Mamici de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
inais spune:
cory multumim...
fetelor, iata ce am gasit http://www.ecazari.ro/turism/shopping-travel.html
este outlet-ul despre care vorbeste cory...!
intamplator, noi ne programasem revelionul in Austria, inainte de a afla de existenta lui bb...planificasem si oprire la un outlet.
ce nu planificasem e tipul de cumparaturi... scrie pe noi acum!
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
c.myry spune:
Buna seara,
Va multumesc pt ca m-ati adaugat pe listuta.
Aldaesme- LA MULTI ANI! Sa fii fericita, sa ai parte numai de bucurii si impliniri. O sarcina usoara si un bebe sanatos!
cory74 eu in Buc. am dat pe analizele alea 400 ron. Le-am facut inainte de a ramane insarcinata. Si am asteptat tot asa de mult. Acum nu stiu daca trebuie sa le repet in 1 trim. Mai ales ca nu am imunitate decat la CMV. O sa intreb dr. la urmatorul control.
Liliana- – imi pare f rau pt ceea ce ti s-a intamplat. Ma rog sa iti revii cat mai repede si sa te ajute DD sa treci peste aceasta durere. Stiu cum este si cat de tare doare si nu putem intelege de ce tocmai noua. Dar nu trebuie sa ne pierdem speranta. Iti doresc multa putere pt a merge inainte chiar daca in aceste momente ni se pare greu! Sunt alaturi de tine si iti trimit o imbratisare mare, mare.
Va doresc o saptamana buna tuturor, sarcina usoara, bebei sanatosi si jucausi. O seara placuta!
myry
Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
oana8188 spune:
SCS e chiar un orasel de cumparaturi. Adica, spre exemplu, este o cladire mare cat mall-ul doar cu jucarii, alta la fel de mare, cu masini, motociclete si accesorii.
Evident ca este ditamai cladirea, Iulius Mall x 5, unde gasesti magazine de toate felurile, inclusiv pt copii, cu hainute si accesorii.
Ideea e ca noi am fost o zi dupa care am revenit de inca 2 ori, cate 6-7 ore, ca nu poti "acoperi" tot altfel.
Eu, daca m-as mai duce, m-as caza direct acolo, pt ca e mai comod . Daca va cazati in Viena, sunt mijloace de transport in comun pana acolo, dar.... ce faceti cu sacosele de dupa??? Cum le carati??
Cory, asa e, ai dreptate cu drumul, ala e cel mai urat aspect... Poate doar in concediu, ca daca ajungi acolo, trebuie sa recunosti ca nu te lasa inima sa stai doar o zi
Oana 33+ Alexandra
cadina spune:
Verisoara mea s-ar putea sa plece in Italia de sarbatori. Stiti ceva, acolo ar fi magazine cu preturi bune? Cred ca pe langa Torino pleaca, unde are ceva cunostinte...
Bebelica mea are la 13 sapt fix 68g si 9.5 cm. Bebeii vostri cum s-au dezvoltat? Dimensiunile sunt corespunzatoare cu varsta...?
Vianne spune:
La multi ani, Esme!
Sa fii sanatoasa, iubita, alintata, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Pupici pe burtici la toate fetele!
Alina 10+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
inais spune:
foarte utile informatiile despre outlet-ul din Austria. din cate am inteles mai exista unul langa granitza cu Ungaria...mai sapam dupa info!
eu nu-s ahtiata neaparat dupa shopping, dar la shopping pentru un bb nu am rezistat niciodata!
iar acum e chiar pentru bebele nostru!
in alta ordine de idei...puneam o intrebare mai devreme, astazi.
stie cineva cand se recomanda bi-testul si cand se recomanda triplu-testul?
multumesc!
Ina
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
fecian spune:
Buna seara fetelor
Am revenit si eu dupa catva timp. In sfarsit am reusit sa mai respir.
Vad ca e mare agitatzie pe aici, e tare bine asta. Inseamna ca deja greturile la fete se mai duc.
La mine vad ca revin din ce in ce mai puternice, si nu se lasa pana nu ma trimit macar 1 data/pe zi sa vizitez toaleta, poate nu o cunosc prea bine. Ufff...
Deocamdata cam atatea vesti de la noi...nu prea multe si nici prea bune.
Va pup pe toate . Merg la somnic ca pic de oboseala.Ma termina perioada asta
Felicia 8+ viitoare mami de peanut
CamiM spune:
Salutare burtici!!
Vorbiti despre cumparaturi pentru bebei.. ehee la prima sarcina si eu incepusem deja sa cumpar hainute ... sunt adorabile!! De data asta si noi avem cam tot.. bine eu vreau carucior nou( deja avem trei in stoc si nu stiu daca al meu sot mai suporta inca unul..). Cu hainutele asteptam sa vedem ce este : daca e fetita avem tone de hainute de la Sofia.. pe care nu m-am indurat sa le dau, daca e baietel.. norocul meu ca trec la shopping periculos..
Alda la multi ani!!
Cami 12+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:
Happy Halloween!!
Si in avanpremiera Sofia - gargarita noastra: probam costumul
Acum ca mi-au trecut greturile mananc toata ziua..o sa ma fac ...maaare rau!!
Azi am dat deja iama in dulciurile de Halloween pe care le luasem pentru copii.
Cami 12+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
Adriana_78 spune:
Buna dimineata tuturor!
CamiM, sa-ti traiasca gargarita, tare dulcica!
Fetelor, vad ca ati trecut la subiectul hainute, accesorii bebe - la primul bebe e nebunie - iti vine sa iei de toate in prostie; la al doilea esti mai temperat (parte ai de la primul)
Cine vorbea de o calatorie lunga in Austria?
Cu compania aeriana Sky Europe poti calatori intr-o ora si un pic direct Bucuresti-Viena, la preturi super avantajoase (1 euro, 18 euro + taxe -> in total dus-intors cam 60 euro!!!!) Nici cu trenul nu iesi asa ieftin, plus ca cu masina sau trenul calatoresti ore intregi; eu prefer cu avionul. Singurul dezavantaj e ca trebuie sa rezervi din timp, ca altfel e mai scump.
Si eu voi merge duminica asta la Viena si planuiesc si o raita prin magazine, sa ne completam garderoba de iarna (pt. fetita)
Adriana