Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

musette, sunt bine. du-te la doctorul ala nu amana. ia-ma si pe mine cu tine

Liana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna,
am intrat si eu sa vad ce mai faceti.noi suntem tot in asteptare, rezultatul biopsiei se lasa asteptat si ne de emotii foarte mari.in ultima vreme am asa o stare foarte agitata si senzatie de nod in gat si gol in stomac.am slabit cam 2 kg de la stres si sunt capie.
va multumesc din suflet ca v-ati rugat pentru sora mea!sper ca rugaciunile noastre sa o ajute
Liana iti tin pumnii sa ne dai vestea cea mare azi!
teo2rina nu stiu cum se face ca de cate ori intreabi de mine, fix atunci intru pe forum.cred ca mi-ai transmis telepatic un mesajsora mea se simte fizic mai bine acum dupa operatie, nu mai are dureri asa mari ca inainte.sper ca Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile si vom avea un rezultat bun la biopsie.nu te mai supara din cauza cumnatei, ca asa sunt toate.tu ai grija de puiutul din burticama bucur mult ca rezultatul analizei este bun, nici nu avea cum sa fie altfel
lau-meli La Multi Ani! pentru sot si va doresc sa vi se implineasca ct mai repede visul frumos!
carminabulina cumnata mea a avut o sarcina molara in ianuarie.dr-ul i-a spus sa nu ramana insarcinata 6 luni, dar dupa 2 luni a rams insarcinata accidental.acum e insarcinata in 7 luni si nu a avut nicio problema.sunt sigura ca si la tine va fi totul bine
kossir la varsta asta sunt doar dereglari hormonale.mai ales la noi care ma trecut prin ce-am trecut.stai linistita

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush te iau iubita.Vedem noi ce zicem acolo.Vrei sa mergi?daca da da-mi un pm si te iau cu mare drag!
intru mai tarziu ca e seful pe aici si nu pot scrie!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata dragele mele,
Vad ca majoritatea dintre voi sunteti tare abatute azi. Eu am avut ieri o zi tare trista, am plans mai tot timpul, am avut o noapte agitata si acum ma simt tare rau. Ma doare operatia si simt cum imi plesneste capul. Aseara am incercat sa mai vb cu mama care mi-a spus sa nu ma astept la prea multa consolare si intelegere din partea sotului pt ca in ultima vreme am fost o scorpie cu toata lumea. Ele ma suporta ca sunt familia mea, dar el mai devreme sau mai tarziu isi va lua campii. Am analizat azi noapte asta si chiar avea dreptate mama. Azi daca e bine dispus cand vine acasa o sa vb cu el. O sa ii dau tema de studiu referitor la adoptie si o sa ii dau timp sa reflecteze fara sa mai urlu. Cel putin nu in fata lui
Pupici tuturor si liniste sufleteasca va doresc

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alinushca imi pare tare rau.daca vrei sa mergi la un dr bun spune-mi si-ti scriu pe PM.eu am ajuns in sfarsit la un doctor care a reusit sa ma linisteasca si care mi-a spus ca sigur voi reusi.de luna urmatoare voi incepe tratament de stimulare a ovulatiei si el spunea ca pana la Craciun o sa am un puiut in burtica.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mcrissa,ori e telepatie, ori am eu plamanii buni si voce puternica. ma bucur ca nu mai are dureri sora ta,am sa ma rog pentru linistea si sanatatea voastra, sunt sigura ca va fi bine!
catty, este foarte bine cum te-ai hotarat sa procedezi,sa nu uiti ca "vorba dulce mult aduce". e foarte greu pentru tine, stiu asta, sa te prefaci calma cand tu esti distrusa, trista. dar fa asta pentru linistea ta.care va veni. iti tin pumnii!
Lau, cumnata-mea e mai mare decat frate-sau si, totusi, noi le-am format calea in viata, sa zic asa. ca sa iti faci o vaga impresie: doua luni am lipsit de-acasa, in rastimpul asta nu a facut curatenie deloc, era groaznic, nu iti poti imagina, iti jur... eu sambata am facut curatenie,gravida, obosita si racita fiind. sa ma vezi cu fundul in sus cu aspirator, mop, etc... iar seara am baut mult ceai si faceam pe mine, dar nu ma puteam misca de spate, eram intepenita. a fost o corvoada sa ma duc la baie. scuze ca m-am descarcat aici,dar eu nu am alte prietene, decat pe voi.
Fetelor,fac proba: am pus poze cu bebe care seamana cu mami, cu demonstratia ca este bebe Mihnea si nu fetita, poze cu mine somnoroasa, visatoare, etc.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Vad ca toata lumea merge la doctor! in definitiv, este un lucru f bun ca atunci cand apar probleme sa nu le lasam sa se rezolve de la sine. Maine dupa-amiaza merg si eu la doctor. Nu am mai fost de la chiuretaj si simt ca ceva nu este in regula. Om vedea.
Alinush, eu merg la Medicover, asa ca te iau cu mine.
Catty, e clar ca ai fost stresata, dar sotul tau ce vina are? Incearca sa comunici cu el cu calm, fara stres, fara cuvinte aruncate aiurea. Altfel cum ar putea sa te sprijine? Barbatii la un moment dat considera totul "istericale" si nu mai stau sa analizeze cauza care a cauzat aceasta stare. Si din acest motiv nu incearca sa inteleaga. Nu te gandi ca astazi, din prima, se vor rezolva toate. Stiu ca acum starea ta este de "criza de timp", dar si el are nevoie de timp sa inteleaga ce se intampla cu tine, cu voi. Calm, prin comunicare se rezolva f multe lucruri.
Mcrissa, sanatate surorii tale! Si sa iti treaca si tie repede aceasta stare de neliniste, nu de asta ai nevoie acum.
Musette, Ninia
O zi usoara la toate! A mea e full.
Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mcrissa,e ca o mana cereasca un doctor care sa te linisteasca.Bravo, ma bucur!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty imi pare tare rau sa citesc asa vesti! Faci foarte bine ca nu excluzi varianta adoptiei, cu siguranta nu vei iubi in alt fel acel copil, decat cum iubeste o mama copilul ei Multa sanatate si pune-ti nadejdea si in Dumnezeu!
Marina ce bine ca ai rezolvat cu analizele. Ai vazut ca stiu sa dea si raspunsuri exacte? Si-mi pare bine ca rezultatul e bun.
Carmen nu dispera! Fa analize mai aprofundate si ai sa vezi ca nu-i grav. Am si eu o prietena care avea un nodul de la 18-19 ani. Se simtea la pipait, dar a facut nush ce tratament si l-a rezolvat. Multa sanatate.
Liana si eu astept cu mare nerabdare rezultatul testului. Iti tin pumnii
Tizo cu intarziere iti spun LA MULTI ANI! pt sotzul tau! Sa fiti fericiti impreuna si sa nu lasati micile mizerii ale celor din jur sa va afecteze! Aaa si, nu in ultimul rand, un bebic mic si sanatos sa va bucure casa cat de curand

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Crissa multa sanatate surorii tale. Aveti incredere in Dumnezeu ca va fi bine!
Si tie iti tin pumnii sa ai puiutul in burtica pana in Craciun

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput