Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)
Raspunsuri - Pagina 3
miraklucker spune:
am termiant treaba pe azi, acu imi faceam panuri.........multe!!
vacanta de anul urmator in Ro, probabil ca vom veni de pe 1 mai 2 saptamani, doar ca David are numai din 1 pana in 12 mai vacanta. Trebuie sa inventez o minciuna pana atunci pentru inca 4 zile, ca doar nu vin pentru 1 saptamana acasa.
.....vacanta de craciun, am liber din 25 pana dupa anul nou.........dar din pacate socrii nu ne primesc mai mult de 2 zile, asa ca ma gandeam sa ne instalam in apartamentul bunicilor lui Heinz care sunt la azil........tre sa-i propun la barbat si sa anuntam din timp pana nu se ocupa.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
ANDA dar ea nu le rupea deloc,nici pe alea necartonate,asta de nervi a facut-o si FOARTE INTERESANT a luat una care nu ii prea place - Cenusareasa,e prima ce o avea cartonata si CARE AVEA O PAGINA DESPRINSA DEJA DEMULT. Eu cred ca intentionat a luat-o pe aia,sa nu si le rupa pe alea care ii plac
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
toanca spune:
Bine ai venit pe lume Razvanel,Brandusa felicitari, refacere rapida si sanatate multa tie si puiutilor
Salutare si de la noi fetele.
Sunt la birou si imi astept sotul sa vina sa ma ia ca pe vremea asta...
E asa de urat afara
Azi nu s-a oprit ploaia.....
In rest, suntem bine; Matei e un pic cam nervos deoarece pe vremea asta nu poate iesi afara....
Dar, de mancat mananca, se joaca - dar nu prea vrea sa se joace singurel...trebuie sa fie unul din noi tot timpul langa el...
Una peste alta e cumintel; e...il mai apuca nabadaile....dar....
Sper ca sunteti bine cu toate
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
MIRA mersi de consolare Sper sa ne intalnim macar anul viitor!
TOANCA si aci plouaaaa noroc ca nu e frig!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
XCanda spor la despachetat.
Anda, Toanca .
Ana m-ai distrat cu jumbo pt. tatici.
gata...fug la maraila al meu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
stefanut.... e cumintel pana acu, il mai apuca dar eu nu l bag in seamastriga sormea la cumnatu ,,amore,,striga si el, zice sormea ,,scuza ,, hop si eldar l a invatat mama:ea zice ,,cine i iubitul meu?,, iar el mandru ca un cocos se bate cu pumnul in piept si zice,,io,,io,,io,,ca sa nu mai zica ca eu il alint cu ,,iubirea mea,,el zice,,bibiba,, eu zic dragostea mea....el,,bibaba,, eu zic inima mea....el bibaba,,,,,si tot asa
de numarat numara cand vrea...dar numara iar de vorbit la telefon vrea numai cu sotu, ii zice....,,tatii bibaba,,,
cosmi1975 spune:
am dus o pe BIANCA la scoala de engleza si m am amuzat copios...ca asta seara e petrecerea de halowen si am vazut numai costume care mai de care...super, noi i am luat o masca de la bran care are un par lung alb si o fatza urataaaaa , manusi cu unghii de vrajitoare, o palarie de vrajitoare plus ca m am rugat de ospatar 3 zile sa mi dea un dovleac din ala gaurit si i am pus o lumanare in elsi a invatat un cantecel ca o prezentare si are si fond muzical.......ceva premii???ca ne am invatat
Giova spune:
hAI CA MA LASA SA SCRIU. asta dupa ce am construit cu lego si i-am dat sa manance catelului de plush. el nu a vrut sa pape nimic. sper sa manance macar 2 danonino, i le-am pus in apa calda.
Anda ce mortal e Mark, dseja numai la Dia viseaza.
Cosmi pune-l pe Stef sa invete italiana. marco mai zice 2-3 cuvinte, el nu zice nani, ci nana. Clau l-a invatat asa.La tel. marco vorbeste cu oricine, numai chef sa aiba.
Mi-a scris cu cheia de la masina peretele si era asa de fericit: uaaa, uuaaaa!!! cand m-am dus sa vad am incremenit.
Tot la desene se uita, cum schimb canalul cum plange, si e musai sa stau in camera cu el......
abia astept sa vina tati acasa.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
GIOVABIANCA a invatat din zbor sa vorbeasca , nu te gandii ca vorbeste bine dar se intelege cu cumnatii
stii ca incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult sa ne mutam in italia,,,,,daca l oi convinge pe sotu, dar n am nici o sansa pana acu e legat de ,,pamant,,
Giova spune:
nu mananca nici danonino.
Cosmi si eu as vrea in Italia, dar nu mai vrea Clau. in vizite ok, dar sa ne mutam acolo.....
azi se distreaza Bianca la petrecere.
si Marco face petrecere de Halloween. toata sapt. au tema asta. azi au desenat paianjeni, maine stafii.
_