Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
a mancat ceara de par. dr are tel inchis. ce fac? va scriu si compozitia la nevoie.
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
saracutul, nu stiu ce sa-ti zic. Incearca sa suni la salvare sa vezi ce zic cei de acolo. Sa speram ca totul e ok; poate nu a apucat sa pape mult. Asteptam vesti!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Mirona spune:
Diana - d mic nu are nici o vina in discutiile noastre.
Uite ce am gasit:
"Ce trebuie facut:
- clatiti gura copilului a indeparta cat se poate din substanta toxica;
- daca reusiti sa il faceti pe copil sa verse ce a inghitit;
- daca nu este posibil sa il deplasati la salvare, comunicati doctorului varsta copilului, greutatea, numele si cantitatea de substanta toxica inghitita, ora producerii intoxicatiei si simptomele care le puteti observa;
Nu il faceti pe copil sa verse daca:
- copilul se afla deja in coma;
- produsul inghitit este caustic (hipoclor etc);
- produsul este spumant (detergent de rufe etc);
- produsul inghitit este ulei sau benzina.
Spalaturile stomacale:
Se fac la spital cand copilul este constient, culcat, pe-o parte. Doctorul va fixa sonda dupa ce va trage concluzia ce masura de sonda este necesara.
Putem aprecia ca sonda a ajuns in stomac cand copilul are o culoare rozalie, cand poate vorbi sau striga.
Prin sonda se trec 150 ml/kg de ser fiziologic iar in timpul spalaturilor trebuie urmarita ca si plamanii sa isi desfasoare activitatea la parametri normali.
Principalele intoxicatii se datoreaza: acetonei, acid boric, hrana pentru animale, chibrite, amfetamina, antibiotice, antidepresive, antigel, antiseptice cutanate, argila, aspirina, produsele de baie spumoase, ceara de lumanare, ciuperci, aditivi pentru acvarii (nu sunt toxici), indulcitori, alcool etilic, codeina, medicamentele pentru tratarea gutei, contraceptive (pastile), pasta de dinti, detergenti, diazepam, hipoclor, apa de toaleta, apa oxigenata, cerneala pentru stilou, fier, uleiuri de baie, uleiuri lubrifiante, insecticide, laxative, detergent de rufe, lotiuni (de maini, de par, solare), mercur (din termometru), mentol, metanol, spuma de barbierit, naftalina, narcotice, detergent de covoare, hrana pentru animale (caini, pisici - non toxica), paracetamol, parfumuri, plastilelina, acuarela, produse pentru argintarie, produse pentru spalat geamuri, ruj, sapun lichid sau solid, sampon."
sper sa te ajute
Miro
adinazot spune:
NEATA FETELE!
Singurele poze care le-am facut,inainte de inceperea petrecerii,AICI,nu sunt bine facute...urmeaza sa vina celalalte de la fotograf
va puuup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
asiza spune:
Dianocica, eu stiu de lapte sau apa urgent...apoi la medic neaparat!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
ruxandra_sb spune:
am un telefon de la serviciul spitalului G Alexandrescu, TOXAPEL
021/2106183
021/2106282
http://www.gahospita.go.ro/toxapel.html
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
anateo2004 spune:
diana,it-am scris pe mess nr de la tox-apel,poti suna cu incredere eu am facut-o cand a mancat seba crema de corp
roana spune:
Fetelor la toate. va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Eu nu sunt o povestitoare de felul meu, sunt realista (doar sunt doctor in stiinte) , sunt mai rece asa, nu stiu cum sa zic, si mi-era frica ca nu pot descrie in cuvinte sentimentele ce m-au incercat atunci.
Va multumesc ca ati inteles exact ce am vrut sa zic si ma bucur ca v-am emotionat. Abea astept povestile voastre.
De ieri Alex merge singur.
dar MERGE, nu doar asa ca pana acum primii pasi asa stangaci.Umbla domnule prin toata casa. Sunt asa fericita. Am baiat mare.
Si el e asa fericit ca se vede in picioare.e numai un zambet.
La multi ani fulguletilor care azi implinesc anul, sanatate celor bolnaviori.
Diana suna la medic sau la salvare si vezi ce e cu ceara aia.
In rest mai citesc si daca mai vad ceva mai raspund,ca sunt mereu pe fuga.
Vreau doar sa mai spun ca chiar daca nu scriu des, nu sunt atat de "cunoscuta" pe aici, nu sunt una din fetele cu "d", va iubesc pe toate si va multumesc ca sunteti prietenele mele.
M-ati ajutat cand am avut nevoie, m-ati linistit mereu si pentru asta va transmit multe .
Sunteti minunate si nu are sens sa mai spun altceva.
aka spune:
Diana in capraru zice asa
-sa se dea copilului sa bea lichide
-sa nu se dea lapte (cu exceptia ingestiei de acizi)
-sa se declanseze varsaturile (cu exceptia ingestiei de petrol, detergenti, acizi sau baze tari)
-sa nu se piarda timpul
-sa se prezinte medicului restul substantei si ambalajul
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
m_monique spune:
Tiberiu-Mihai de Atudor
Mario-Gabriel de Porumbita80
Matia-Stefan de Somleac
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, si sa aveti parte numai de bucurii.
ma bucur ca v-au placut pozele cu zmeul.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
roxanica2006 spune:
La multi ani, flacailor sarbatoriti azi: MARIO, TIBERIU si MATIA !!!! mamicilor, sa va creasca mari, sanatosi si frumosi barbatzeii!!
Nu pot sta departe de voi, acum la ceas aniversar...atata emotie si fericire transpira mesajele mamicilor ai caror puiuti sunt sarbatoriti zilele astea, incat...mi-e drag sa fiu cu voi!
Dianocica, sper din suflet ca dmic sa nu sufere dupa nenorocita de ceara, sper sa fi fost o cantitate mica, mica...ma gandesc la voi sa va fie bine!
Ruxandra, banuiesc ca aplinistul de barbatel al tau e si oaza si refugiul tau, nu??sau e alta oaza si-am pierdut eu ceva?? Io te tzuc tare, tare...E mai bine penultimul mohican?dar ultimul?
Donia, petrecere faina alaturi de printesa curcubeu!
Bebinuta, Monique, Yagmur,Asiza, Adinazot, Kikineatza, Laura, am admirat poze superbe cu protagonisti desavarsiti!
Kikineata, mai bea Sara lapte????
Bebinuta, iti zic eu ca Sara seamana leit cu mama ei!Parerea mea.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu