Mamici de noiembrie- decembrie (110)
Raspunsuri - Pagina 6
pussi spune:
sheri! felicitari mamico! sa-ti traiasca Printesa si sa fie toata viata asa vesela si plina de viata ca mami ei
irina! Sa-ti traiasca sanatosi, destepti si frumosi!
detalii despre nasterea Sheritrei: a nascut cu cezariana ca Alecuta n-a vrut natural, a facut rahianestezie( asa a vrut ea sa vada tot... curioasa si curajoasa mami)! Alecuta are 51 cm, Apgar 10 , grame nu mai stiu ca de emotii n-am retinut!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Ce chestie, saraca Sheri a facut cerclaj ca e colul intredeschis si pana la urma nu s-a deschis nici in ceasul al 12lea...
37s + Sophia
bibyrox spune:
FELICITARI DIN TOATA INIMA PROASPETELOR MAMICI: IRINA SI SHERI!!!!! Va asteptam povestile fetelor si pozele cu ingerasii!!!
BB tinem pumnii la fata!!!
O graviduta in al-!!!
Biby
34+ Bogdan Alexandru
g24hit spune:
felicitari proaspetelor mamici !!!!!!
sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi!
ENI 36+ IULIA
pufulet74 spune:
Felicitari Sheri si Irina!!!!
Abia astept sa ne spuneti mai multe despre cum a fost !!
Ank, asteptam povestea :)
Ultimele vesti de la Victo erau pe la prinz, ca a inceput discractia si ca doare ... asa ca mai asteptam ...
Adina, ideal ar fi ca atunci cind nasti sa poata veni mami ta repede la tine, nu stiu daca asta e posibil ..
------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
roxx spune:
FELICITARI SHERI SI IRINA! bebei sanatosi, mancaciosi si norocosi.
Roxana 35+
mami de Luca Teodor
AMR ...... X sapt
Roxxy80 spune:
FELICITARI, IRINA!!!!FELICITARI, SHERY!!!!!SA VA TRAIASCA BEBEII, SA FIE SANATOSI, MANCACIOSI, NOROCOSI, VOIOSI!!!!SA VA REFACETI RAPID! VA ASTEPTAM CU DRAG SA NE POVESTITI MINUNATA AVENTURA A NASTERII!!!!
Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
adinag spune:
Flory, pai asta-i problema. Ca din momentul cand ii spun, pana poate sa fie la mine (mama) dureaza 2-3 ore in timpul zilei. Noaptea nu merg trenurile, deci deloc... Si fiind a doua nastere la mine nu am curajul sa astept prea mult, ca de obicei merge mult mai repede. Nu stiu cum sa fac...
Ce fac celelalte fete cu copii? Lala, Cami, Ralucis?
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pufulet74 spune:
Uf, cred ca e greu :(
Eu am auzit variante in care mamele au venit cum o sapt sau doua inainte si au stat acolo, in caz ca se intimpla, nu stiu daca la tine e posibil si vrei
------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk