Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Dbunny au fost singurele ghetute care le-am gasit la nr 18. si mie mi-au placut ca sunt grena.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

La multi ani Alessia,sa cresti mareeee ,sanatoasa si voioasa...
Abia asteptam pozele de azi...,sa admiram fulguleata frumoasa si "majorata"

Adinazot,
cum este sa ai printesa asa mare?,treuie sa fii tare mindra de ea...,pupam mamica puternica si frumoasa

bai nene ,ce-o avea lumea cu "fetle astea cu d"?!?,sa mor daca am vazut fete mai de treaba ca ele...,bine...,mai sint citeva...,dar astea cu d ,sint super fete...
o fi invidioasa lumea...?!?,o fi frustrata...?!?,sigur, nu stiu...,dar incerc sa aflu si va spun...
inca o data ,mi-am dat seama ca Diana este o fata minunata...,spun asta pentru ca i-am citit toate mesajele scrise la toate subiectele pe ziua de azi...,chiar si asa...,atacata...,nu a ripostat in nici un fel...si-a spus punctul de vedere si si-a vazut de ale ei...,dar ce te faci cu astea care vor sa o vada lesinata ?!?si sa mai treaca si peste ea, auzi tu domle'!...,asa cum sta ea lesinata...!,pai ce te faci?...,le spui...,ca orice ar zice ele...,ea se face ca-i lesinata...,de fapt ,este super puternica...(face pilates)si daca n-o avea putere sa se ridice...,are atitea fete in jur...,care ii sar in ajutor...
morala?
faceti voi,ce-oti vrea...,ea tot locul pe care si l-a cistigat il va avea...,prin felul sau de a fi...,prin faptele ei...si sinceritatea prea dura pentru sensibiloase...,asa ca Diana ,am sa-ti marturisesc un secret... te admir si am invatat multe lucruri de la tine...
minunatele sint fete istete ,sa poata sa "cearna"...si sa realizeze ce fata buna este Diana noastra...,dar stau in banca lor...,nu ca sinceroasele astea cu "d"

Flore,
felicitari pentru primii pasi
Kokorina,
crede-ma ca niciodata n-am avut stresul asta cu ce am eu sa nu mai aiba nimeni...(exceptie face cumnata),asa ca,cu mare drag iti spun ca acum sint facuta cu wella koleston perfect 7/77,in traducere libera maron/maron maron...,da' nu m-ai vazut ce bengoasa sint...,fac poze si-ti arat...
Donia,
te mai pup o data de drag...,poate de data asta imi intorci pupicurile...sanatate multa
Yagmur,Aka,Bebinuta,
am vazut poze frumoase cu bebei grasuni si peruci roz,cu tortulet ,iaba verde si fete frumoase...,da' poze cu party de Bebinuta nu!...,ce se intimpla va rog?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

gata, de maine imi schimba id-ul, ma cheama dlaura. da?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor!!!Multumim din suflet pt urari sunteti minunate si extraordinare,ma bucur ca v-ati gandit la noi!!!Petrecerea a fost delir,din pacate poze nu va pot pune acum,ci doar vineri,a fost un fotograf si ne-a pozat,pt ca aparatul meu nu mai merge,imi trebuie altul.In total au fost 14 copiii,de diferite varste,cel mai mare de 6 ani.Alessia a fost ok pana la un m oment dat,dupa care s-a agitat si abia am potolit-o,dar in final a fost bine.
DONIA,o sa scriu povestea mea,dar nu acum..si nu stiu cand ca imi trebuie ragaz sa relatez ...
VA pup si inca o data multumesc pt gandurile bune si pt faputl ca nu trec neobservata pe aici!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am reusit sa mai citesc din urma:
Floricel, felicitari pentru cei 2 pasi ai printesei! La mai multi curand!!!
Diana, felicitari pt maseluta! Nu zic acum la mai multe ca e bine sa ia o pauza!
Temele:
-Folosim NU-I VOIE, spus pe un ton ferm (nu rastit). Si trage manuta, se aseaza in fundulet si se uita la mine. Si eu incep sa clatin din cap, spun NU si spun o poveste de ce nu-i voie. In 90% din cazuri probabil se plictiseste de poveste si pleaca in cautare de noi aventuri.
-Nu o sa-l las sa manance de pe jos. Daca pe mine m-au lasat era fiindca era cam totul organic pe acolo(pamant, furnici, frunze, etc) Pe aici ar gasi mucuri de tigara, mizerie, praf,excremente de animale etc
Dolores, si infectie urinara si anemie? Se explica multe...Ce pot sa zic decat Multa sanatate!!!
Ramsan, bine ai revenit! Da; acum sa stii ca noi luam toata mana, vrem mai multe, poze de exp!!!
Vazut poze cu Ada, Denis si Luchita castigator! Ada o grasunica frumoasa foc, Denis care s-a facut baiat mare si am ras cu lacrimi de pozele voastre Yagmur! Superrrr!!!
Citit ce zice Marani de simptomele alea...si eu care nu stiam de ce-mi pica parul in halul asta!!!
Cred ca gata distractia pe seara asta...ah mai voiam sa-i zic Dianei-Nu te supara, era de asteptat sa faca asa cum au facut, povestea micutei a fost intens mediatizata si au perceput mesajul ca un subiect cu potential de contre (intelegi tu ce vreau sa zic)
Eu sunt iar in butoi, de data asta e al meu si personal (butoiul) ma las acolo o vreme sa-mi plang de mila...nu pot sa zic mai multe acum! O sa-mi treaca ...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ce mi-a placut zmeul in salopeta verde si pantofii portocalii ..deliciuuu...

dandusa si eu tot dupa maron ma uit sa imi iau...dar n am vazut Wella aici, decat la coafor...sau...gablontzuri in piata amzei zici...hmmm..inca una cu de care mi-am lovit fundul acu jdemii de ani...

adina , abia astep sa vad pozele.

dianocica, adica...carevasazica...mama aia de isi vede fiul perfect, il vrea independent, dar moare de dorul si admiratia lui pe la coltzuri .....mai era si partea cu soacra si nora...dar la aia mai lucrez...

danutz, ce e cu serviciul??? parca ziceai ceva...bona cum e? asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Vizionat si pozele zmeului. Poza aia in care doarme pe canapea imbracat si incaltat e mortalaaaa!!!
Gata, va zic noapte linistita!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

apropo de fete cu D.. Kikineata?

tot nu am clarificat a_deju unde se inscrie ???...ou est-tu ma biche?

predat bilan de jour...au revoir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Laura13

gata, de maine imi schimba id-ul, ma cheama dlaura. da?

nu trebuie...,esti la fel de minunata...

Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

dandusa si eu tot dupa maron ma uit sa imi iau...dar n am vazut Wella aici, decat la coafor...sau...gablontzuri in piata amzei zici...hmmm..inca una cu de care mi-am lovit fundul acu jdemii de ani...

sincer,nu stiu daca gasesti wella la noi in marketuri...,o sa ma uit de curiozitate...,probabil ca este,dar o gama simpla...,nu ca cele profesionale care se gasec numai in saloane..
eu m-am facut la ei(la curs),la salon...
cind te plimbai prin Amzei si de ce?
eu in perioada 92'-96',pe acolo imi faceam veacul...,liceul Calinescu...

Mergi la inceput

Adinazot
mama lui de aparat...,asteptam cu sufletul la gura pozele...,sa mai fur si eu o idee ceva...,ca am spus cam tot ce era de spus aporpo de party,de poimiine...,asa ca azi mi-a venit ideea magica...,care o sa fie o surpriza super placuta facuta invitatilor Crinutei...,pe asta n-o spun....
Roxanica,
ce-i cu tine?nu ma pupi back?,nu vb cu mine...
Kiki,
uhuhuuhuuu,unde sintetiiii?
Monique,
si mie mi-a placut salopeta verde...,super flacaul,a crescutttt

Mergi la inceput