Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44
Raspunsuri - Pagina 6
alfa_anca spune:
Neata fetele!
Zeno da, a trecut timpul repede si a mai ramas f putin pana la intalnirea cu bebelina pe care o astept cu multa nerabdare.
georgia nu am programare la dr maine, doar mi-a zis ca dc nu nasc pana la termen sa ma duc sa ma vada. Il voi suna azi sa il intreb unde merg, la spital sau la cabinet, ca am impresia ca ma va chema la spital.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca 39+ Elena
AMR 1 zi pana la termen
poze
Iyoana spune:
Merdan noi stim deja cu cine vom face biopsia testiculara: cu dr. Matei si cu dr. Ciurel (de la spitalul Panduri). Biopsia o vom face la Sabyc. Dr. Ciurel ne-a fost recomandat tot de dr. Matei, dar avem bineinteles nevoie si de dansa, ca si biolog, pentru prepararea, analiza si conservarea .
Intrebarea mea era mai mult adresata in sensul ca sa stiu si eu daca au mai fauct si altii, si ce rezultate au avut. de fapt, incerc sa strang informatii, sa ma incurajez..cam asta e! oricum, de facut o vom face sa stim macar cum sta treaba.
fata grijulie!
Imi pare rau ca nu-ti ies socotelile, poate totusi iti vine sambata si faci analizele luni, nu stiu cum sa mai zic. Pai, si pana la urma, sa zicem ca asa o tii (vorbesc la modul general, nu neaparat de tine, Doamne fereste!) in fiecare luna, cum mai faci analizele? Offf...
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
anaconda2 spune:
neata fetele ! azi trebuia sa vina cm .de dimineata am facut un test , insa "dublu" n-am vazut ..., dar a doua liniuta era parca ..imperceptibila ! m-am grabit ?! sa mai repet si maine ? sigur nu cred ca mai vine cm , altfel mi-ar fi dat de veste de acum vreo 2 zile... Voi ce ziceti ?
merdan spune:
Da Iyoana sunt un pic ghinionista, acum o luna cand am fost programata la T s-a intamplat ce s-a intamplat(decesul tatalui dansului) si nu ne-am putut vedea.Noroc cu Ysa care mi-a dat lista ei de analize pt.FIV si mi le-am facut si eu, iar acum imi face CM-ul figuri.Off da e tare greu sa ti le potrivesti pe toate la FIV, mai ales cand nu esti din Buc.Sper ca pana la urma sa pot incepe la sfarsit de noiembrie, daca nu poate inauguram impreuna la anu' clinica doctorasului nostru, ce zici?
georgia_c spune:
Iyoana, de-asta maine cand vom merge la tutu va intra si sotulica , ca sa vedem ce zice sa i-a ca tratament .. am citit si io de ce-mi zici tu ... vom vedea maine schema de tratament .. mie mi-e teama ca el e doar o problema minora .. nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma cand ma va lua pe mine la "puricat" ...
alfa_anca, daca o fi sa te indrume spre cabinet , eu voi fi pe acolo pe la 17.30.. sper ...
lucialu spune:
Va pup pe toate si gravidute si mamici si aspirante ca mine!
Kora sa stai cuminte si sa ai grija de tine.Vestile primite pana acum sunt excelente!
Alfa-Anca mereut mereut si acusi vine BB!
Vorbiti de spermograme?Eu pe al meu nu l-am trimis pana acum de frica sa nu pun pe fuga gigeii.Dar i-am spus sa se pregateasca psihic ca trebuie si asta la o adeca.Chiar daca stiu ca la mine este o problema majora.Sunt picata in freza,nu?Vreau copil dar pe el l-am lasat in loc caldut si confotabil
Zeno de mos Nicalaie pregatim la sot cadou de mos Craciun una bucata nevasta apta de loveeeeee.Asa ca in luna decembrie sunt si eu la Bucuresti
O zi minunata!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
merdan spune:
Anaconda o a doua liniuta prezenta pe test chiar si imperceptibila e de bine, cu atat mai mult ca nu ai nici semne ca ti-ar veni ciclul.
Repeta testul maine de dimineata sau si mai bine fa un test de sange.
Te asteptam cu vesti bune.
merdan spune:
lucialu trebuie verificat si sotul, ca sa poata fi eliminata cauza asta.
Eu mi-am trimis sotul din dotare de doua ori pana acu'.A doua oara ieri s-a dus singurel cu borcanelul in mana la IDS si a "donat"- sincer nici nu ma asteptam din partea lui s-o faca si pe-asta.Prima oara treaca-mearga ca a "donat" acasa si i-am dus eu borcanelul dar acum mi-a depasit asteptarile, a intrebat chiar cand sa se duca dupa rezultat.Si cand ma gandesc acum vreo 2 ani cat era de ofuscat numai la gandul ca ar putea cineva sa-i puna la indoiala calitatea inotatorilor?
vali_delide spune:
Kora, ai grija de tine si de samburei, eu te astept cu II
Iyoana si multumesc!
la toate tutunicile!
Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
ysa26 spune:
Buna fetelor!
Merdan si eu am patit-o luna trecuta cu cm, mi-a venit prea devreme cu vreo 10 zile si nu-mi iesisera analizele uzuale.Sincer si mie mi-e teama k-mi va veni luna asta sambata, k dupa calcule cam asa ar trebui.Totusi sper sa am noroc... Poate nu-ti va face figuri cm si vei incepe protocolul cat de curand.Te si tin pumnii sa fie bine
Kora sa stai cumintica in patut si ai grija de puiutii tai!
Anaconda sper sa fie cu ochisori
Iyoana