Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44
Raspunsuri - Pagina 5
alfa_anca spune:
Maria, multumesc frumos! Cum sa nu predau stafeta, ba la cat mai multe mi-as dori. Am zis ca vineri cand am eu DPN are si georgia control primul (sper sa nu ma insel) si am zis ca poate poate e cu noroc. Dar mi-ar placea ca Elena sa dea drumul in urma ei la o multime de bebelusi.
Anca 39+ Elena
AMR 2 zile pana la termen
poze
Zenobia spune:
Kora, Doamne ajuta!!!!
Lucia, ma bucur ca ai reusit. Cand te-ai programat?
Alfa_anca, ce putin a mai ramas! parca ieri te duceai pentru prima data si la scurt timp ne dadeai vestea cea buna! Asa mai da eficienta!
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Iyoana spune:
Neata fetele!
MamitzuD2 FELICITARI cu intarziere pentru bebe Tudor, sa fie sanatos si fericit, iar parintii lui sa se bucure de el toata viata!
Alfa_Anca, chiar ce putin a mai ramas!
Nastere usoara si numai bine tie si bebelinei Elena!
si inca 2 pentru Vali_delide si printesa ei, ca ma bucur tare ca vine pe la noi!
Kora probabil ca te odihnesti acuma, asa ca te lasam sa stai linistita, ai grija de tine si de burtica! Te asteptam in 2 saptamani cu vestea cea mare!
O zi minunata la toate fetele!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
georgia_c spune:
buna fetele
am avut niste zile tare aglomerate la munca, si ieri am intrat doar sa citesc in mareeee graba ...
kora, io astept sa-mi spui ca ai vazut II liniute
alfa anca , poate nasti pe 03.11 .. iti ziceam io ca sotulica al meu e nascut pe 03.11.... tu la ce ora ai programarea maine la tutu...sa te auda DD si sa preiau stafeta de la tine .. ar fi ... nici nu stiu cum sa spun ca ar fi ...
ieri am reusit sa luam si spermocultura , care din cate am inteles impune un tratament ( este ceva minor din cate retin io pe la stomac... dar nu sunt sigura ca eram obosita si ma concentram greu la ce zice dr matei )
aaa.. si am intrebat-o o chestie pe dr matei ..daca cu 14 mil cat are sotulica se poate ramane natural , si mi-a zis ca a avut caz si cu 7mil ...
fetele m-am intins .. sper sa nu ma certati ... mai apar mai tarziu ...
KoraPop spune:
Buna dimineata fetelor!
Ieri la ET dr. T mi-a pus in burtica un embrion de 8 celule,unul de 6 celule ,unul de 2 celule si unul mic cu aproape doua celule.Va pup si multumesc pt sustinere!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Kora iti scriu si aici: acum stai cuminitica, ai grija de tine si sa te prezinti in 2 sapt cu II! Ai inteles?
Doamne ajuta!
Georgia, poate incercati si cu ceva naturiste sa mai creasca numarul. Stii tu ca studiile de specialitate zic ca nr ideal de ar fi 75 mil, dar de unde sa luam atatia??? Si apoi, dr. Matei are o anumita experienta in domeniu, de ti-a zis asa.
Am auzit ca BU, Naprasnic, Multi Maca ar face minuni la .
Dar sa rezolvati si problema pe care ziceati ca ati descoperit-o ieri si apoi vedeti voi. Pentru ca daca sotul tau are vreo sensibilitate la stomac sa nu-i faci mai mult rau cu alte stimulente naturale sau nu.
Si apoi, voi ati avea mai multe sanse cu o IA, ma gandesc...
Doamne ajuta si sanatate!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
rocsy2007 spune:
salutare fetelor! azi am programare la T pemtru monitorizare. sper sa fie bine luna asta.
kora iti tin pumnii si ma rog sa fie bine.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
merdan spune:
Bravo Koricica! ma inscriu si eu pt. stafeta la puiutul nr.3 ca primii doi au fost deja "arvuniti"Acum trebuie sa stai cumintica sa ne predai stafeta ca ai vazut cate ne-am inscris.
Iyoana am citit la FIV-oase ca intrebai de biopsie testiculara, d-na Matei nu face? sau daca nu poate-ti indica pe cineva care face ca am vazut ca e tare amabila la tel.
Mie ca de obicei nu-mi ies socotelile adica nu mi-a venit ieri, parca vad ca nu vine nici azi si atunci z.2 va pica sambata sau duminica, cand eu trebuia sa fac profilul hormonal la urgenta si sa ma prezint la Tutu si Matei.Acum cum oi face nici eu nu stiu.
all of you!