Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

TIBERIO, MARIO, MATIA

ROANA BRAVO!!! felicitari!
DIANOCICA ti/au raspuns fetele , prompte ca de obicei...asa ca eu pot doar sa ma rog sa nu fie nimic grav

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bebinuta si eu vreau sa-l intarc pe zmeu, dar nu stiu cum voi reusi. el cand vede tzitzi vrea sa suga, nu conteaza ca e satul. daca e la distanta de mine si o vede face niste ochi mari, incepe sa zambeasca si vine intr-o viteza...
din feticire el accepta si biberonul cu lapte praf. aseara i-am dat si putin lapte praf si s-a trezit la 5:30. altfel m-ar fi trezit la 2 ore.

roana felicitari pt umblaret.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

multumesc mukt

a mancat f putina, i am scos eu cat am putut din gura, cred ca nu e nimic grav

DAR. dr are tel inchis. la nr de la alexandrescu nu raspune nimeni desi am sunat juma de h non stop si eu si alex, pe ambele nr. sa va spun ce am vb la slavare? pai ce vreti doamna sa va faca aia de la alexandrescu prin telefon? si eu ce sa va fac? trebuie sa va duceti la spital... bai nene, daca era grav? daca inghitea juma de cutie de ceara? de ce pana mea suni la ambulanta? auzi, io ce sa va fac de aici? pai sa vii in puii mei sa il iei, sa il duci la spital...fereasca dumnezeu sa ai nevoie cu adevarat...doamne, iar sunt plina de nervi...bucuresti de rahat..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

neatza

am citit repede si nu am priceput unde sa pun scaunul auto, eu il tin spatele soferului, nu e bine?

teutz - cum merge cu motilium? eu am gresit cand am zis ca.si face efectul repede, de fapt ranitidina isi facuse efectul, motilium e pe termen lung, eu ii dateam motilium sirop avea gust f bun il bea cu placere

ktrinel si eu am facut calinescu in piata amzei :)) doamne ce ma mai plimbam pe acolo si toata romana si magazinul eva , in ce ani habar n.am in momentul asta

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

frumoasa fetita ta kikineata si.mi pare ca s.a ingrasat
bamboletta antonia o scumpa dar as fi vrut sa te vad si pe tine :)
de fapt imi plac la nebunie toate fetitele de aici, si ma uit intr.una poate imi iese si mie

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai salutare!! iaca si "ma biche" prezenta la datorie, dar.. fara chef... nu discut pe marginea ultmelor zile, din aceeasi lipsa de chef, vreau doar sa-i urez (cu mare intarziere...) la multi ani fericiti bebinutei, si sa pupacesc virtual obrajori de fulguleti care au implinit deja sau implinesc azi anisorul!! la multi multi ani!!

fug acuma, nu fara sa va happy halloween-esc pe toate, si revin pe mai incolo (sper ca la asorteu cu chefu'...)

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANI:

MARIO GABRIEL
TIBERIU MIHAI
MATIA STEFAN

Sa cresteti mari,voinic si sanatosi!!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MARIO,TIBERIO,MATIA,sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Tiberiu-Mihai
Mario-Gabriel
Matia-Stefan
diana,imi pare rau ca nu ti-au raspuns la telefon.iar cei de la salvare sunt dusi rau...cand seba a mancat crema-nici nu stiu cata,ca era in tarc si eu i-am dat cutiasi m-am dus la bucatarie sa-i fac mancarea si l-am gasit intr-o balta de crema-am sunat m-au intrebat in ce stare e copilul,ce marca de crema era.mi-au spus ca nu e toxica si sa il hidratez si sa vin la spital daca varsa.eu stiu ca ei au o baza de date cu substante si verifica ce si cum si iti pot spune si ce sa faci pana sa vii la spital.eu atunci chiar vrioam sa va zic de linia asta pt ca mi s-a parut ff utila.
am vazut poze cu bebelei sau mai degraba copilasi care de care mai draguti.
roana felicitari pt umblaret!
flore felicitari pt primi doi pasi!
noi suntem ok,copii adica ca eu....in fine dar aici e alt topic asa ca nu detaliez.avem un program f strict pt ca am inceput gimnastica-masajul si trebuie sa-l duc odihnit si nici flamand dar nici satulca sa fie cooperant.asa ca ne sculam pe la 7 mananca fructe pe la 9.30 si la 10 il culc ca la 12 trebuie sa plec.la 12.30 avem sedinta,apoi papam acolo o banana si 2 biscuiti,ca de suntem obositi de atat fitnes,apoi mergem in parc si uite asa ajungem sa mancam legumele cu carnea seara ca intretimp mai bag un somn.programul asta va dura 3 sapt,si vedem in functie de rezultat mai continuam alte 3 saptruxandra,tu parca ziceai ca Matei a avut talus valg.a purtat ghetute speciale?pt ca dr-a mi-a zis ca daca a inceput sa meraga singur ar trebui sa ii pun in casa.el merge de-a lungul canapelei,sau unde are de ce se tine.eu nu il plimb de manute.kinetoterapeuta mi-a zis sa vedem dupa astea 3 sapt cum evolueaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ANATEO si Alessia a avut talus valgus...am tinut picioarele in ghips 3 saptamani, apoi am consultat un alt doctor, care a zis ca totul e ok...dar sa revenim la control dupa 1 an si 2,3 luni, cand merge adica, sa vada cum calca...nimic de purtat anumite ghete. Eu i/am cumparat ieri niste ghetute, pe glezna, cu talonet, dar nu i le dau in casa. Ce am observat eu, dar sper sa se corecteze, merge cu varful spre interior ( asa au fost puse in ghips), mai ales cu stangul...ea merge sustinuta doar de vreo saptamana, si cred ca se va corecta treptat.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput