Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alfa-Anca SUCCES! NASTERE USOARA SI BB DE NOTA 1000!!! Sa fii calma si Maica Domnului sa va ocroteasca!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Alfa anca nastere usoara! Iti tin pumnii pentru maine! Doamne ajuta si sa aiba grija de voi! O sa ma gandesc la voi maine toata ziua si o sa ma rog la DD. Pupam mult!

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mai fetelor, am lipsit cateva ore de pe forum si cand ma intorc... m-am rostogolit de ras...

Una mai tare ca alta, auzi ca citeste, cum i-ati zis Informatorul, nu Programatorul si toata stradania noastra de a fii "smechere" se duse pe apa sambetei..

Sau ca aduce familia la vizionare de ovulatie, tare asta

Lucia, Merdan, Georgia va mult fete dragi. Si eu la voi muult!

Merdan sper ca ai ajuns bine la Bucuresti si ca reusesti intr-un fel sau altul sa faci hormonalele de z2 sau z3.

Alfa_Anca, sa te ajute Dumnezeu si Maicuta Lui, sa ai nastere usoara si sa fii linistita si sa nu te doara si sa fie asa cum ai visat tu marea intalnire. Pupici de pe acum micutei Elena!

O noapte frumoasa dragutele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Alfa_anca, nastere usoara, sa va aiba Dumnezeu in paza! Sa ai o bebelina cuminte si mancacioasa! Abia astept sa ne intalnim cu ccc caruciorul prin cartier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alfa Anca nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!!Asteptam toata povestea si toate detaliile!

toate tutunicile mele dragi,eu sunt bine,fara simptome de nici un fel deocamdata,o presiune la ovare mai ales cand stau in pat,in rest e ok totul,azi sunt zi 24 de CM.( zi 3 de la ET numarand fara ziua ET-ului).Va multumesc pt gandurile bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora o sa fie bine, vei vedea. Nu trebuie sa ai simptome, dupa parerea mea si, apoi e un pic cam devreme pentru simptome de gravi. O sa ai timp 9 luni!
Linisteste-te si ai incredere ca de data asta vei reusi. Doamne ajuta!

Alfa_anca, iti doresc un rendez-vous de vis astazi!
Te asteptam cu poze si cu detalii!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Anca, si eu ma gandesc la tine si iti tin pumnii azi!
Pupici tuturor, eu am ramas cam in urma cu cititul, ca nu prea am mai intrat pe forum...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alfa Anca SUCCES la MAREA INTALNIRE!

Kora vezi ca noi trimitem valuri-valuri de energie pozitiva!Tu trebuie numa sa fi linistita si cumintica, optimista esti
Felicia
Iyoana
Sa va weekenditi bine!
PS:n-am vrut sa sune a la Base...dar asa o iesit
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lucialu estio maaare figura,mereu aduci zambete pe buze

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare fetelor! azi dimineata am fost din nou la tutu. foliculul meu a ajuns la 30 dupa stimulare . mi-a dat sa fac pregnyl si luni sa ma prezint la 7.30 la elias. diseara ma pun pe prestat. bafta fetelor si pupici.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput