Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

rocsy, eu am endometrioza in stadiu avansat, dar intotdeauna endometrul meu a fost "mare si frumos"... si n'are cum sa ti se puna un diagnostic de endometrioza intr'o sala de asteptare... bazat pe ce ? nu te mai gandi aiurea, si nu'ti mai face griji ! cum a zis ioana, endometrul poate creste ! foliculul in schimb arata foarte bine !

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Iyoana eu in seara asta plec la sot in Buc. si speram ca maine sa-mi fac profilul hormonal la urgenta la IDS, asta daca vine cel tarziu pana diseara.Daca nu, cred ca luni ca nu mai am cum duminica (sper si eu sa nu fie prea tarziu) si luni dupa amiaza la Tutu.Maine dimineata merg sa iau rezulatul sotului de la IDS si sper sa pot vorbi cu d-na Matei macar sa-i arat ce analize am pana acum.
Nu stiu rusii astia ai mei tare indaratnici, mi-au dat toate planurile peste cap, dar ma bucur totusi ca analizele ma-au iesit bune dupa mine, macar nu mai trebuie sa fac tratament pt. cine stie ce.La hormonale nu ma astept la cine stie ce surprize, eu de obicei am raportul LH/FSH>2 asa ca probabil si de data asta, dar sper sa nu fie un impediment pt. a face FIV.
Asta este acum astept si iar astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Merdan ai dreptate.Stiu De-asta i-am si spus la al meu ca va trebui sa faca si el,daca tot fac laparo2.Sa avem tabloul complet de familieSi eu iti pumnii sa reusiti o data.Profilul hormonal de Z2 se poate face fff bine si in Z3.Este relevant la fel.Eu am facut acum in Z3 pentru ca in Z2 n-am reusit sa merg.Daca iti vine deseara mergi maine,iar daca nu luni.
Anconda si eu zic ca e de bine.A doua liniuta chiar daca e palida,daca exista numai vesti bune poate aduce.Dar daca nu vrei sa prelungesti stresul si indoielile poti sa faci sangele.Ceri Beta HCG si gata.Stii si tu
Rocsy si eu zic sa stai linistita ca endometrioza din pacate nu se detecteaza asa de usor.Laparoscopia este singura care o poate diagnostica corect.Alta trebuie sa fie explicatia la tine.Si nu neaparat grava
Bebe ceea ce ai patit a fost durerea de la ovulatie.E bine ca te-a tinut numai o zi aprox.Sati linistita iubita ca esti in linie dreapta cu investigatiile si probabil urmeaza laparoscopia care poate sa-ti aduca niste raspunsuri clare.Pana atunci fi caaaalma si ia antiinflamatoare cand e nevoie.Daca totusi constati ca ceva nu e OK,mai bine suni.
Mai ce circula gravidutele pe aici ca pe autobanda!Nuchi pupam si noi fata si saluteaza BB-le in dotare!Sarcina usoara in continuare!
Ysa! tinem pumnii!
Pup fetele si mai vorbim
O zi excelenta!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

lucialuiti multumesc f mult pt raspuns.

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello fetele ..
grea perioada asta la munca ...
azi ma duc la tutu cu tot cu sotul din dotare .. darrr..ca de obicei am nevoie de ajutorul vostru ... e prima monitorizare azi .. pentru ca nu m-am programat inainte sa stiu , ca z10 a CM va pica azi, nu i-am spus asistentei ca ma duc la monitorizare (ma gandeam ca ma duc cu sotulica sa-i dea un tratament pentru oligoasteno.....), darr , avand asa un noroc ... vreau sa fac si monitorizarea azi .. trebuie sa-i atrag atentia lui tutu sau cum decurge "procedura" standard ....

Doamne ce exprimare inginereasca am avut .... oare voi m-ati inteles ce vreau sa intreb ..ca nici macar mie nu mi-e clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GINA-MONICA spune:

HEI FETELOR MARTI AM FACUT LAPARO CU DC. TUTUNARU MAM SIMTIT BINE SI MED DE GARDA M-A TRIMIS ACASA NICI MACAR FOAIA DA IESIRE DIN SPITAL NU MI_A DATO EU ERAM ORICUM BUIMACA SI MI_AM DAT SEAMA ABIA ACASA LA PLOIESTI SPER SA NU SE SUPERE DC TUTUNARU PE MINE MARTI CIND MA DUC LA FIRE CE SPUNETI DE OBICEI CUM SE PROCEDEAZA?OIRCUM EU AM ENDOMETRIOZA SPER CA MARTI SA AIBA TIMP 10 MIN SA IMI SPUNA CE E DE FACUT PTR CA SI SOTUL MEU ARE PROBLEME OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE

Mergi la inceput

Georgia nu sh cum se procedeaza.Ca ti-as spune.Poate era bine sa suni sa spui ca vii la monito(parca pentru asta este ok si la liber ca nu depand de noi zilele cand ouam )si ajunsa acolo bagi si chestia cu sosul
Gina Monica nu se supara.Nici eu nu am primit externarea in ziua cand am iesit din spital.Aia trebuie la dr tau nu cine fu de garda.La oligo...este subect pe forum daca vrei sa stii mai multe.Imi pare nespus de rau pt endometrioza!Este sobect si cu asta pe forum.Daca vrei sa ne cunosti pe toate care suntem pe aici si ne luptam cu treaba asta, noi te asteptam cu mare drag. Si sigur veti discuta despre ambeleprobleme si va va spune ce si cum sa faceti.
Bebe no problemo.Any time si cu mare drag daca poci sa raspunda,adeca daca ma stiu si eu.
Merdan era sa dam cap in cap grabindu-ne sa raspundem.Suntem de serviciu la urgenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Gina Monica cand te duci la scos fire cere foaia de iesire si eventual concediu medical de la unul din rezidenti(de obicei Ioana se ocupa).Apoi il suni pe T si ii spui ca vrei sa vorbiti, el iti va spune cand atunci pe loc sau mai tarziu si vet-ti stabili planul de bataie pt. a-i da de hac afurisitei de endometrioza
Bafta!
giorgia_c vrei sa te intrebi de fapt daca pot sa te duci la monitorizare fara programare? Daca da atunci ar fi bine sa suni macar azi pe nr. de programari si sa spui ca vi si cu sotul.
Cel putin eu asta am inteles ca intrebi.

Mergi la inceput

Merdan eu sper ca n-am suparat fata.Eu arunc cu glume dupa voi.Asa e felul meu.Sper ca v-ati obisnuit cu el,ca de mine oricum nu scapati nici daca ma mut in Tanganika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta82 spune:

Buna fetelor,

Si eu sunt o aspiranta la rolul de mamica si din pacate ma lovesc de tot mai multe probleme .
Am avut o infectie cu ureaplasma cu care m-am luptat timp de 6 luni si de care am scapat abia luna aceasta.
Bucuroasa am considerat ca am scapat si pot sa incerc sa fac si eu
Am facut ultimele analize de sange si surpriza: citomegalovirus pozitiv.
Din pacate nimeni nu imi da o solutie ca sa scap de acest virus.
Aveti idee de vreun tratament? As vrea sa merg la dr. Tutunaru. Am sunat aseara dar nu au putut sa imi faca programare. Mi-au spus sa revin dupa ora 16:00 astazi.
Va rog sa ma ajutati daca aveti vreo idee pentru tratarea acestui virus urat.
Multumesc mult

Mergi la inceput