Mamici de mai-iunie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Deja va ganditi la hainute,carucior.....eu inca ma abtin.E drept ca mai am cate ceva de la Mariuca,dar daca-i baiat..mai greu sa-l imbrac in roz.Plus ca anotimpul..unul nascut iarna(Mariuca) altul vara(BB..cu ajutorul lui D-zeu).Asa ca probabil garderoba noua.Plus carutul dat la a 3-a generatie dupa fata mea,patutul la o prietena..off..o sa vad euc e fac atunci.
cat despre hainute,eu una am cumparat atat ptr.mine cat si ptr.Mariuca hainute dragute si preturi bune de pe www.laredoute.fr.Exista un subiect deschis aici pe DC,la 'femina intim'.Sunt si lucruri mai putin frumoase/bune calitativ,dar per ansamblu eu am fost multumita.Mai ales daca prindeti perioada de reduceri.Aruncati un ochi sa vedeti.
vad ca de cand iau si utrogestan,nu ma mai doare deloc burta.Acum,nebuna cum sunt,ma intreb de ce nu ma doare..e normal?chiar asa de bun sa fie?offf...imi fac singura viata un chin,stiu,dar pana trece perioada asta a trim I o sa
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

CamiM, ai o gargarita a-do-ra-bi-laaaa! Pupe mama pe ea de frumoasa

Inais, am intrebat-o si eu chestia asta pe doctorita mea, apropo de bitest, tritest. E destul de citita si participa des prin strainatate si aici la tot felul de congrese de medicina.

Mi-a zis ca se merge din ce in ce mai mult pe bitest, ca e mai precis.
Zicea de triplu test ca are o mare problema, softul care calculeaza gradul de risc in functie de analizele acelea, nu este foarte potrivit pentru tipologia gravidelor de aici, nu stiu exact la ce parametrii se refera. Si din cauza asta da foarte multe rezultate fals pozitive, care induc un stres foarte mare.
Iar pentru viitor prevedea ca vor apare teste chiar mai precise.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata tuturor!

Multumesc mult Gabitzam!
Am inceput sa am si mai mare incredere in medicul meu...nu ca nu as fi avut, dar trebuie intotdeauna sa fi aware de ce-i prin jur
Daca nu ma insel si eu si tu mergem in aceeasi zi la morfologia de trim.I...eu merg in 29.11. Abia astept!
Insa am si oarecare emotii!

A propos de bi-test, am sunat azi sa intreb ce si cum trebuie facut (daca trebuie programare, etc) si mi s-a spus ca trebuie mers cu o ultima eco (cat mai recenta) si sa fie perioada sarcinii intre 8 si 13 saptamani.
Pentru cele interesate, costul e de 160 RON la Medlife.

Cam atat...
Ina

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput

Studiam acum lista cu mamici si am observat ca s-a strecurat o eroare la data mea de nastere.

Data corecta este 26.07.1978.

Rog pe cine se ocupa sa o modifice.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neataaaaaaaaa!

Ce imi place ca vorbim de lucrusoare de bebe! Andreea tu ai comandat de la redoute pt Romania? Merge asa? Care sunt conditiile?
Inais, bine ai venit! Sarcina usoara!

Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Bitest sau "dublu-test" se face mai devreme (nu ma intrebati in ce saptamana ca nu mai stiu) si foloseste 2 indicatori pe baza carora se calculeaza (pur statitistic) riscul de a avea bebe anumite malformatii. Triplu test se face dupa dublu test, la cateva saptamani, si face exact acelasi lucru, numai ca foloseste 3 indicatori in loc de 2. Ambele teste dau niste rezultate de risc calculate statistic. Daca la acestea 2 teste "iese" ceva neinregula se recomanda amniocenteza, o procedura invaziva si cu destul risc.
Eu am facut in Iasi si dublu test si triplu test la Medicover, a costat de fiecare data 1 milion si intr-adevar iti trebuie o ecografie recenta.

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput

Multumesc Alysh!
Sa dea Dumnezeu tuturor mamicilor si sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am intrat si eu pe laredoute......imi vine sa sar in sus de bucurie numai cand vad lucrusoarele alea. Nu stiu, cumva vreau sa fac , ori sa ajung acolo, ori sa rog niste prieteni francezi care vin in Romania, ori sa comand. Prefer sa ajung acolo ca una e can le vezi life, plus ca in magazin sunt muuuuult mai multe decat cele afisate pe net, plus ca preturile cele mai mici nu le afiseaza, etc. Dar nu stiu daca in ianuarie voi putea merge cu masina pana in Austria sau Franta. Ce ziceti fetelor care sunteti la al doilea bebel, se poate? Voi ati facut excursii si in luni mai avansate?

Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna dimineata !!!

Am auzit ca acum cateva luni se putea face si din Romania comanda de pe site-ul laredoute, insa cica acum nu se mai fac livrari pentru Romania, deoarece nu mai sunt interesati de noi. Si sunt persoane care au platit cu cardul si nu au mai primit pachetele, iar banii inapoi..... ioc!
Asa ca cel mai bine e sa le ia cineva direct de acolo!
Am si eu o prietena care pleaca in ianuarie in Austria si va sta vreo 6 ore prin centrul ala SCS. Am si vorbit deja cu ea. Sper sa gaseasca si sa aiba timp si de ale mele. Ca stiti cum e la cumparaturi... Cica e enorm si nu iti mai vine sa pleci de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Alysh, din punctul meu de vedere perioada ideala de concedii si excursii in sarcina e in lunile 4-5, maxim 6 - depinde insa si daca totul e ok cu sarcina. Trec greturile si oboseala si burtica nu e asa mare incat sa incomodeze. Eu am mers mult pe jos in perioada aceea, urcat dealuri, scari, etc. Trebuie insa sa fii constienta ca dupa luna a 4-a vei vrea la baie mai tot timpul caci bb incepe sa apese pe vezica. Eu personal cunosc toate toaletele publice din Nisa, Cannes, Monte Carlo, etc caci acolo ne-am facut ultimul concediu "in doi". Imi venea sa merg la baie chiar si la 15 min dupa ce fusesem deja, si o excursie de 1 ora cu autobuzul ma inspaimanta din punctul asta de vedere . Alte dati pur si simplu puteam rezista fara toaleta si 2 ore...

Declar oficial ca azi am facut 6 saptamani! Si de 2 zile am inceput sa nu mai sufar mirosurile tari si sa fiu din ce in ce mai obosita... Asa a fost si la Laura - intre saptamanile 6 si 16 am avut perioada cea mai grea.

Numai bine la toata lumea!
Alra

Mergi la inceput