Mamici de mai-iunie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Alra, mersi pt raspuns. Si eu sper sa fie totul ok cu sarcina si sa pot pleca. Mi-e un pic cam teama, ce-i drept ca-i drum lung, dar imi doresc prea mult. Cu mersul la baie chiar e o problema pt mine. Deocamdata vad ca noaptea ies mai des, ziua e cat de cat ok. Dar atunci cred ca va fi teroare. Imi iau si eu un recipient in masina, vad eu cum ma descurc

Cami, cat de scumpa e gargarita ta!!!! Vreau si eu o gargaritza, dar am o presimtire ca e un gargaritoi mic si nazdravan pe care oricum o sa-l ador! Sanatos sa fie! Si ai vostri!
Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa burtici,
am o dilema (am fo aseara la medic, si de acolo m-a luat). Ce parere aveti de prelevarea de celulele stem?
Pt ca e un efort financiar mare pt noi (facem credit), dar cum pt copil nici un efort nu e prea mare, va intreb si pe voi, mai ales fetele de afara. Cata lume face asha ceva?
(statisticile cred ca ma vor face sa ma hotarasc)

14+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fetele.
hai, ca nu am mai reusit deloc sa va scriu...in primul rind vreau sa-i spun lilianei ca-mi pare sincer asa de rau...parca nu am putut sa cred cind am citit.......nu-mi vine sa cred.
Eu am foarte mult de lucru la serviciu, abia astept sarbatorile, concediul...zilele acasa...
Cami, e frumoasa foc gargarita ta...imi plac la nebunie costumatiile pentru pitici. ma gindeam si eu sa-l costumez cumva pe david pe 10 acum, de ziua lui...
andreeap, deci totul e ok. Ma bucur mult pentru tine . sa stai linistita, sa nu-ti mai faci griji.
Fetelor, nu va mai enumar, dar felicitari tuturor pt ecografii, pt bebelusii vioi...

David (10 nov 2004) si
Simona 13+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fetelor,ref.la laredoute....v-am spus,exista un subiect destul de dezvoltat aici pe DC la "femina intim".Intrati acolo si va la muriti.Eu una comand cam de 1 an,ultima comanda dateaza din septembrie si am primit-o.
e adevarat ca au fost unele probleme cu livrarea,dar prin efortul sustintu al unor fete9reportaj la protv,contactare ambasada rom din franta,la comisia europeana etc) livrarile s-au reluat.Oricum primisem inapoi toti banii sub forma unor CEC-uri.Deci,livreaza in RO!
Lucrurile sunt in mare parte OK,mai ales cele de copii.Mie una imi plac.Si preturile sunt bune.Se plateste cu acrdul(eu de ex.am VISA in lei).Se mai percepe o taxa de transport,dare xista si coduride reducere,cadouri etc.
Ma rog,gata cu 'reclama Laredoute'
Simona,stau linistita 1 zi dpa ce vad BB la eco ca e bine...
Discutia ref.la recoltarea de celule stem....inca nu m-am gandit.Stiu ca erau pareri pro si contra..
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!

Cleo - eu sunt hotarita sa fac prelevare de celule stem la nasterea asta - o sa ma interesez de costuri (am inteles ca sunt 2 firme in Romania care fac asa ceva) dar la prima vedere am inteles ca nu sunt asa de mari. Daca aflu ceva mai concret, te tin la curent!
Cami - ma declar oficial indragostita de gargarita ta!!!! Cit de scumpa poate sa fie!!!!

Fetele care vor sa calatoreasca - eu in Ianuarie o sa merg din nou in vacanta in Austria (noi facem asta in fiecare an) - o sa am atunci 6 luni si eu zic ca o sa rezist la drumul cu masina, de mersul la toaleta imi e si mie frica...

10+

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Eu am "litraj mic" de cand ma stiu. Adica cand plec undeva la drum mai lung, prima mea grija e sa am unde face pp Asta e.... Am fost la mare in vara asta (am facut 9 ore dus si 8 la intors datorita multiplelor opriri de pp si de plimbat) si n-am avut absolut nici o problema; aveam 5 luni.
Ar mai fi trebuit sa merg in sept in Turcia dar mi-a fost frica pt ca ma apropiam de 7 luni si ma intrebam daca mi se face rau, ce fac eu acolo?
Eu sunt hotarata pentru colectarea de celule stem. O sa ne coste in jur de 1000 de euro, care se platesc cam la 2 luni dupa ce se face colectarea; adica dupa ce ajunge sangele la laboratorul de acolo si dupa ce vin rezultatele analizelor; in cazul in care concentratia sangelui este prea mica si ajung ei la concluzia ca celulele colectate ajung doar pana copilul face 9 kg, de exemplu, platesti doar 100 de mii lei vechi din totalul de aproximativ 20 de mil; 10 mil e contravaloarea trusei de colectare, pe care eu cred ca o platim oricum. Mai costa, dupa asta, 1 milion pe an stocarea.
Nu stiu daca sa va dau aici link catre firma cu care o sa facem noi contractul; probabil ca se va considera reclama.
Eu sunt hotarata pentru colectarea asta de celule stem, mai ales dupa ce am vazut tot felul de cazuri pe la tv si in presa; e adevarat ca ma numar printre putinele mamici care reusesc sa stranga suma asta; si nu se stie, dupa cum evolueaza medicina, peste cativa ani, daca numarul bolilor "rezolvabile" cu ajutorul acestor celule nu va creste considerabil.
In plus fata de argumentele astea, am intrebat doctorita mea ce parere are si total pentru.

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetele!
Multumesc mult pt raspunsuri,m-am apucat sa mananc de toate, mai putin ardei usturat si otetul(putin mai scap)!
Eu maine merg sa fac eco la ceafa si nas(nu stiu cum se cheama in Romania aceasta eco) si test de sange pt sindromul Down.Stau in stres ca, sotul meu are pe cineva in neam cu aceasta boala.Stiti cumva dupa cat timp afli rezultatul?
Va pupic dulce!

12+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Buna fetele!
Multumesc mult pt raspunsuri,m-am apucat sa mananc de toate, mai putin ardei usturat si otetul(putin mai scap)!
Eu maine merg sa fac eco la ceafa si nas(nu stiu cum se cheama in Romania aceasta eco) si test de sange pt sindromul Down.Stau in stres ca, sotul meu are pe cineva in neam cu aceasta boala.Stiti cumva dupa cat timp afli rezultatul?
Va pupic dulce!

Denisa - dupa virsta sarcinii banuiesc ca vorbesti ecografie de translucenta nucala si de dublu test - aici in Rom am inteles ca ai rezultatul undeva intre 4 si 8 zile.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by oana8188

Eu sunt hotarata pentru colectarea de celule stem. O sa ne coste in jur de 1000 de euro, care se platesc cam la 2 luni dupa ce se face colectarea; adica dupa ce ajunge sangele la laboratorul de acolo si dupa ce vin rezultatele analizelor; in cazul in care concentratia sangelui este prea mica si ajung ei la concluzia ca celulele colectate ajung doar pana copilul face 9 kg, de exemplu, platesti doar 100 de mii lei vechi din totalul de aproximativ 20 de mil; 10 mil e contravaloarea trusei de colectare, pe care eu cred ca o platim oricum. Mai costa, dupa asta, 1 milion pe an stocarea.
Nu stiu daca sa va dau aici link catre firma cu care o sa facem noi contractul; probabil ca se va considera reclama.
Eu sunt hotarata pentru colectarea asta de celule stem, mai ales dupa ce am vazut tot felul de cazuri pe la tv si in presa; e adevarat ca ma numar printre putinele mamici care reusesc sa stranga suma asta; si nu se stie, dupa cum evolueaza medicina, peste cativa ani, daca numarul bolilor "rezolvabile" cu ajutorul acestor celule nu va creste considerabil.
In plus fata de argumentele astea, am intrebat doctorita mea ce parere are si total pentru.

Oana 33+ Alexandra

si la mine medicul e pentru, si a mai facut prelevari. Ce incerc eu sa vad, cata lume in occident apeleaza la asha ceva (nu vreau sa iau reper articolele romanesti din presa, ar putea fi reclama)
Ce am gasit suna ceva de genul :
"Cord blood collection statistics began in 1994 and have been increasing ever since. In January 2007, there were 254,000 cord blood units collected in worldwide registries."
Si mi s-a parut cifra mica.
De aceea va ceream parerea, poate sunt pers. in domeniu, poate ati gasit si alte site-uri cu cifre statistice clare pe tsari etc (doctorul mi-a atras atentia cand caut, sa iau reper europa... eu am gasit doar niste articole australiene)

14+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

leeloo, multumesc mult!

Mergi la inceput