Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

la multi ani
mario
matia
tiberiu!

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani pentru Tiberiu Mihai de Atudor, Mario de Porumbita si Matia de Somleac, care azi implinesc un anisor! Sa fie sanatosi, norocosi si sa aiba o viata plina de bucurii!

Shoshika, la multe lunisoare lui Tudor! Bine ca i-au trecut mucii!
Yagmur, super marfa pozele de la petrecerea de Halloween! Luca e cea mai dulce fantomita, iar lui mami ii sta bine cu peruca roz!
Dianocica, of, nasoala faza, intr-adevar! Am citit mesajul tau si mi s-a parut super ok! Hai nu mai fi suparata! Sanatate multa lui David! Ce tampiti si astia de la salvare! Doamne fereste sa ai nevoie de ei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

In dimineata asta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc sa ne jucam.

In dimineata asta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna.

In dupa-amiaza asta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis, si voi sta cu tine in gradina sa facem balonase de sapun.

In dupa-amiaza asta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cind tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata, dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi.

In dupa-amiaza asta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare, si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste.

In dupa-amiaza asta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur.

In dupa-amiaza asta te voi lasa sa imprastii mancarea pe jos si nu te voi certa .

In seara asta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut, si-ti voi spune cit de mult TE IUBESC.

In seara asta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva.

In seara asta te voi lasa sa stai treaz pina tirziu, cit timp stam pe terasa si numaram stelele.

In seara asta ma voi cuibari linga tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferate.

In seara asta , cind iti voi mingiia parul cu degetele in timp ce tu te rogi, ii voi multumi lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit cel mai pretios dar oferit vreodata.

Ma voi gindi la parintii care-si cauta copiii disparuti, la parintii care viziteaza mormintul in locul dormitorului, la parintii care-si vegheaza copii suferinzi in spitale, indurerati ca nu le pot alinta cu nimic suferinta.

Si cind te voi saruta de noapte buna, te voi tine in brate un pic mai strins, un pic mai mult. Iar apoi ii voi multumi lui Dumnezeu pentru tine si-l nu-i voi cere nimic altceva, decit o alta zi...

Mergi la inceput

Flore, felicitari Alessiei pentru primii pasi!
Ruxandra, multa sanatate!
Donia Ai spus totul atat de bine in mesajul tau despre carcoteala!
Roana, tare m-a emotionat povestea nasterii lui Alex! Felicitari flacaului pentru ca a inceput sa mearga singurel!
Aka, e o frumoasa Cristina!
Laura, si Alexia da din cap asa, stanga-dreapta, dar nu atunci atunci cand se enerveaza. O mai apuca asa din cand in cand! Rade si da din cap. Felicitari pentru pipi la olita! Ai baiat mare, maaaai!
Bebinuta, vazut scumpetea de Ada!
Monique, admirat micul si aratosul barbatel! Ma bucur ca piciorusele sunt ok.

Mergi la inceput

Dia, cand am avut nevoie de Gravibinon si Utrogestan pt verisoara mea insarcinata, am intrat la “Parintii intreaba, parintii raspund! - Donatii medicamente” si am reusit sa le gasesc pe amandoua. Bafta multa si sanatate prietenei tale!
Kikineata, doamne, cat e de dulce Sara Maria! Ma baga in boala ochisorii aia scumpi!
Adina, foarte frumoase pozele, dar eu le astept cu mare nerabdare si pe alea din toiul petrecerii!
Dayanara, multumim de intrebare! Merge destul de bine tratamentul cu Motilium, mai avem 9 zile de luat. Nu a mai regurgitat deloc pe nas, iar pe gurita doar de doua-trei ori, dar f putin cantitativ. dulce frumosul Ivan si mamicuta!
Danita, super frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Danita

Super frumos si emotionant
Si asta este adevarul. Suntem niste norocoase ca micutii sunt sanatosi si sunt langa noi.
Si eu cateodata cand simt ca nu mai pot, ca ma enerveaza Alex tare, trag adanc aer in piept, il iau in brate si il pup mult de tot si el incepe sa rada si gata imi trece tot.

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Tiberiu-Mihai
Mario-Gabriel
Matia-Stefan

dianocica sanatate lui dmic!

danita stai sa caut.. ca m-ai facut sa ma smiorcai la locul muncii..

donia & ruxandra la cati mai putin muci!insanatosire grabnica.

ca de obicei..am uitat..

dolores cum sunt rezultatele analizelor?

mirona tot in focul pregatirilor? kara cum mai papa?

..pe dandusa si pe bambo nu le mentionez..presupun ca stau ca pe ace....rememoreaza..numara minutele..scriu povestea nasterii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

pentru Tiberiu Mihai de Atudor, Mario de Porumbita si Matia de Somleac,

ce imi place sa va citesc povestile! porumbita, hai cu povestea nasterii!

somleac, nu ai mai dat de mult pe la noi! sper sa faci azi o exceptie!

ruxandra, ce prapastii zici? ce oaza, ce refugiu? pai noi ce suntem? hmmm !

roxanica, mi se pare mie sau tu esti suparata pe mine?nu am vrut sa supar pe nimeni, mi-am spus doar parerea si voi continua sa o fac! ce face davidutz..cum mai papa?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mazare, linte, fasole, varza cand avem voie sa le dam..? ati dat ceva din astea la bebei?

as vrea sa ii gatesc o gulie cu carne de manzat!

daca imi spuneti ca dupa un an ..ma impusc!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by chinico
mirona tot in focul pregatirilor? kara cum mai papa?

nu stiu despre ce foc vorbesti - dar eu tot in faza de curatenie sunt.
nu am cine sa ma ajute - asa ca fac singura totul. (n-am scris asta pentru a fi compatimita.)
asa ca stau cu Kara toata ziua si cand vine sotu home o predau lui. In cele cateva ore ramase pana la baita - ma apuc si fac curatenie generala. Lni am facut o camera, ieri alta, azi fac sufrageria si vineri baile si bucataria. Cam asta e planu meu de bataie.
Pregatiri pentru chef? Copiii sa se simta bine - ca in rest ... chiar nu conteaza.

de papat? mai bine nu ma intrebai
iar avem muci - deci iar papam prost - se ineaca cu muci/saliva/papa si mai si vomita cateodata.
deci ne-am intors la zilele proaste

Miro

Mergi la inceput