Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)
Raspunsuri - Pagina 4
dana_ene spune:
Si la mine un televizor merge non-stop pe desene animate si filme pentru copii. I-am si spus lui Cosm,in ca vreau si eu un televizor pentru bucatarie fiindca numai acolo m-as mai putea uita si eu la ceva pentru sufletul meu.
Ia sa vedeti ce fel de activitati au fetele mele. Dupa ce s-au trezit si-au mancat cate ceva, apoi au dansat pe melodiile din "Veronica" , mi-au ceru "floricele de papat" si s-au asezat la desenat:
http://www.dropshots.com/danae#date/2007-10-29/19:59:05
http://www.dropshots.com/danae#date/2007-10-29/19:59:19
Nu-i asa ca-s cumintele, pupa mama pe ele?
monica70 spune:
Eu am plasat-o momentan pe Diana lui Ghitza in bucatarie sa ii dea napolitane,ca sa pot eu mananc cioco Abia acum s-a intors de la cumparaturi
Mandra a invatat acum bine sa prinda pestii cu unditza,nu e greu ,doar ca cere RABDARE ceea ce ea nu prea are Astfel ca la inceput,dupa ce a cam bomboanit NU POT, a incercat sa TRISEZE,lua pestii in mana,punea magnetul de la unditza la botul de fier al pestilor,dupa care falfaia unditza prin aer cu pestele "prins" si isi striga singura BABO ! BABO ! Trisoare mica Azi cand fuse pe olitza in baie, atat am trombonit-o pana a tinut frumos unditza mai nemiscata - ca ea daca nu-i prindea din prima falfaia la greu,sa-mi scoata ochii nu alta Asa ca a prins pe rand,toti pestii si focile si era tare incantata .Doar ca a facut numai pishu,nu si kk,dar mai e pana diseara...
Din vorba in vorba,plecand de la bomboane si ajungand la dinti picatzi,am ajuns sa ii explic cum ne face tanti dentista ( care repara dintii stricati si pune altii in loc ) in gura ... BZZZZZ cu un aparat ... vaaai a ras Diana cu o pofta,de am crezut ca lesina pe locul limpede
In sfarsit,s-a indurat soztu' sa o ia cu el la fratelo,asa ca ma trantesc un pic in pat si pe urma sa vad de ce ma apuc ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
dana_ene spune:
Anda ! Ce face Mark?
Canda, spor la despachetat si cat mai buna intelegere in noua formula de locuit!
Intradevar, e aiurea cu 2 muzicutze dar se poate si mai rau... de exemplu atunci cand bat cu polonicele in masa in acelasi timp .
In privinta egoismului eu zic sa nu te necajesti atat de tare. E normal sa treaca prin aceste perioade. In jurul varstei de 2-3 ani nu dau cu nici un chip jucariile altor copii. Majoritatea fac asa.
Moni, tare mi-as fi dorit s-o vad si eu pe isteatza ta. Ma uimeste mereu Dia. E super isteatza, draga de ea!
De nervi nici noi nu ducem lipsa. Si-avem si de-aia de 2 ani, dar si de-aia de 4 ani... diversificati .
Giova, sper sa fie bine Marco. Of, tare-i rau cu bolile astea... toamna, toamna...
Toanca, asa e cu vremea asta. Din fericire la mine am noroc ca se joaca impreuna, altfel...
Cosmi, abia astept si eu petreceri dintr-astea cum are Bianca ta. Ce fain trebuie sa fie!
Ana, m-a distrat si pe mine faza cu tati si Jumbo. Intradevar, notabila situatia!
maraki spune:
Hello secta,
Citesc si revin dupa, ma bucur ca mai este o mami cu aceleasi idei ca mine Acina vreau si eu casuta pt. Angelo Trebuie sa caut sa prind la oferta, in urma cu cateva luni era cu 60 euro,acum 200
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Maraki.
Moni somn usor.
Dana chiar ca ai fete linistite. ce frumos deseneaza ele.
Marco nu stiu ce are, febra nu, tuse, muci, nu. doar ca nu mananca, bea doar lichide. ori sunt maselele, ori rosu in gat. la gradi a mancat.
I-am dat sirop de brad facut de socrella, mai stau putin si ii dau remediul lui homeopat. daca nu vrea sa manance treaba lui, sper sa bea laptivcul cu cereale diseara.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by Giova
Dana chiar ca ai fete linistite. ce frumos deseneaza ele.
Marco nu stiu ce are, febra nu, tuse, muci, nu. doar ca nu mananca, bea doar lichide. ori sunt maselele, ori rosu in gat. la gradi a mancat.
Eii, nu mereu se intampla sa fie cumintele. Eu sunt tare incantata ca se doresc una pe cealalta chiar daca se mai si bat uneori.
E posibil sa fie de la maselutze la Marco starea asta, zic si eu.
maraki spune:
http://www.youtube.com/watch?v=qDeQEl8qFTU
super! eu bineinteles sant o exceptie
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Denisam spune:
Salutare,
Is pe drumuri de azi de dimi cu Alex, mers la testul de auz si pediatru sa il asculte ca tuseste un pic, dupa ce ieri am trabaluit si avut musafiri-deci am ajuns obo, dat la domnul papa si cand trebuia sa faca nani el vorbeste si se joaca cu degetele.
Pediatrul zice ca nu are nimic la plamini, ca ii curge nasul nu e de medicamente si ca are 6450kg dar sa incep sa ii dau cereale de orez, eu i-am zis ca ii dau scu d emar si mrocov, a zis nu..dar e la alegerea mea, mai dau sapt asta sucuri, mai vedem de luni incolo dc incepem cu ceva.
"Desteapta" de la testul de auz, m-a enervat ca am stat 35 de min, si nu a reusit sa ii faca tot testul si ca treb sa ma mai duc, ca copilul treb sa doarma, ca sa iasa toate frecventzele, eu l-am calmat pe Alex dar la a 3-a frecventa a vrut si el sa zica ceva, sa se miste,etc- asa ca nu stiu dc ma mai duc odata pe 19 noi ca a zis medicul ca e ok si ma trimite altundeva.
Revin!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maraki spune:
X files este forumul asta? Am scris un mesaj si nu stiu ce s.a intamplat cu el, stiu ca l.am trimis..
Giova cred ca Marcolino e rosu in gat, asa s-a intamplat si cu Angelo, in afara de faptul ca nu manca, nu aveam alte semne de boala. Pupici la strengar
Cuscra chiar ca este super scump tortul aici, mai bine cumpar ceva jucarii de banii aia. Pupici la copii, sper sa iasa bine testul lui Alex. In Grecia un tort de genul asta costa 50 euro, am vorbit aseara cu Sofia, nasa lui Angelo.
Cosmi ai pus poze din mini vacanta? V-ati distrat super! Vreau si cu Bianca poze din seara asta
revin, e fii-miu aici..
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3