Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

carmen si noi am avut o perioada cand ii dadeam zi de zi para. daca nu se deranjeaza la burtica ... e ok.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

carmen si noi am avut o perioada cand ii dadeam zi de zi para. daca nu se deranjeaza la burtica ... e ok.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mersi Ioana de raspuns. Nu se deranjeaza la burtica si para e preferata lui,

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am executat o jumatate de cazatura. Norocul meu a fost ca am reflexe foarte bune si l-am prin de aripioara in cadere. Nici nu stiu cum a reusit, in fix 5 sec, sa zboare dintr-o pozitie care nu prevestea nimic. Bine ca nu a picat...deocamdata.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna dimineata,
Sunt si eu pe aici. Sunt la serviciu si de cand am plecat de acasa am ochii numai in lacrimi. Grabita... am plecat fara sa-mi pup copilul. Cand am intrat in masina mi-am dat seama si nu ma pot impaca cu gandul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

alohahaha!

Atentie..acest mesaj este indecent de lung!

AM implini 7 luniii!!!! la multi ani noua si tutror celor ce azi anivereaza sau sarbatoresc un eveniment!

multumim inca o data pt cuvintele frumoase!

Zadi esti prea dragutza. (da' iti dai seama ca s-a umflat pipota in mine,nu?) bilantul il aflam deseara adr as zice ca are 7,400kg si vreo 70cm

elyannema bucur ca sunt bine flacaii. tine pumnisorii stansi pt mandra! auzi...da nu pot sa ma abtin sa nu zic o gogomanie: pai norocul tau ca sunt amandoi baieti..daca erau baiat si fata ..ce te faceai? te duceai sa ii zici lu do'n doctor ca lu bebe boy i-a crescut un snurulet? scuze...sunt tzaca paca la cap.

Raisa cazui cercelata frumoasa foc si ii turuie gurita..mama. frumos a fost ca fi-mea o auzea ca vb si se uita mirata cine vb mai tare si mai mult decat ea si din cand in cand mai tragea un hohot de ras. cine stie ce perle scotea matzuca ta....

radcarmen la noi nu au fost restrictii... pb cu perele este ca fermenteaza. daca ai un bebe cu tendinta de constipare e super ok. daca e cu tendinta d'ailalta sa urmaresti scaunele si bolborosii la burtica. eu i-o dau fiarta de cele mai multe ori si nu au fost pb.

gris cu lapte am facut si eu dupa reteta lui gabi78, a iesit o bunatate..pt mine. pt ea a fost cah. mie imi convine ca am scapat de inca un stres..o fi bine sa ii dau? nu o fi...? daca nu a vrut nu a vrut. la fel mi-a facut si cu banana acu 2luni cand aveam acelasi stres. si acu rade 1 banana intreaga la o masa + inca ceva pe langa obligatoriu

absoluta nu te nacaji. diseara o pupacesti trilpu si cu dobanda!

cu ce spalam parchetul mamicilor de umblareti? ca deh... cel mai trendy e sa se taraie peste toate paturile, sa ajunga pe aprchet si sa s eintinda pe burta acolo si sa caute... atomi?! ca habar nu am ce piguleste ea acolo. e buna de dus la plivit morcovii..azi am spalat parchetul cu....."wash and go"...a,da..cu shampon. am zis s aii dau si un balsam da am renuntat. asa ca l-am clabucit bine si l-am clatit de 2ori cu apa rece si curata. deci acu am nste microabe fericite ca au parul cu un volum..I-RE-ZIS-TI-BIL. ieri am fost cinderella..am sters parchetul cu..servetele pampers. sunt truli luli clar..da' domestusoul ala pute a clor de mooori!!!

scaun de masa d'ala vroiam si eu. ioana daca il cumperi pls poze ca si eu sunt in cautare.

ceva legat de baita la un mom ma gandeam ca asta cu baita i-o fac mai mult ca sa o mai relaxeze si sa doarma mai bine. oricum dupa capul meu e un principiu de viata sa atos. si ca adult trebuie sa faci 1 dus/zi..asa ca nu vad de ce nu i-as face. numai ca....acum nu mai e doar "spa"...e jegoasa nene. am vazut io pe cadita .. deci pe principul "da-i inainte cu tupe" continuam cu baita la zi si spalat pe dovlecel la 2 zile

lilidana ma speriashi cu dovleacu tau!!! si ce premiu ati castigat? sau e doar un titlu si atat?

lauramar mai e un pppiiic un piic! drum bun spre casa si sper s anu aveti mari pb la venire!

