Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

desiree - mazare si linte ai voie deja.
cu varza si fasolea as mai astepta putin.

de gulie - nici nu-mi mai amintesc cand i-am dat-o ... pe la inceputuri. deci - din punctu meu de vedere nu vad oprelisti la meniul stabilit de tine pt azi.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by danita

In dimineata asta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc sa ne jucam.

In dimineata asta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna.

In dupa-amiaza asta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis, si voi sta cu tine in gradina sa facem balonase de sapun.

In dupa-amiaza asta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cind tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata, dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi.

In dupa-amiaza asta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare, si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste.

In dupa-amiaza asta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur.

In dupa-amiaza asta te voi lasa sa imprastii mancarea pe jos si nu te voi certa .

In seara asta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut, si-ti voi spune cit de mult TE IUBESC.

In seara asta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva.

In seara asta te voi lasa sa stai treaz pina tirziu, cit timp stam pe terasa si numaram stelele.

In seara asta ma voi cuibari linga tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferate.

In seara asta , cind iti voi mingiia parul cu degetele in timp ce tu te rogi, ii voi multumi lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit cel mai pretios dar oferit vreodata.

Ma voi gindi la parintii care-si cauta copiii disparuti, la parintii care viziteaza mormintul in locul dormitorului, la parintii care-si vegheaza copii suferinzi in spitale, indurerati ca nu le pot alinta cu nimic suferinta.

Si cind te voi saruta de noapte buna, te voi tine in brate un pic mai strins, un pic mai mult. Iar apoi ii voi multumi lui Dumnezeu pentru tine si-l nu-i voi cere nimic altceva, decit o alta zi...

BeBelusca

copy paste si salvat pe desktop... multumesc din suflet, nu stiu cum, dar era exact ce aveam nevoie!!!

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

mazare, linte, fasole, varza cand avem voie sa le dam..? ati dat ceva din astea la bebei?

as vrea sa ii gatesc o gulie cu carne de manzat!

daca imi spuneti ca dupa un an ..ma impusc!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

e voie tot ce ai enumerat, mai putin varza (e mai grea, vine cu balonari si alte alea... cu varza din cate stiu eu merge de incercat mai spre 2 ani, asa.. dar nu-s foarte sigura, poate merge si mai devreme, dar acum sigur nu..). fasole merge, daca te referi la fasole verde; cea boabe, la fel ca si varza, mai incolo, cam din aceleasi motive (ba am impresia ca poa' sa dea si-n diaree de la mancarica de fasole..).

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

intrebai de varza ca stiu ca gulia e tot un soi de varza... deja am pus-o la "aburit"

deci cu fasolea boabe si varza -varza mai asteptam
mazare si gulie avem voie..

sarna fetili de sfaturi!

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

mare sarbatoare

Mario-Gabriel de Porumbita80
Tiberiu-Mihai de Atudor
Matia-Stefan de Somlea

am terminat curatenia,mai avem de pus la punct ultimele detalii,maine pregatim mancare si gata suntem pregatiti de petrecere

Flore-felicitari pt "primii pasi"

Roana-f frumoasa povestea nasterii am un pic de emotie

Danita-

Desi stia ca e ziua Antoniei si am si invitat-o socrosenia a plecat la mansatire ziceti si voi nu merita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Tiberiu Mihai de Atudor!
Mario Gabriel de Porumbita!
Matia Stefan de Somleac!

bambo, zi merci ca a plecat, poate ramane acolo (socrosenia)

teutz, ma bucur ca alexia nu mai regurgiteaza!

dianocica, ai facut pana la urma ceva, i-a dat ceva lui d pt ceara aia inghitita? eu cred ca nu e nici o probl, mai ales ca a fost o cantitate mica

ruxandra, ai gasit pana la urma bfree de 240 ml???

fetelor, multumesc de idei cu gravibinonul

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by desiree

mazare, linte, fasole, varza cand avem voie sa le dam..? ati dat ceva din astea la bebei?

as vrea sa ii gatesc o gulie cu carne de manzat!

daca imi spuneti ca dupa un an ..ma impusc!

varsta Octavian;

Nu te impusca ca nu e cazul ...deci: gulie i-am dat, mazare si linte la fel! Varza si fasolea boabe mai pot astepta nitel...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanica, Sara a papat lapte 3 zile nici nu vroia lingurita tinea gura stransa, apoi vreo 2 zile a papat doar dim azi dim cand l-a vazut i-avenit sa vomite. Eu chiar m-am enervat ca la acest moment nu ma mai interesa laptele bine ca atinut doar 3 zile...dadusem termen cam o sapt si ma panicam, dar m-am obisnuit cu orice...ma suparasm ca i s-a dat programul peste cap, manca solide putine...si acu papa mai prost dar macar sa pape la lingurita...ce iar ma intorc la epoca de piatra cand toti renunta la bibe noi vrem iar cu el.
M-am convins ca ea creste si e frumoasa si isteata. HI HI HI.Doar e printa mea. Gargarita mea scumpa ...papa ca o gargarita. Sanatoasa sa fie.

De semnat cica ar semana cu mine leit...dar eu zic ca eu seman cu tati deci seamana cu amandoi...tati are ochi verzi, Sara verzi-caprui, deci a luat ce e mai frumos de la amandoi si a iesit o minune perfecta.

A invatat sa se dea singura jos din pat. Mare realizare! Si afara mergem de manute.

Mi-e dor si mie de A-deju si de Marani!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Am mai zis dar repet...ea e unica!!

quote:
Originally posted by Ktrinel

apropo de fete cu D.. Kikineata?

tot nu am clarificat a_deju unde se inscrie ???...ou est-tu ma biche?

predat bilan de jour...au revoir.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Am mai zis dar repet...ea e unica!!

quote:
Originally posted by Ktrinel

apropo de fete cu D.. Kikineata?

tot nu am clarificat a_deju unde se inscrie ???...ou est-tu ma biche?

predat bilan de jour...au revoir.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

vaaaaii... dar rosesc, mai fetelor.. :)))

Mergi la inceput