Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

tomasa, subscriu si eu la parerea ca tu esti persoana potrivita sa predai stafeta mamicilor viitoare intr-un mod foarte frumos, cu un mesaj plin de intelepciune
Si cred ca e foarte bine sa-l scrii pe 1 dimineata

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, aveau marimi mici, dar eu am luat de 1 an (74 cm) pentru ca lunganul meu are deja 64 cm si as vrea sa ii vina geaca pana spre primavara. Am gasit si marimi pentru 3 luni care cred ca sunt OK pentru Mihnutzu.
Sabina, in Cora Pantelimon e. Calitatea e comparabila asa cum spunea si Tomasa, iar preturile o idee mai mici (am fost si la Mothercare in Mall si am vazut scorurile, dar nu am gasit ce vroiam).
Tomasa, e perfect pe 1 dimineata, de pe userul comun. Sunt convinsa ca ai sa scrii un mesaj emotionant pentru ele.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

I-am trimis azi un sms lui Bee sa o intreb ce face pentru ca nu mai aveam nici o veste de la ea. Sms primit de la Bee:
"Am nascut de Sf. Dumitru, pe 26. Cezariana cu peripetii. Razvan Dimitrie, Apgar 8, 3900 g, 51 cm, 9 zile peste termen."
Bee, multa sanatate si tie si puiutului

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Gata, ma retrag. Ma duc sa fac baita puiului (doar cu apa si fara masaj sa nu il doara piciorusul). Noapte buna!

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sim, ai folosit sau nu batista bebelusului? Si daca da, ai avut ceva "productie"?

Scuze daca ai scris deja.. mi-a scapat.

Eu nu scot nimic cu pompa.. si ma stresez ca poate are copila muci si eu nu pot/stiu sa-i scot.. Roxano, am luat-o pe urma ta!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

I-am trimis azi un sms lui Bee sa o intreb ce face pentru ca nu mai aveam nici o veste de la ea. Sms primit de la Bee:
"Am nascut de Sf. Dumitru, pe 26. Cezariana cu peripetii. Razvan Dimitrie, Apgar 8, 3900 g, 51 cm, 9 zile peste termen."
Bee, multa sanatate si tie si puiutului

Pai si de ce n-o trecusi in lista duamna sim_stoian? Ca sa-mi dai mie de lucru acusica? Bineeee.. da' te costa un papanas...

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by luy

Emma, stai ca-i fac o poza (nu am scanner) si ti-o trimit pe mail

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

saru' mana. am primit.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Fetelor,va rog, AJUTOR!!!
Bubitele de pe fata sunt din ce in ce mai multe (parca e batut cu urzica) si in cap acum, iar cele care trec se simt inca pe fata desi nu se vad.
Cu ce sa dau? Am dat cu ser fiziologic, cu vit.A uleioasa,crema de fata ptr bebei de la SebaMed,... cu ce sa mai dau?
Zicea cineva ceva de bicarbonat? Imi dati zi mie detalii, cum fac?
Sambata mergem la doctor, poate ne da ceva, dar iar zice ca-s de la caldura, si bebe are tot timpul capul descoperit, si imbracat doar cu pijamaluta, nu sunt de la caldura.
Va rog spuneti-mi ceva!!!
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ei pana l-a urma ati comis-o cu cap 104. Si suntem deja la pagina 4.
Ali am vazut floricica ta dulce. E fix cu o luna mai mica decat baietelul meu!
Beefelicitari pentru bebe strumf!!!
Trebuie sa recunosc azi a fost foarte bine. Adica nimic senzational, probabil ca eu si bebe ne-am intrat in ritm. Ideea e sa reusesc sa-l mentin. Acum doarme ca un prunc fericit probabil ca a facut baita. Aseara am ratat baita din cauza de conducta magistrala sparta...
Eu l-am spalat pe bebe cu ceai de musetel pe fata si cu ser. Si am avut rabdare...nu i-a trecut imediat si are cateva chiar si acum, dar foarte sterse si mai mult se vad decat sa se simta.

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by ramonarosca
Zicea cineva ceva de bicarbonat? Imi dati zi mie detalii, cum fac?

500 ml apa + 1 lingurita bicarbonat de sodiu

noi am mai incercat cu succes - apa termala avene + 1 data pe zi betadina cu baneocin

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput