Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
desiree spune:
quote:
Originally posted by chinico[/i
]
cu sau fara tepi, copii nostri ne tin unite.
Beatrice (13.12.2006)
asta e singurul lucru cu adevarat real, mai bine zis singurul adevar din tot ce s-a "ga-ga, bla-bla, ham-ham" azi pe forum !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Dia1609 spune:
donia (si toate-s frezii ) (pt ca mi-au placut postarile tale la carcoteala..)
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Dia1609 spune:
am si eu o problema: o prietena f buna este si are probl cu sarcina ... are nevoie neaparat de gravibinon, minim 5 fiole ...din pacate, gravibinon nu se mai gaseste in farmacii pt ca nu se mai importa, s-au epuizat stocurile din toata tara ... e disperata, singura sansa ar fi sa le cumpere din ungaria unde se gaseste, dar acolo se elibereaza doar pe reteta emisa de un medic de acolo... si pt asta ar trebui sa se duca la un control acolo, ceea ce este imposibil... pana se rezolva cumva partea asta a problemei, trebuie neaparat sa faca prima tura de gravibinon urgent ... am intrebat la cunostinte care stiam ca au avut probl su sarcina si una din ele mai avea acasa o fiola ... si asa m-am gandit sa intreb si aici , pt ca am speranta ca poate mai are vreuna din voi pe acasa vreo fiola sau doua si asa reusim sa strangem 5 buc.. contra cost, evident
nu stiu cat am fost de coerenta, revin maine... astept pm dc are cineva
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Donia spune:
Simt miros de frezii? Uite cum scot capul din barlog!
Dia
danutz sa treaca repede, orice ar fi!
Flore, felicitari (sincere, nu de frica biciului) pentru primii pasi!
bebinuta, sunt mai bine, pe picioare si la datorie ca n-am de ales... nu chiar refacuta, dar se pare ca am sanse
Multumesc pentru intrebare
Ktrinel, mai stai 3-4 zile si daca nu-i trece iar te duci...dar de data asta sa dai cu pumnul in masa, daca e o infectie urinara?
"ou est-tu ma biche?" jandarmii?
Dbunny, multumesc de halloween... maine e ziua cea mare, cu costume, dovleci, schelete... sa vedem cum supravietuim, am de calcat ditamai rochia de printesa curcubeu, are si parada costumelor la scoala... Ce stiti voi ce-i aia domnisoara mare? Imi arata azi cum va pasi ea cu gratie ca o printesa... eram pe jos, da' e atat de draguta!
mamana, sper ca e bine Tudor... lasa-l mai, mai vrea si el sa se rasfete putin.
kokorina
almo, continua cu purceii si cateii... sau ce mai era, vreau sa stiu si eu!
chinico, eu am oglinda (cand nu cade pe jos) si vad bine cu ea, e mare si nu ma incurca la condus, eu te incurajez sa incerci.
dandusa , si iara . ce scapare... iertare!
Laura "gata, de maine imi schimba id-ul, ma cheama dlaura. da?"
Ma da afara, nu pot sa ma uit la poze... Las ca imi fac de cap maine.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebinuta spune:
Am prins scutecul...
De cande sotzul in concediu, ajung si e mai repede la cafea si forum
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
kikineata spune:
Neata fetelor cochetelor!
Ceva poze noi http://picasaweb.google.com/kikineata/12Luni
Uf Mirona tre sa caut cum ai zis ca scap de tot carnatul asta ...
Revin eu la un moment dat...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
ruxandra_sb spune:
Au mai implinit un an Mario-Gabriel de Porumbita, Matia de Somleac si Tiberiu-Mihai de Atudor!
La multi ani! Sa va traiasca!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
aka spune:
Mihaita te asteptam acasa sa dam o tura de cartier
Mario Gabriel
Matia Stefan
multa sanatate, noroc si numai bucurii in viata.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
bebinuta spune:
Mario Gabriel
Matia Stefan
Tiberiu Mihai
LA MULTI ANI!!!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada