Mamici de noiembrie- decembrie (110)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
pussi multumim!!
eu am retrag, sa pap ma prega pt dr (desi mai am 2 ore!!, nu mai am rabdare!)!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
39+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
pussi spune:
a nascut Sheriiiiiiiii
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Irina, felicitari pentru flacaii tai! Sa fie sanatosi si cuminti!!! Si ce mari sunt!!!
Sheri, felicitari!!! BB sanatos si mancacios! Si sa aiba simtul umorului de la mamica! Ceva detalii???
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
mihuta spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
MIHUTA, dar de ce nu ti-a placut Eliasul? Mie garsonierele chiar mi-au placut. Cele private, cu plata.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana
Din punct de vedere al comfortului meu, intr-adevar rezervele CMU sunt similare ca conditii cu Euroclinicul. Dar conditiile pentru nou nascuti nu sunt deloc la fel. Asa ca am optat pentru unde are si fata mea cele mai bune conditii. Nu zic ca nu se poate naste la Elias in conditi normale, ca sigur se poate, pentru noi a fost o decizie personala sa alegem in cealalta parte.
37s + Sophia
Vasari spune:
Sheri felicitari!!
Irina, sa te bucuri de nazdravani!! Ce maricei sunt, si cam de aceeasi greutate! Cand aud de gemeni parca ma trec fiorii. Ma impresioneaza foarte tare.
saptamana 40
mihuta spune:
quote:
Originally posted by doxi
Buna, am si eu o intrebare pentru Anne Ma. Am vazut ca vorbesti de rezervele cu plata de la Elias. Eu l-am intrebat pe dr meu (Filipescu) care mi-a zis ca mare parte sunt luate de CMU (vreo 2500 EUR pachetul). Mi-a zis ca mai sunt cateva cu 100 EUR/noapte ceea ce mi se pare OK dar nu poate garanta ca prind pentru ca sunt pt tot spitalul si nu se mai fac rezervari pt ca oricand poate sa apara vreun academician/vip/etc care sa aiba nevoie :( Tu stii ca se pot face rezervari? Sa insist? Eu sunt deja in 35 de saptamani.
Merci si sanatate tuturor!
Doxi, pot sa-ti raspund eu ca m-am interesat : rezervele cu plata costa 150 de Eur, dar nu le poti rezerva din timp, pentru ca in teorie ele sunt pentru pacientii CMU. Deci daca vine cineva la CMU sa nasca in acelasi timp cu tine, are evident prioritate, pentru ca plateste tot pachetul si nu doar cazarea. Pe de alta parte, am ineteles ca nu ar fi chiar asa de aglomeratie, desi sunt doar 2 astfel de rezerve,asa ca probabil ai putea sa pastrezi legatura cu vreo asistenta si sa te tina la curent daca e libera rezerva cand nasti tu.
37s + Sophia
dany2007 spune:
Irina mi-au dat lacrimile cand am citit ,sa iti traiasca si sa fe sanatosi.Felicitari!!
Multa sanatate !
Sheri in sfarsit visul tau a devenit realitate!!!! Azi esti cea mai fericita mamica....FELICITARI DIN TOATA INIMA TIE SI FAMILIEI TALE. Te asteptam cu vesti!!!
Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by pussi
a nascut Sheriiiiiiiii
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Ce stii de ea?? ti-a dat sms??
Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Lala_D spune:
FELICITARI IRINA , SHERI !! BEBELUSI CUMINTI SI MANCACIOSI SI VOUA REFACERE RAPIDA !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 10 saptamani!