Mamici de noiembrie- decembrie (110)
Raspunsuri - Pagina 7
adinag spune:
Nu vreau si nici nu se poate :-)
Fiind perioada Craciunului, nu-mi vine s-o tin la mine, ca vrea si ea sa se pregateasca, stii tu... Si in afara de asta, cred ca innebunesc cu ea alaturi! Si s-o tin poate vreo 3 saptamani aici chiar e prea mult...
Ufff, nu stiu inca cum va fi!
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adinag
Flory, pai asta-i problema. Ca din momentul cand ii spun, pana poate sa fie la mine (mama) dureaza 2-3 ore in timpul zilei. Noaptea nu merg trenurile, deci deloc... Si fiind a doua nastere la mine nu am curajul sa astept prea mult, ca de obicei merge mult mai repede. Nu stiu cum sa fac...
Ce fac celelalte fete cu copii? Lala, Cami, Ralucis?
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Adina habar nu am cum voi face
Sper sa reusesc o programare la inducere ca altfel nu stiu cum voi proceda. Daca este sa fie ceva pe neasteptate am doua variante proaste : fie sa conduc singura pana la spital fie sa merg atat cu sotul cat si cu flacaul
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 10 saptamani!
pussi spune:
adina nu ai nicio prietena, vecina cu care sa te intelegi si in caz de urgenta sa te ajute .. sa stea cu fetita pana vine mami tau?
pufule asteptam vesti... de la Victo!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
am aflat deci Alesia are 3.150 gr. si a iesit cu zambetul pe buze!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
ralucis spune:
FELICITARI IRINA SI SHERI, REFACERE RAPIDA!
VICTO, ITI TIN PUMNII SA MERGA REPEDE SI LA TINE!
adina, eu de vreo 2 saptamani imi tot fac planuri peste planuri cu ilinca mea, ce e si micuta, singura solutie e sa stau cat se poate de aproape de mama de-acum incolo, ca daca e ceva sa ramana cu ea si sa ma duc la spital cu sotul. Partea proasta e ca sotul s-ar putea sa nu fie in bucuresti in momentul nasterii, si, pana ajunge, parca ma vad cu taxiul la spital singurica... sau ma apuc sa imi sun rubedeniile, nasii, prietenii
ralucis spune:
sau mai e varianta lalei, plecam cu totii la spital, asta in cazul in care se intampla ziua, ca la ilinca m-a apucat nasterea noaptea, asa ca n-am cum sa o scol pe asta mica sa o iau cu noi, trebuie sa stea acasa, cine stie cat dureaza acolo, si nici sa o chinui prin parcarea spitalului nu prea imi vine...
Boomitza spune:
Buna fetelor!!!!!
Scuze ca pana acum nu am anuntat nimic, dar abia ieri ne-am externat, dupa ce mi-a scos firele. deci...pe 23.10.2007 a venit pe lume KARINA MARIA, 38 saptamani si 3 zile, 2830 grame si 47 cm, Apgar 9, prin cezariana. Suntem amandoua bine. Voi reveni cat de curand cu vesti....intre doua mese!!!!
va pupam pe toate si succes celor care sunt aproape de finish!!!
diana si karina
darleena spune:
Felicitari IRINA si SHERI!!!
Bebelusi sanatosi si mancaciosi, ca de frumosi nici nu se mai pune problema
38+ si baby Kara
AMR 2 saptamani
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Boomitza
Buna fetelor!!!!!
Scuze ca pana acum nu am anuntat nimic, dar abia ieri ne-am externat, dupa ce mi-a scos firele. deci...pe 23.10.2007 a venit pe lume KARINA MARIA, 38 saptamani si 3 zile, 2830 grame si 47 cm, Apgar 9, prin cezariana. Suntem amandoua bine. Voi reveni cat de curand cu vesti....intre doua mese!!!!
va pupam pe toate si succes celor care sunt aproape de finish!!!
diana si karina
]
Bine ai revenit Boomitza . Felicitari!!! Asteptam pozici si povestea nasterii.
Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
RGE spune:
BOOMITZA, SHERI, IRINA FELICITARI, SA VA TRAIASCA MINUNILE SI MULTA SANATATE!! REFACERE RAPIDA LA TOATE MAMICILE!! NUMAI BINE!!
BB YASMI...scuze iubita am ajuns cat am putut de repede..
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
41 DE SAPTAMANI!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!...MAINE!!!
"Doamne ajuta-ne!!"