Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neatza...

Intru SPECIAL sa le urez de bine fulguletilor care adauga primul anisor in palmares!!!! Asadar:

Tiberiu Mihai de Atudor!!!
Mario Gabriel de Porumbita!!!
Matia Stefan de Somleac!!!

Sa va traiasca puii, sa aiba parte numai de bine, noroc si sanatate!!! LA MULTI ANI!!!

Adina, abia astept sa vad poze cu Alessia la petrecere!!!
Roana, m-a emotionat si pe mine povestea nasterii lui Alex...foarte frumos ai descris-o!
Donia
Ruxandra, sper ca sunteti mai bine azi!

Sa mai spun, sa nu mai spun, sa mai spun, sa nu mai spun...NU mai spun nimic...la revedere, pe curand!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La multi ani, Mario Gabriel de Porumbita! Sa cresti mare ca frumos esti si ai grija de mami ca in curand vei avea un partener de joaca!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Danutz, hai afara din butoi; Rares va fii bine si sigur vei recupera orele pierdute.

Zmeul e un dulce in salopetica verde, iar Sara o finuta domnisoara. Dar nu reusesc sa-mi dau seama exact cu cine seamana. Cu tata?

Dandusa, nu am nici o poza cu mine de la ziua mea care a tinut 3 zile. Sambata, duminica si luni. Pe picasa am ceva poze de la ziua mea, dar cu musafirii si cateva cu ada. Si asa bine aratam luni.... machiata, imbracata...Dar de ziua Adei sigur voi face si eu cateva.Cum mai suge Crinuta?

Eu cica vreau sa o intarc pe Ada. Nu cred ca voi reusi niciodata. Parca stie, caci nu mai vrea nici biberonul cu lapte praf si suge de zici ca se termina tot laptele din lume

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mario Gabriel

Matia Stefan

Tiberiu Mihai

LA MULTI ANI!!!

Sa va traiasca flacaii mamicilor!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a mancat ceara de par. dr are tel inchis. ce fac? va scriu si compozitia la nevoie.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

urez LA MULTI ANI !fulguletzilor care isi serbeaza anul si le doresc sa aiba sanatate, bucurii si putin noroc- atata cat trebuie !

ana: iti multumesc ca ne-ai fost alaturi in foarte multe momente si o imbratzisare in plus pentru tine si puiul tau , sa traitzi sa fiti sanatosi sa va bucurati impreuna de tot !!!

pupici la greu cu tupeu !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urari!!! Si puii vostri sa creasca frumos si sa va bucure!!!
Ce sa va spun...sunt extrem de emotionata azi...aproape ca-mi joaca ochii in lacrimi mai tot timpul...rememorez, traiesc parca totul de la inceput...a trecut atat de repede un an, s-au intamplat atatea, puiul meu e maricel si in fiecare zi aduce numai bucurii parintilor lui.
Acum un an...cat e ceasul, 9 juma, aflasem ca voi naste in jurul pranzului...eram speriata si in acelasi timp nerabdatoare, emotionata ca-mi voi vedea mica minune; e un amestec de emotii pe care doar noi, memele, le putem intelege si trai la maxim.
S-a nascut, acum un an, la ora 12.08.....
Da, plang...de fericire!
Va pupic pe toate!

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Gand
Cine traieste artistic traieste mereu doar clipa prezenta.
(Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

a mancat ceara de par. dr are tel inchis. ce fac? va scriu si compozitia la nevoie.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

a mancat? adica multa? du-te la dr, daca e multa. cred ca si daca nu e multa. habar n-am, dar nu te panica. suna la salvare si intreaba

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim pt gandurile bune.

Roana , asa frumoasa poveste.. iar cuvintele astea sunt .. Eram asa fericita ca s-a terminat si ma uitam la el cat e de vanat si mic si ce ochi mari are. Era cu ei larg deschisi. Dar#8230;nu respira, nu misca. Disperata intreb ce are copilul meu de ce nu plange, nimeni nu ma baga in seama si toti se ocupau de el. Eu izbucnesc intr-un plans absolut isteric tremuram toata si in acel moment doctorul a urlat la fetele de la neonatologie sa mi-l puna pe piept sa vad ca e OK ca sunt speriata si el mai are nevoie de mine sa elimin placenta si sa ma coasa. Mi l-au asezat asa plin de vernix pe piept si cand i-am simtit respiratia umeda pe gatul meu am simtit ceva ce nu pot spune in cuvinte. Era copilul meu, cel cu care vorbisem de atatea ori in butica, era acolo pe mine intreg si sanatos.Avea 4 kg si 55 de cm. Urias de-a dreptul pentru mine. Plangeam dar de data asta de fericirea.

Mai vreau s-o felicit pe delicata Alessia de Flore pt primii pasi.

.. in rest.. Mi-e dor de oaza si refugiul meu..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput