Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Vin cu vesti noi si bune despre Kora: are in burtica 4 embrioni!!! Surpriza placuta de care a avut parte astazi dimineata la clinica a fost ca cei doi embrioni de care va spunea ea se divizasera la 6 celule, iar ceilalti doi, care nu se divizasera zilele trecute, aveau si ei cate 2 celule. I-a vazut la microscop, era acum tare listita si se pregatea de perioada de 2 saptamani in care se va relaxa si va astepta cu nerabdare rezultatul bun de la Bhcg. Cand va putea, va intra si ea sa va dea vesti.
Numai bine tuturor!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua fetele!
Kora Doamne ajuta sa fie totul perfect si sa se prinda embrionasii de tine in burtica!
Zeno am rezolvat!Pazea ca vin gramada!
Merdan pai asa domnita!Fa-ti prezenta si planificarile!Bafta mare!
Pup tutunicile!
O zi minunata!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Kora, chiar te-am visat azi-noapte... Ma bucur sa aud vesti bune, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Mult succes, si odihneste-te ca sa fie totul bine. Nu te stresa prea tare! Ma gandesc la tine.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Fetelor imi spuneti si mie daca dr.T are program la cabinetul particular si sambata?Dar la IDS se fac analize sambata dimineata?
Ca mi-e teama ca-mi face pocinogul CM-ul meu si vine joi seara sau vineri si atunci ziua2 se considera sambata.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

kora suntem alturi de tine.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by merdan

Fetelor imi spuneti si mie daca dr.T are program la cabinetul particular si sambata?Dar la IDS se fac analize sambata dimineata?
Ca mi-e teama ca-mi face pocinogul CM-ul meu si vine joi seara sau vineri si atunci ziua2 se considera sambata.
toate fetele

merdan
http://t2.lilypie.com/c78Op2.png

IDS-ul are cu siguranta program si sambata, e si dr. matei sambata acolo.

Dr. T nu cred sa aiba program sambata la cabinet, poate la spital. Ai putea sa-l suni, si-i spui ca vrei sa vrobesti despre FIV cu el.
Pup fata!

Kora super veste!!! Bravo, acum stai cuminitica, embrionii (folosesc un plural, dupa cum bine vezi ) au nevoie de liniste ca sa se lipeasca de burtica mamicii lor. Doamne ajuta!

Ana_p multumim!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Kora , super vesti.
Ai grija de tine si relaxeaza te cat poti de mult.
Demult asteptam mesajul asta.
Doamne ajuta.

15+RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Mersi frumos Iyoana you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetele,
Am si eu o intrebare cumva dr Tutunaru face histeroscopie? Mi sa depistat un polip endometrial la eco si nu stiu care dr. face asa ceva, eu sunt din ploiesti dar nici o clinica nu face asa ceva.
Sanatate.
Multumesc.

http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana_p fata draga de care nu mai stiam nimic. Multumim pentru vestile ff bune si sa dea dd sa fie intr-un ceas bun.
Kora, suntem toate alaturi de tine.Toate gandurile noastre bune se indreapta catre tine.

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput