Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Teo, m-ai amuzat cu armele impotriva troianului meu! Inca nu i-am dat de cap, ca trebuia sa vina un nene sa ma ajute si m-a amanat Bine ca acum stai linistita cu analizele. Chiar am trecut recent pe langa "hyperclinica" si ma batea gandul sa ma programez la niste analize la ei, dar mi-am adus aminte de ce-ai patit tu si...pas!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupp pe toateeeeeeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

musette si eu sunt de parere sa nu amani si sa faci tot posibilul sa mergi la medicul asta. Poate vei gasi modalitatea sa te invoiesti ziua respectiva, nu stiu, poate suni dimineata la servici si le spui ca ai racit sau altceva, gasesti tu. Bafta multa si lasa lacrimile, ca nu e asa grava situatia.
Irene merci, l-am gasit intamplator si mi-a placut ideea.
Liana multi si tin pumnii.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

...ieri doua persoane mi-au spus sa merg la psihiatru...
dupa o perioada nebuna, cu stres si nervi din plin, cu detasari la serviciu, cu palpitatii aproape in fiecare zi, cu plans alaltaieri toata ziua, ieri m-am apucat de investigatii. am fost la medica de familie, am recapitulat tot anul asta cu tot ce mi s-a intamplat, am revazut analizele (vsh=52, inca n-am aflat de ce), am mai plans si la ea un pic (luni macar am plans de nervi, m-am certat cu toata lumea, colegi, clienti, sef...n-a scapat nimeni...) in fine, cica e pe sistem nervos, stres etc... ca sa merg si la un psihiatru. eu, nu...ca eu ma duc la endocrinolog, sa vorbesc sa-mi faca si alte analize, hormonale...alte investigatii...nu stiu, ca am zis ca o fi de la glanda de am starile astea. ea zice ca pot sa ma duc dar sa iau in considerare si varianta asta, ca e f important, ca noi nu realizam cat rau poate face stresul, ca palpitatiile pot fi din cauza asta, daca nu am alte probleme, si ca e posibil sa am o depresie. in fine, sa n-o mai lungesc, am plecat si m-am dus la endocrinolog unde n-am facut mare lucru, mi-a zis sa repet niste analize, nu mi-a dat altele c-a zis ca n-are ce si nu e cazul, eventual si-o ecografie, sa micsorez doza de stres (de parca as lua stres cu lingurita) si asa de incheiere: “poate ar fi mai bine sa mergi si la un psihiatru, ca palpitatiile apar si pe sistem nervos” ... asa ca ghici unde am fost azi?!?! adevarul e ca sunt cam varza...nu ma simt bine deloc...

off....ce mult am lipsit de-aici...va pup pe toate dragelor...revin...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

dan_ny, un pic sau un pic mai mult, trage aer in piept, mai fa o portie de cu cine e pe langa tine, mai plangi un pic si apoi, de maine, revino-ti!! Unde vrei sa ajungi? Stii ca psihicul influenteaza f mult sanatatea corpului nostru?
Lau, ce faci, petreci?
Liana, tin pumnii pt maine!
Mustette mama, incearca sa mergi la doctor, fugi o ora cand ai nevoie si apoi eventual recuperezi tu cumva.

Ca vorbeati de polidin, chiar e eficace? Am mai auzit si niste zvonuri.
Eu abia acum plec de la birou. Sunt terminata. Maine de la capat.
O seara buna, va pup pe toate, fara exceptie.
Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Fetelor , am fost la analize. Nu am inca rezultatele finale, dar am vazut un nodul la san. Am ramas fara grai, stii cum e, nu ti se poate intampla chiar tie. Si doctorita e nedumerita, zice ca se vede doar dintr-o pozitie, din fata sau laterala cealalta nu se vede. De asemenea la ecografie nu se vede nimic. Dar de ce se vede dintr-o laterala??????????????? Ce e asta? Maine merg din nou sa mai vedem.
Nu stiu ce poate fi asta, doar banuiesc. Nu vreau sa cred. Cum se paote sa fie asa ceva? Ce urmeaza sa fac? Unde? Cu cine??????? De ceeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????
Si sunt singura si trebuie sa fac lectii, sa rad si sa glumesc cu copilul meu. Sotul meu e in Romania, cumnata mea nu ma ia in serios, ce ma fac??????? Nu pot vorbi cu nimeni, sotului meu nu-i pot spune pentru ca nu stiu inca nimic si apoi e asa de panicos ca ar cadea din picioare. Mama mai rau. Ce pot sa fac?
O Doamne de ce??????????????

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
Of Carmen, ultimul mesaj al tau pe care l-am citit si m-am intristat rau.
Si al lui Caty si al tau Michelle si tot asa o tin numai intr-o tristete ca parca m-am si obisnuit.
Carmen, nu incepe sa iei "stresul cu lingurita" (dany ) pana la proba contrarie, te roooog! Prietenei mele i s-au gasit acum 3 ani noduli la sani, la ambii sani si s-au dovedit a fi benigni, ceva hormonal parca. acum e bine si nu mai are nimic. Evident ca si ea a trait momente de groaza pana a aflat ce si cum . De aceea iti zic sa nu disperi inainte de vreme.

Am intrat sa va salut, sa va spun ca citesc macar la 2 zile tot ce scrieti si ma chinui sa tin pasul cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mony si myry, va multumesc din suflet pentru informatii si o sa va tin la curent cu ce mi se m ai intampla. Deocamdata am hotarat sa nu iau nici o pastila pna nu mai fac macar de 2 ori bhcg, adica vineri unul si peste 2 saptamani altul.

Alimona am primit mesajul tau si s-a rezolvat ...cam pe ultima 100 de m dar s-a rezolvat. Pana la urma ma duceam eu ca nu strica nici o vizita la medic .

Miha
inca astept PM-ul de la tine. Culeg informatii si poate ma specializez in mola pana la urma .

Mergi la inceput

kossir draga mea, incearca sa te linistesti sau macar sa incerci sa-ti pastrezi calmul . Nu te grabi sa tragi concluzii, cel putin nu inainte de a avea rezultatele tuturor analizelor. Te rog ! Spun asta deoarece, viata mamei mele a fost pur si simplu rasturnata din cauza unui diagnostic gresit se pare, pus in urma cu aproape 2 ani. Incearca sa te calmezi, agitatia si disperarea nu te ajuta sa vezi lucrurile clar. Inainte de a te speria, incearca sa mai consulti si alt medic, sa repeti mamografia, pentru ca aceasta investigatie este mult mai concludenta decat o echografie si daca e nevoie, biopsia (doar daca celelalte investigatii nu sunt destul de concludente) care este cea mai in masura sa confirme sau sa infirme un diagnostic. Iar la ceea ce te gandesti tu , se stabileste si dupa analizarea rezultatelor analizelor, unde o serie de investigatii trebuie sa aiba anumite valori, pentru a se incadra cu diagnosticul. Crede-ma ca stiu ce vorbesc, am citit in ultimul an despre asta, mai mult decat am citit pentru scoala. Noi suntem aici mereu, te ascultam , te putem indruma, ajuta, fie macar cu niste sfaturi. In plus, la tine nu e nici o certitudine, nu trebuie sa te panichezi atat de tare, ca iti faci doar rau. De foarte multe ori, psihicul imbolnaveste fizicul, invers mai rar sau deloc. Asa ca sterge-ti lacrimile, linisteste-te, gandeste la rece pe cat se poate, discuta cu medicul, cere investigatii si analize suplimentare (asta daca nu indica medicul), consulta si alt medic, doua sau mai multe pareri nu au stricat niciodata. Asta e tot ce pot sa-ti spun, sa te aduni si sa te linistesti. Daca te pot ajuta cu ceva, sunt aici. Iar pana ai raspunsuri competente la intrebarile de natura medicala, incearca sa te comporti normal, chiar daca stiu, pare imposibil, copilul tau te simte si are nevoie de tine calma si ocrotitoare. Hai, capul sus si privirea inainte, o sa fie bine .
Te si asteptam vesti bune de la tine.

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

dan_ny vreau sa-ti spun un lucru : a merge la psihiatru nu inseamna a fii nebun. Noi romanii, avem o conceptie foarte gresita despre aspectul asta, suntem conservatori si de-a lungul timpului, datorita lipsei de informatie s-a ajuns la conceptia ca cine merge la psihiatru e nebun sau sufera de tulburari grave de comportament.NU! Gresit! Psihiatrii, alaturi de psihologi, sunt medici care se ocupa de psihic in intregul lui, de gandire, de atentie, de concentrare, de procesele si conexiunile care au loc in creier, de substantele care se produc acolo si multe altele, iar a merge la unul dintre ei, in primul rand, inseamna a discuta cu cineva care are rol de a asculta si de a intelege ceea ce simti. Iar in al doilea rand, in urma discutiilor, se fac anumite recomandari, tratamente care nu constau neaparat in medicamente, calmante si alte chestii din astea. Asa ca, nu lua recomandarile de a merge la psihiatru ca o stampila de "nebun", ca nu e asa. Intr-adevar, multe probleme de natura fizica isi au originea in stres, necazuri, probleme ,care nu reusim sa le controlam si sa le gestionam intotdeauna destul de bine. Cel mai bine este sa te linistesti, sa mergi sa discuti, ca asta nu-ti face rau si sa cauti alaturi de cineva competent, raspunsuri si metode de a depasi anumite situatii delicate ale vietii. Sper sa nu ma intelegi gresit sau sa te supar, nu vreau decat sa incerc sa iti explic faptul ca a merge la psihiatru nu e capat de lume, sau mai rau, un diagnostic de "nebun" (scuze daca ma repet), ci din contra, poate fi "paiul" de care sa te agati ca sa iesi din apa. Ai grija de tine, linisteste-te si astep sa ne spui ce mai faci.

Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!

Mergi la inceput