Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )
Raspunsuri - Pagina 7
L5845 spune:
consi da, ne-am simtit tare bine azi, am ales sa iesim doar noi doi, pentru ca familia lui (si cand spun asta ma refer la mama lui, sora lui, tatal vitreg, cu care stam in aceeasi casa momentan) au ales sa nu-l felicite de ziua lui. Asta e viata! Macar familia mea, prietenii, cunostintele, partenerii de munca ai sotului si nu in ultimul rand VOI, si-au adus aminte de el si au zbarnait toata ziua telefoanele, sper ca i-a fost mai usor sa treaca peste dezamagire, desi stiu ca in sufletul lui sufera mult...si eu sufar alaturi de el, pentru ca nu mi-am imaginat ca nici de ziua lui, nu sunt in stare sa lase orgoliul deoparte. Macar asa se vede ce primeaza in viata lor. Deh, ciudata mai e si viata asta, nu? si ai grija de tine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
L5845 spune:
carmina tin pumnii sa fie bine si sa te reapuci cat mai curand din nou de drumul spre visul drag: .
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Kossir, nu dispera inainte de ati face analizele amanuntit! Sora mea la varsta de 20 de ani, a descoperit lateral un nodul, care o deranja cand dormea pe partea cu el. A facut mamografie, si tot asa, ca si tine se gandea la ce e mai rau. Rezultatul a fost: mastoza chistica. tot ceva hormonal. Intre timp s-au inmultit. Ajunsese sa aiba vreo 5, dar nu a avut probleme. Sunt dereglari hormonale. Nu iti face griji. Fa-ti analize si o sa vezi k ti-ai facut degeaba griji!
Si, nu esti singura, vb. cu noi despre tot ce simti! Sanatate multa si capul sus!
L58, ma bucur ca ati ales sa fiti doar voi doi, asa ati evitat sa vedeti fetele acre ale familiei lui. Mi se pare oribil sa nu ii zik La multi ani! dar daca ei asa simt...asa sa faca. Lasa-i in lumea lor, unde nu exista decat rautate.
Dan y, asa cum spunea si L58, a merge la psiholog nu inseamna ca este ceva in neregula cu sanatatea ta mintala. Uneori ai nevoie de consiliere de specialitate. Sunt lucruri pe care noi nu ni le putem explica singure. Si eu am fost tentata sa merg sa stau de vb cu un psiholog. Sunt sigura ca ne-ar fi mai usor sa intelegem unele lucruri care ni se intampla si la care noi nu avem raspuns. Din pacate intotdeauna exista ceva deasupra noastra, mult mai puternic decat noi, care misca lucrurile din jurul nostru.
Uneori simtim ca traieste altcineva propria noastra viata, si nu noi!
Eu, sunt fericita, de azi raman fara sefa 2 zile! Cata bucurie pe mine! Asa ca voi avea 2 zile de relaxare. Apoi vine week-endul si gata saptamana. Se apropie luna cadourilor...S-abia astept sa vina Mos Nicolae, de pe acum imi lustruiesc ghetele
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
Teo2rina spune:
kossir, si eu am un nodul de la 17 ani, 90%, poate mai mult sunt benigni.stai linistita, te rog. sa-mi spui ce tratament iti da si iti voi da cateva sfaturi. de fapt, daca ma gandesc bine: mai mergi la o ecografie in alta parte, e ciudat ca se vede doar dintr-o parte, in sensul ca am dubii despre existenta lui. te pup si ai grija de tine!
Lau, sora sotului nu l-a sunat de ziua lui in septembrie, inteleg prin ce ati trecut. si i-am ajutat in viata asta de m-am saturat ca mult timp am fost pe ultimul loc in casa aia. care este a noastra. aseara m-am enervat ca vor iar imprumut o suma mare pentru o masina (mai au datorii la noi de juma de miliard)... si casa cand va luati sa ne lasati in pace????????? deci, stai linistita, se intampla chestii de-astea.
va multumesc pentru pumnii stransi, am dat-o la pace cu vecinul (erau beti turta amandoi): nu fac galagie! ea e medic stomatolog! si are unghiile luuuuuuuuuungi rau... io nu m-as duce la ea! va pup. ah, si am luat interpretarea de la Medlife! e risc scazut cum si credeam.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
consi_s spune:
Carmen, in primul rand medicii intotdeauna exagereaza cu diagnosticul. Exemple pot fi date cu sutele, dar cu siguranta nu asta iti doresti sa auzi.
In legatura cu sanii, acum cativa ani aveam niste dureri cumplite de sani, am mers la doctorita mea plangand ca am cancer, stiu eu, ea a incercat sa ma linisteasca, mi-a dat sa fac si o mamografie. Totul era de natura hormonala, mi-a zis ca s-au format niste mici formatiuni pe venele care iriga sanii. Atat. Am facut un tratament homeopat 6 luni de zile, dupa care nu am mai avut niciodata probleme.
Desigur, nu trebuie acum sa incepi tratamente dupa ureche, desigur trebuie sa tratezi acest lucru cu seriozitate dar in acelasi timp incearca (stiu ca e greu) sa nu te panichezi asa repede. Credinta si gandire pozitiva, asta este ceea ce iti trebuie acum. Si bineinteles, afectiune si dragoste. Noi o sa te sustinem si o sa vezi, trecem noi si peste asta!
Lau, ma bucur ca v-ati simtit bine, dragostea voastra conteaza cel mai mult. E greu cand in familie apar certuri, e trist si nu e de dorit. Dar trebuie sa va adaptati situatiei si sa va vedeti de vietile voastre.
Buna dimineata la toate, astazi sa avem o zi cu vesti frumoase !
Michelle, Irene, Teo, Ninia, Dana, Flavia, Slimatei, Dan_ny & co,
musettepink spune:
Buna dimineata!
Ninia,IreneCam,Consi.L5845 va si va multumesc pt sfat.Astazi ma risc sa-i intreb daca ma invoiesc,partea nasoala e ca seful meu e un el si imi e cam tarsa sa-i zic ca merg la ginecolog dar asta e nu vreau nici sa mint ca imi e ca dupa aia uit unde am zis si ma fac de cacao..
Kossir te rog sa te linistesti ,nodulii la sani nu inseamna neaparat cancer....si eu avut i-am simtit la palpat dar cu tratament s-au retras....sunt chestii hormonale...exces de foliculina de exemplu..stai linistita sunt sigura ca nu e nimic grav!
Danny incearca sa o iei mai incet ca sa nu-ti faci mai rau.....eu cred ca ai suferit o depresie si oamenii din jur nu prea te inteleg..dar noi suntem aici si totul o sa fie bine.Nu te duce la psiholog daca nu te simti confortabil,incerca sa te linistesti tu singurica,gandeste-te cate lucruri frumoase ti s-au inamplat si bucura-te de ele iar de cate ori iti vine sa plangigandeste-te la ceva frumos!
Mie nu mi-a venit cm-ul nici acum.....dar nu cred ca e bebe,oricum daca ajung maine la dr vom vedea ce-mi va spune!
Ninia mai e pana la Mos Nicolae....as vrea si eu sa vina mai repede ca sa incheie perioada asta stresanta la serviciu!
Alinush ce faci?
Visez la ziua cand voi fii
Teo2rina spune:
danny, cine merge la sedintele astea nu inseamna ca este nebun. si eu vreau sa merg, dar la mine e chestia ca in ultima vreme fac eforturi considerabile sa n-o iau razna. te pup si nu mai fi stresata!
musette, spune-i ca mergi la un consult de specialitate. daca e destept nu intreaba mai mult, daca nu... nu trebuie sa-ti fie rusine, sanatatea ta conteaza.
consi, multi
Lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cum sta treaba? asteptam aici ca pe ace
Michelle, te pup, iti multumesc de incurajari, esti o scumpa
Flavia, unde ai disparut? pupici muuuuuuulti rau de tot
Danangie, ce faci? cum te mai simti?
Irda, tot somnoroasa?
Laura, pupici pentru tine si burtica ta cu surprize
mav,
Irene,
Mirelus,am uitat ieri sa vorbesc cu asistenta, off, acum mi-am dat seama. promit ca vorbesc azi.
irinabobe,
mcrissa, cum se simte sora ta?
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
musettepink spune:
Teo2rina asa am sa-i spun sa speram ca nu va cere amanunte!ma bucur ca ti-a iesit ok analiza pe care ai asteptat-o atatea saptamani!
Liana azi ne anunti ca esti gravi??????????Eu sunt sigura ca esti astept decat confirmarea!!!!
Visez la ziua cand voi fii
kossir spune:
Buna dimineata,
Multumesc pentru sustinere, fetelor. Asa e, aveti dreptate cu toatele. Teoretic asa e, desi nu stiam nimic la momentul acela, decat benign sau malign, dar credeam ca oricum e vorba de o operatie, asa ma vedeam. Acum am mai citit, am mai vorbit si despre altceva, tot datorita lui Mihai, ca trebuie sa fac in asa fel ca el sa nu stie, nimeni de altfel. Am sunat o romanca de aici, prietena cu mine si la ea m-am vaitat, lamentat, mi-a mai explicat si ea, ma rog. Acum incerc sa gandesc pozitiv, ei nu chiar, dar sa nu mai gandesc asa negativ.
Azi voi merge dupa rezultatele oficiale si vreau sa intreb cand pot face urmatoarea mamografie, pentru ca ma indoiesc ca poti face in fiecare zi. Mai ales ca, ca si in cazul anesteziei cand am pierdut copilul, ieri mi-a refacut mamografia, in decurs de 5 minute, pentru ca nu era sigura de ceea ce vazuse din prima. Faptul ca nu se vede decat dintr-un profil. Apoi, voi merge bineinteles la alt laborator, alt medica, sa aflu alta parere.
Va doresc o zi buna tuturor.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
L5845 spune:
Buna dimineata la toata lumea !
Teo ma bucur ca ai dat-o la pace cu vecinul,brrr, unghii mari la o stomatoloaga? Mai bine as ramane shtirba decat sa merg la una din asta . Offf, imi pare rau ca si tu treci prin "fericiri" cu familia sotului,iar la noi, aproape ca si la voi, bani peste bani, vacantele cumnatei, toate le-a facut la noi la Resita, fara sa cheltuie un ban, unde mai pui ca in a doua zi dupa ce venea, mergeam sa-i cumpar haine si de incaltat si nu din alea ieftine. De exemplu acum 6 ani, mie nu-mi luam tricou cu 600 de mii, ei i-am luat...am considerat-o ca pe copilul nostru (e mai mica decat sotul cu 9 ani) si uite acum nu e in stare sa iasa din camera ei si sa vina sa-si felicite fratele, frumos, nu? De maica-sa...nu mai zic nimic, deja am pus stampila definitiv...caracter...pauza mare.Gata, destul cu prostii care macina viata, pe burtica si ai grija de tine.
Michelle ce mai faci?
Flavia tu nu mai zici nimic? Ce fac bulgarasii?
consi ne-am adaptat mai repede decat credeam ca putem sa o facem si acum e taare bine ca ne gandim doar la noi, nu si inca la 3 persoane, ca pana acum.
Ninia ai dreptate, nu credeam ca o sa faca asta, dar...asta e.
Liana iti tin pumnii sa ai vesti buneee!
Va si va pe toate, toate.
Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!