Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna,dragele mele!Mi-a fost tare dor de voi!
Imi pare tare rau sa vad atata tristete!

Alinushca imi pare foarte rau ca s-a intamplat din nou! Stiu ce simti,dar incearca sa nu iti pierzi speranta,nu dispera,incearca sa gandesti pozitiv,trebuie sa fie bine intr-o zi!Dupa prima sarcina pierduta am crezut ca atunci cand voi ramane din nou totul va fi bine dar din pacate Dumnezeu a avut alte planuri,doar El stie de ce ne supune la astfel de incercari!
Catty nu pot sa cred cata durere iti este data sa induri!Nu-mi gasesc cuvintele sa exprim ceea ce simt...sunt de acord cu fetele...fii puternica,sunt sigura ca impreuna cu sotul tau veti gasi o solutie la aceasta problema.Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta grea incercare!
Lau-Meli bine ai revenit!La Multi Ani sotului tau,sa-ti traiasca si sa te faca fericita!Sa va dea DD cat mai curand un copilas care sa va umple sufletele de bucurie!
Foarte bun tortul!
Laura am vazut ca ma intrebai de tratamentul cu Polidin.Nu l-am facut luna asta pentru ca nu am gasit pe nimeni care sa imi faca!
Ce putin mai si iti tii copilasul in brate!Abia astept sa-l(o) vad!
Michelle ma bucur ca mai scrii!Ne lipseau mesajele tale!Te imbratisez cu drag!
Musettepink sunt binisor,multumesc de intrebare!Am fost la nunta si abia aseara am revenit in Bucuresti de asta nu am mai scris!
Imi pare tare rau ca testele ies negative,cunosc dezamagirea asta dar nu trebuie sa ne lasam invinse!
Liana te asteptam cu vesti foarte bune!
Flavia,Teo2rina,C.myry,Irene,Ninia,Irda,Andreea,si restul fetelor,va pe toate si va doresc o zi buna!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

IreneCAM meci mult de urare. Sanatate maxima si voua si intelegere la fel.
blueeyes bine te-am (v-am) regasit si multumesc mult de urare si sa speram ca o sa reusim sa ne linistim ca sa ocupam de proiectul bb. Cum de nu ai gasit pe nimeni sa-ti faca Polidin? Unde stai in Bucuresti, ca vin eu sa-ti fac, pe bune.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Lau, am gasit o multime de solutii si pentru soacra ta, ca pt troianul lui Irene si mai am cateva in minte

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+

Mergi la inceput

Lau-Meli iti multumesc frumos,esti foarte draguta,stau in Rahova,te astept pe la mine!
Am o doamna in bloc care mai mi-a facut Gravibinon cand eram gravi dar acum nu am mai dat de ea ca lucreaza pana tarziu.Trebuie sa o caut mai din timp sa vedem cum facem pentru ca sunt sigura ca nici luna asta nu vine bebe!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Mirelusule, eu mi-am facut polidinul si ergometul singurica.ti le-as face si tie ca i-am facut si cumnatei mele, da' stai departe rau de gradi si io toata ziulica sunt aici. poate gasim vreo solutie. cred ca stiu pe cineva care sta prin Rahova, o asistenta f. buna, s-o intreb daca sta acolo sau am eu impresia gresita.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+

Mergi la inceput

Marina esti o dulce,mersi mult!Am sa incerc sa o caut zilele astea in cazul in care imi vine CM sa fiu pe faza,si daca nu o gasesc te anunt!
Sunteti minunate,fetelor!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Teo momentan nu e nevoie, dar sa stii ca te chem cu tot arsenalul, inclusiv cu ala care il ai rezerva, daca trebuie. Sper sa reusim sa gasim ceva, dar trebuie sa avem rabdare, ca parca de la zi la alta, sar preturile de parca ar creste banii pe sarma in baie.
blueeyes eu la Piata Sudului, deci cu un mic efort, as ajunge si la tine, no problem. si sper totusi si ai curand II chiar daca nu te astepti luna asta. Tin pumnii.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Blueeyes bine ai venit de la nunta!Te-ai distrat?

Fetelor eu sunt tare necajita,am obtinut o programare la un dr la care se ajunge destul de greu dar e la ora 15 si eu sunt la serviciu la ora aceea si nici nu cred ca ma vor invoi....Asa m-am saturat!nu stiu daca sa ma risc si sa ma duc la dr sau sa aman pt cine stie cand............

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, eu zic sa nu amani! este mai important sa mergi la dr. Cei de la serviciu vor trebui sa te inteleaga, este vb de sanatatea ta!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Musette, eu zic sa incerci sa te duci, n-ai ce pierde....poate te vor invoi la munca, fa-le o intrebare! Si io viseeeeez la ziua aia!!!!!

Lau, ce frumos e tickeru' cu "doi zapaciti"!!!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput