Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44
Raspunsuri - Pagina 7
Iyoana spune:
Ysa, Merdan bafta multa fetelor in demersurile pentru FIV cu dr. T. Sa va dea si voua si doctorilor multa rabdare si intelepciune, ca sa va vedeti visul cu ochii!
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat cu noi toate!
Anaconda, asa cum ti-a zis si Merdan, o a doua liniuta chiar si aproape imperceptibila e de bine. Refa-ti testul si sa auzim de bebe!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
nuchi spune:
Salut fetelor! si ca poate se ia.
Kora, felicitari si bafta multa. Stai linistita la caldurica sa creasca frumos puisorii.
Aaandreea78, sa va traiasca flacaul, sarcina usoara si multa sanatate.
Noi am fost la Buc. luni, pare ca totul merge bine dar am fi vrut sa vorbim cu Tutu mai multe despre nastere insa dr. a fost de parere ca e prea devreme discutam despre asta. Pe mine ma sperie gandul ca daca vine o iarna serioasa nu mai pot ajunge la Elias si e jale daca ajung aici la noi si nu am medic.
nuchi 26+mamica de ianuarie-februarie(IOANA)
ysa26 spune:
Buna fetelor!
Acum a venit sotul de la Buc.,a avut putina treaba pe la capitala si mi-a adus si rezultatul analizelor uzuale pt fiv.Stiti cumva care dintre indicii IgG, IgM arata valoarea actuala?
Va pup dulce si va doresc un somnic usor!!!
lauravoinicu spune:
Ysa , IGG - inseamna ca ai avut virusul in trecut , iar IGM - in prezent , sper sa fie bine la tine . Oricum ca sa ai virusul in prezent trebuiau sa fie pozitive amandoua , asa ca banuiesc ca este bine....
Iyoana spune:
Neata fetele!
Nuchi sa-ti traiasca IOANA ! Stai tu cuminte si nu te mai gandi la ierni cu zapada, tunete si fulgere ca o sa ajungi la timp la Elias. Tutu are experienta cu paciente aflate in provincie si, cu siguranta te va chema mai devreme in Bucuresti. Bafta si sarcina usoara in continuare si o nastere usoara!
Ysa, bravo, te-ai apucat de analize! Sa ne spui si noua cum stai si cand se intampla sa devii mamica. Iti tin pumnii sa iasa bine toate analizele! Doamne ajuta!
LauraVoinicu tu ce mai faci?
O zi frumoasa tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
rocsy2007 spune:
fetelor aseara am fost la dr T pentru monitorizare. In ziua 11 am avut enodmetrul 6.2 si un folicul de 20.3 .Endometrul am inteles ca este mic. Tutu nu a facut nici o afirmatioe dar o pacienta care astepata la rand mi-a zis ca sigur am endometrioza. La celelalte monitorizari nu mi-a iesit asa mic . A iesit peste 10. Am citit pe net si scria ca de la clomifen scade endometrul sau cam asa ceva. Oricum m-a cam speriat fata care mi-a zis asa. Tutu a zis ca daca luna asta nu raman ma programeaza pentru laparo. Sper sa nu mai ajung la laparo.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Va scriu din nou, dar cu indoieli si mai mari.
In primul rand as vrea sa va redau, pe scurt, povestea mea.
La inceputul lui 2006 am pierdut o sarcina, oprita in evolutie la 8 sapt. Au urmat multe luni de investigatii, pe la fel de fel de doctori, care imi spuneau ca sunt ok. Eu stiu ca nu am cum sa fiu, deoarece la prima sarcina am ramas gravida in 3 luni, iar acum ma chinui de 11 luni, fara nici un rezultat. De la inceputul lui 2007 sunt pacienta doctorului nostru. Analizele pe care dansul mi le-a recomandat au fost ok. Am facut 2 luni monitorizare. A fost ok. Doar ca luna aceasta, in afara faptului ca am ovulat in ziua 12 (eu de obicei ovulez in ziua 14, endometrul in ziua 9 era 5.7, iar foliculul 19), cand am ajuns la dansul foliculul tocmai se sparsese si nu stiu la ce dimensiune a ajuns in final endometrul. In ziua in care s-a spart foliculul am avut dureri de ovare ingrozitor de puternice. Eram la un pas de a pune mana pe telefon sa-l sun si sa-i spun ca nu mai suport durerile. A doua zi ele aproape au incetat. Nu stiu ce sa mai cred despre organismul meu. Eu nu aveam astfel de dureri inainte. Acum astept ziua X pt ca nu mai sper in minuni. Voi ce parere aveti despre probl mea? Era sa uit...in curind voi face si laparoscopia. Iar sotul...ceva probl cu mobilitatea....offf cate sunt....
Va pup si va multumesc.
merdan spune:
Ysa ti-am trimis PM!
Iyoana fata inimoasa multumim pt. sustinere
Rocsy nu poti fi sigura ca ai endometrioza doar pt. ca luna asta ai avut endometrul mai micut; da el poate sa creasca mai putin la stimularea cu clomifen.Dar laparo e bine sa faci oricum, este o interventie atat exploratorie cat si reparatorie , cel mai putin invaziva.Iti doresc sa nu mai ajungi s-o faci si sa se intample minunea luna asta.
Vestea buna la mine e ca am in sfarsit toate analizele(mai putin profilul hormonal de z.2) si au iesit bune vestea prosta ca rusi tot nema.
Mei fetelor am si eu o intrebare de om: daca rusii mei se
milostivesc si isi fac aparitia la noapte eu cand sa-mi fac profilul
hormonal de z.2 sambata dimineata sau luni dimineata? Ai?
toate tutunaresele
rocsy2007 spune:
merdan merci pentru raspuns . eu vreau sa fac laparoscopie. stiu ca este importanta sa o fac si abia astept. poate e ceva acolo si TUTU va remedia problema. sper sa fie bine si pentru tine.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Iyoana spune:
Rocsy eu zic ca rezultatele de la monitorizare nu sunt deloc rele pentru z11. Endometrul poate creste in zilele urmatoare iar pentru o astfel de insuficienta exista Utrogestan, iar Tutu iti va recomanda cu siguranta sa-l iei, dupa momentul ovulatiei. Asa ca stai linistita si nu te mai gandi la endo acum, asta-i buna! Bafta in continuare si sa ai rezultate beton luna asta, incununate cu cea mai mare bucurie!
Merdan pai daca-ti vine in noaptea asta, ai putea incerca maine pentru analize, nu? Pentru ca luni vei fi deja in z3 si nu stiu daca e bine. Nu mai pui ca maine e sambata si te poti duce mai usor la bucuresti, fara sa te mai invoiesti de la munca. poate ar trebui sa vorbesti cu dr. Matei? mai naspa e daca iti vine sambata...Si chiar si atunci, ma gandesc sa o suni pe dr. Matei si sa-i explici ca daca dl CM iti joaca feste in fiecare luna, mai faci tu FIV.....
Bafta!
iyoana