Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Georgia, vrei sa stii parerea mea, care este de departe cea mai ne-diplomata din cate ai primit?

Te duci la cabinet, ii spui ca ai venit la monitorizare si ai profitat de ocazie sa ii arati spermograma, spermocultura si...sotul. Si gata! Crezi tu ca-si aduce aminte Tutu sau, cu atat mai putin, Ramona, ca ai sunat tu pentru monitorizare + sot?

Bineinteles, Merdan si Lucialu sunt niste dragute si te-au invatat de bine si de buna-crestere, eu mai din topor...dar tot de bine de invat! Pupici la fetele cuminti!

Bebe2008, se poate intampla ca intr-o luna sa ovulezi mai devreme sau mai tarziu, in functie si de factori externi: raceli, stres ect...
Asa ca, dupa cum ti-a spus si Lucica cea lipicioasa (ca cica nici in Tanganika nu scapam de ea ...ce bine! ), durerea ai avut-o de la ovulatie si nu poate fi decat de bine. Iti doresc ca luna asta sa fie ultima dintr-un sir de 11 luni de asteptare. Succes!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Fetelor sa nu dati cu pietre ca revolutionez programarile sau dau dovada de "smecherie"...ca nu sunt rau intentionata, zau!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Iyoana recunoaste.In alta ordine de idei eu sigur nu arunc cu chietre ca m-ai scos tare bine la liman si numai pentru asta.Asa, in general
Deci puteti sa-mi spuneti Lucia PicaturaAveti grija cand treceti pe langa mine

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Iyoana iti multumesc si tie pt lamuriri. Si eu sper sa se finalizeze asteptarea asta a mea cat mai curand... sub o forma sau alta... incertitudinea ma inebuneste cel mai tare.

Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

so ... asa alambicat cum am scris m-ati inteles ...sar'na de efort ...
cred ca voi combina toate variantele propuse de voi... adica intru ma consulta , si ii arat si spermograma , spermocultura , ca doar el l-a trimis pe sotulica sa le faca ... asa mi-a si zis dr matei sa i le arat dr tutu (si cum zici tu iyoana , greu de crezut ca isi aminteste cineva ce am balbait io la programare )..hmmm..si daca tot mi-ati raspuns , i-a ca va mai sacai ... voi intrati cu sotii in cabinet ..sau singurele ?...

Mergi la inceput

Georgia la asta nu stiu ce sa mai spui...Ia-l cu tine!
Si inca ceva....parca tot pe aici se scria ca cineva ne cetestesi daca e asa tocmai i-ati spus TOT si acum STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Lucialu da de unde eu mi-s suparici pe rusii mei-nemernicii ca daca pun mana pe ei.Si pe bune chiar ne ceteste "cineva" eu sper totusi ca T sa nu ceteasca veodata ce povestim noi pe-aici.
giorgia, eu n-am intrat niciodata cu sotul,ca al meu e sanatos tun(eu sunt beleaua) si n-a fost nevoie, dar am vazut fete care intrau cu tot cu sot din dotare.Si sa sti ca Iyoana are dreptate la ce talmes balmes e programarile oricum nu stiu cine ce tine cont de ele.Ups din dou sper sa nu ma citeasca "cineva".
Iyoana hai ma, cum sa dam cu pietre tocmai in tine care intotdeauna ai un sfat pt. oricine are nevoie.
Eu fetelor pana miercuri dimineata nu mai pot intra, asa ca va urez de pe-acum week-end placut la toate.Promit cand vin sa ies la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

quote:
Originally posted by lucialu

Georgia la asta nu stiu ce sa mai spui...Ia-l cu tine!
Si inca ceva....parca tot pe aici se scria ca cineva ne cetestesi daca e asa tocmai i-ati spus TOT si acum STIE

ei si asa "dibac" sa fie cetitorul forumului sa ma depisteze cine sunt ..ca nici daca da pe cont nu-mi vende numele
si chiar si asa nu cred sa fi sarit calu' , prea tare .. adica incerc sa "joc" cum se canta .. nu sa dau buzna .. stiti dl dr mi-am adus familia la vizionat de ovulatie ... ca al meu oricum e sperios daca il scoate tutu 1 data din cabinet nici nu mai reusesc sa-l fac sa intre ....

Cea mai mare descoperire a generatiei mele
este aceea
ca fiintele umane
isi pot schimba viata schimbandu-si atitudinea."
William James

Mergi la inceput

Nu e dansul...e "programatorul"Parca asa spunea Alexia
Albinuta bine ai venit!Legat de ceea ce intrebi stiu ca exista tratament,dar nu am cunostiinta ca sa ma pot baga in seama.Da motor de cautare la ce te intereseaza si sigur gasesti pe forum.Dupa ce iti vei rezolva problemele de sanatate sigur va veni si BB.Fii optimista!Cel mai bine este sa ai rabdare pana ajungi la dl dr.Dansul este cel mai in masura sa-ti spuna ce sa faci!Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Gata fetele, m-am intors de la dr cu vesti bune : col sters si deschis , citez: " Mi-au intrat 2 degete pe el". Asa ca maine de dim la 10 mergem sa ne internam sa inducem nasterea ca totul e pregatit.

Dc a mai fost cineva la dr dupa-amiaza asta eu am ajuns pe la 16.20 si am iesit la 17.45 aproximativ, eram in rosu imbracata (tricou si polar).

Va pup si sa auzim de bine.

Anca 40 fix Elena
LA TERMEN

poze

Mergi la inceput