Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rocsy2007, eu maine pe la 12 sau 12.30 o sa fiu la cabinet din nou pentru monitorizare. Poate vii si tu atunci si ne vedem.

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

magdita dieu ajung la ora 17 la medic. atunci am fost programata din pacate. la ora cand mergi tu la medic eu sunt la serviciu. te pup si poate ne intalnim cu alta ocazie

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Sa stii ca vreau sa-mi predai tu stafeta.....si nu vreau sa mai astept mai mult de 9 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna sunt noua pe forum si sunt o pacienta a dr tutunaru care va naste in 3 saptamani. Ma puteti ajuta si pe mine cu catEva informatii legate de preturile la nastere, ca sa stiu cam la cat sa ma astept.
Voi naste la elias si sunt cam dezorientata pentru ca nu stiu la ce sa ma astept, va rog ajutati-ma.
va pup si o zi buna

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by maria08

Kora: Sa stii ca vreau sa-mi predai tu stafeta.....si nu vreau sa mai astept mai mult de 9 luni!!!

Pai si eu???? Atunci inseamna ca, Kora trebuie sa faca gemeni, cate o stafeta pentru fiecare, in felul asta nu ne certam!
Hai ca eu sunt trilu-liluuuuu
Maria08 fata optimista!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

kora, Doamne ajuta !!!!!!!! stai cumintica si ai mare, mare grija de tine si de burtic !!!

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Kora..sunt alaturi cu fetele la , hai cu puiutzi

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare fete dragi!

Kora iti tin pumnii si ma rog pt tine sa se prinda puiutii in burtica. Doamne ajuta!

Eu nu am nascut inca (georgia ) si tot astept minunea....cel mai probabil voi ajunge vineri la control sa vedem ce spune dr si cum ne gaseste si ce e de facut in continuare. Nu am mai intrat pe aici pt ca sotul a fost fff racit si m-am izolat in alta camera fara calc .

Malina nici e nu stiu cand au trecut cele 9 luni si uite ca oricand ar tb sa imi tin bebelina in brate dar ea inca se lasa asteptata. Tu ce mai faci? Mai intreprinzi ceva?

MamitzuD2 FELICITARI pt bebe Tudor, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii toata viata.

Va pup si va doresc o dupa-amiaza frumoasa.

Anca 39+ Elena
AMR 2 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora, fata optimista, purtatoare de embrionasi.Doamne-ajuta!

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Iyoana: Cum sa ne certam noi!? La cat a luptat si cat lupta Kora......poate-i face DD o mare surpriza si face gemeni!!
Anca: O nastere usoara iti doresc!! Tu nu predai stafeta nimanui??Sau mi-a scapat, ai predat-o deja!?
Pup toate fetele!!

Mergi la inceput