si acu din putul gandirii:

Ieri, intr-un mom, de adanca insipratie, cand ii pregateam masa lu buburuzenie m-a strafulgerat un gand(bine, in timp ce injuram temeinic cu niste cuvinte ce nu cred ca sunt listate in scriptul ala de inlocuieste cuv cah pe dc ca habar nu am cat masa inseamna 40g branzica si ca zic de 3 luni c aimi iau canatr...asa..am divagat)

AM distrus toate studiile facut de "expertii americani", am nimicit orice carte scrisa vre-odata despre copii, am anulat diplome de medici..am..facut o revolutie. De ce pt ca noi, din toata colturile pamantului, cu bibe, cu alaptat, cu lapte la cutie, cu morcovi, cu rosii, spanac, patrunjel, cu suzeta sau cu degetel, cu copii care dorm in patul lor, in patul nostru, cu 7 sau 10 kg, si cate si mai cate, imbracti,dezbracati,spalati 1 data pe zi sau 1 data pe sapt... AVEM NISTE MINUNI DE COPII! sunt mari, sunt frumosi, ne uimesc pe zi ce trece. AM anulat mormane de studii stiintifice si am aduc in lumina un adevar : COPII CRESC CU DRAGOSTE!!!

sa fiti sanatoase, fericite si iubite! Aveti cel mai de pret dar pe lumea aceasta!

Children need your presence more than your presents !

fetele am sa pun cateva muzicele pe gmail daca va intereseaza. sper ca pana diseara sa reusesc. pupiciuni!

a...mananc bors ca azi la 4 merg la medicloradin merg la poe la cabinet . la 16.00 am prigramare. pacat ca e urat afara ca poate reuseam sa ne vedem 10 min. si la 19.00 merg cu pitica la doc deci nuc red ca apuc sa urc nimic..
gata pup fetili.

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Doar atat vreau sa intreb in afara de Andreiutu mai este vreun copil ce are sub 7 kg????

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

mai e andreiutu meu
la 7 luni fara o sapt 6,4kg...:)

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

iunita mama cum ma binedispui de fiecare data

absoluta ...lasa drago ca il pupacesti cand ajungi acasa de o sa iei un strat de culoare de pe el..pup sa treaca supararea

am bagat budinca la cupor sa vedem ce iasa..

pup

revin cu completarea...

aseara edy a mancat pufuleti, avea in amandoua mainile cate un pufulete ( simpli fara sare) si nu stia pe care sa il bage prima data in gura asa ca.... a bagat amandoua mainile cu tot cu pufulei in gura si cand s-au facut terci in manuta lingea dejtele

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

tot eu,
multumesc pentru retzeta de gris! O s-o incerc mai tarziu.Sper sa-mi iasa!

iunita-Ce te invidiez ca ajungi la dr.!!!Eu ma tin de 2 luni sa ma programez.Poate luna asta! La cat esti de zapacita cred ca te-ai inteles de minunue cu Poe'.Eu cu soatza mea radeam la el in cabinet de rasuna tot blocul.Transmite-i salutari de la Dinculeasa si spune-i ca-l vizitez curand .Sigur isi aduce aminte de mine!!!!Si mie imi pare rau ca nu ne vedem dar ....nu au intrat zilele in sac!!!!

Martutza-Ce dor imi e de tine!!!!!!! Pe unde esti?

RaisaFudulu-m-am distrat copios de povestea cu tortul!!!!Multi

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_oana

absoluta ...lasa drago ca il pupacesti cand ajungi acasa de o sa iei un strat de culoare de pe el..pup sa treaca supararea

pup

revin cu completarea...

aseara edy a mancat pufuleti, avea in amandoua mainile cate un pufulete ( simpli fara sare) si nu stia pe care sa il bage prima data in gura asa ca.... a bagat amandoua mainile cu tot cu pufulei in gura si cand s-au facut terci in manuta lingea dejtele

Si deci cum ai facut budinca pana la urma? Sa ne spui daca a iesit buna si daca a papat Edy, ok?

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by laura_oana

pup

revin cu completarea...

Laura_oana eu iti zic ceva legat de pufuleti insa tu faci cum crezi...
La mine la bloc toti bb-ii aveau in manute si pe tavita caruciorului pufuleti.
Trei din ei au fost bolnaviori. Fiecare avea medicul lui de familie. Toti 3 au avut acelasi rezultat : interocolita.
Pufuletii sunt facuti din resturi.... fa-i o intrebare pediatrei si vezi ce parere are despre pufuleti.

Mergi la inceput