaaaaaaaaa, mie mi se pare ireal asa ceva....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Zadi spune:
suport de baie - eu am doua, unul ramas de la zana si unul este a lui Ian. Dar nu le-am folosit niciodata la Ian. De ce? pentru ca pe el nici nu am incercat sa il imbrac pe masa de infasat, daramite sa il pun pe suportul de baie. Mai bine il tin bine, sau mai binezis il tine sotul si eu il spal.
Poate ca nu va vine sa credeti ceea ce va voi spune dar pe cuvant ca este adevarat: in maternitate fiind, la 2 zile dupa nastere l-am pus in patul mare sa il schimb. m-am dus sa iau servetelele umede si surpriza baiatul meu era pe burta. am intepenit si mi-am spus ca nu il mai las never nesupravegheat nici macar o secunda.
in seara asta i-am facut baie in cadita (doar cu mine) si l-am lasat pe el sa stea in fundulet si sa se joace: Doamne cat a mai ras si cat de frumos s-a jucat.
poze noi: http://community.webshots.com/album/561043002qrNBUF?vhost=community&start=12
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
alexia3 spune:
eu aam suport de cada si il fol cu folos. este un fel de seylong pe care il pot pune fie in fund fie culcat. eu il pun in fund si sta mai in siguranta ..la cat se fataie el cred ca ar fi tot cucuiat. daca l+as lasa s+ar ridica in picioare in cada, asta este cea mia mare placere a lui...
revin, cand mai pot
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
lilidana spune:
quote:
Originally posted by roxanici
ia hliziti-vA de faraonul meu si faraonul cu pisica venerata (de fapt ii facea masaj la coastele 3 si 4 ca pisica acuza dureri atroce).
am uitat....nu vreau comentarii, just have fun
lungime la copii ca sa ne dam seama ce marimi de haine cumparam de pe net....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Merci ca m-ai luminat ,pierdusem sirul...
Super pozele cu Rares !
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
diana_jors spune:
Suport de cada: eu n-am, dar am o barcuta in genul magarusului ioaneiradu. E singurul mod in care reusesc sa il spal, ca altfel nu sta locului nici 5 secunde :D asa are ocupatie sa ii roada volanul si intre timp ma descurc si eu
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
lilidana spune:
Sherbi,si eu am suport de baie,dar crede-ma ca Davidu' meu nu mai sta pe el,asa ca...
Felicitari pentru "ta-ta".
Tot de cateva zile ca si si tizul lui,David are diverse compozitii pe tema asta :ta-ta,ta-ti,ta-di,da-ta...spre bucuria imensa a lui tac-su' .
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
Val_ spune:
Ramiha sa stii ca si eu am aceeasi senzatie vis-avis de cum ma simt fizic (si psihic). Pot sa spun ca m-am simtit mult mai bine in timpul sarcinii. Si la mine diversele boli s-au acutizat sau au revenit in forta.
Crina - merci de pontul cu linkul la retete. Nu suntem avansati cu diversificare, dimpotriva, dar asa am inceput noi, cu legume, fructe, carne si galbenus de ou. La recomandare pediatrei.
Flopici - mie pediatra mi-a spus ca in ziua in care ii dau galbenus sa scot carnea din meniu.
Roxanici - misto poze. Raresu e mortal. Asta este, stiu ca nu iti place sa il laudam dar nu ma pot abtine. Si ce bine sta in fundulet!
Apropo de statul in fundulet parca spunea cineva la un moment dat de evaluare. Parca chiar tu intrebai Roxanici.
Ma intereseaza si pe mine unde pot sa ii fac Mariucai o evaluare pentru ca sta foarte prost la capitolul progrese.
S-a intors de cateva ori de pe burta pe spate si o data de pe spate pe burta si atat. Nu tu rostogoliri, stat in fundulet, nimic. Si nu cred ca este OK la 6 luni.
Val_ spune:
Sherbi parca tu voia sa stii care este treaba cu legumele fierte.
Mie pediatra mi-a spus sa nu ma apuc sa ii dau supa de legume ca este zeama chioara si nu ia nimic din ea decat lichidul in sine. Si as inclina sa ii dau dreptate. Eu ii fac Mariucai legumele numai la aburi si pentru asta am o chestie foarte simpla, cumparata din Billa.
gabi78 spune:
Da, dupa nastere sunt mult dar mult mai cascata decit eram inanite.
Si eu am probleme ginecologice si la mine doare coloana si...
of!
De nenumartate ori s-a intimplat sa uit de ce ma duc in bucatarie sau ce sa va spun, cheile de la usa niciodata nu stiu unde le pun dupa ce intru in casa... noroc ca mai avem un rind la mama si ma duc si le iau pe alea, ca usa noastra se incuie automat, deci odata iesita din casa fara chei....afara ramin ..si daca m-as duce de fiecare data la sot la birou sa le iau pe ale lui...cred ca m-ar lasa afara.
Asta cu meoria este o problema foarte naspa..ma gindeam sa ma duc sa imi iau niste ginseng sau ceva..sa mai puna la treaba neuronu'.
Am uitat sa va spun si eu bilantul la 8 luni: 71 cm si 7700 gr. Nu stm rau, dar nici exceptional.
La controlul de ieri dupa-amiaza nu am aflat nimic nou despre alimetatie, dar totusi va spun:
-sa ii dau carne de pui, vita, minzat, vitel, ficat de pui si peste alb;
-galbenus de ou de 2 ori pe saptamina;
-mamliguta cu brinza, piureu de cartofi la masa de seara;
-faza cu laptele pasteurizat v-am spus-o;
-in laptele de seara si de dimineata sa ii pun cereale pentru ca laptele simplu sau numai cu faina de orez nu ii aduc nimic, doar ii umplu stomacul.
Si acum...cupilu din dotare nu a mai vrut sa manince de fericire ca docotra a zis ca e ffff bine. Asa ca...incep iar sa ma dau cu capul de pereti. Cind il pun in scaunul de masa si ma vede ca ii duc lingurita la gura incepe sa urle de zici ca il tai..asa mi-a facut toata ziua. Iar acum cind l-am culcat nu a vrut nici lapte cu cereale, nici lapte cu faina de orez si nic lapte chior...a vrut doar sa se culce...si s-a culcat. Ramine de vazut de cite ori ma va trezi la noapte.
Doctora asta mi-a mai spus sa ii dau Imunogrip. Stiti ceva despre el? Stiu ca aparea pe DC reclama pe prima pagina dar nu am mai vazut-o.
Si m-a sfatuit sa nu il duc in super-market-uri, aglomeratie de orice fel si sa il feresc de contactul cu lumea in general pt ca virozele bintuie ... bintuie... Acum..ce sa-l tin? Unde? Ca el e innebunit sa iasa afara si sa vada cit mai multa lume.
Mda..iar m-am intins...
Acum chiar noapte buna fetelor!
Vise placute!
mai aveam ceva sa va spun..m-a emotionat extraordinar de mult..de dimineata Tudor s-a trezit la 6 jumate si pe la 8 a adormit din nou..si zimbea in somn si mai mult de cit atit...a ris! Ridea in somn..risul lui vesel si ..ris de copil..m-a emotionat...enorm!
Va pup!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)